|
Nu esti logat.
Chist#1 2008-04-22 22:20:24
chist...am 18 ani..si am fost diagnosticata la sfarsitul lunii Ianuarie cu chist in partea dreapta de 2 cm...Mi s-a recomandat doar AC Karissa....ma intreb dak nu e destul d marisor...au dak e nevoie sa consult si un alt medic ptr un tratament mai puternic... Offline #2 2008-04-22 22:38:16
Re: chiste functional deci anticonceptionalele ar trebui sa te ajute...daca nu o vor face atunci te gandesti la altceva happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-04-22 22:46:47
Re: chistcu placere happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-21 22:13:53
Re: chistBuna, si eu am chist la ovarul drept si vreau sa va spun ca am fost la un doctor si mi-a dat anticonceptionale pentru tratarea lui dar dupa 1 an si jumatate dupa ce am luat pastle dar am mai facut si pauza intre ele deoarece am inceput sa ma ingras am consultat alt doctor si mi-a spus ca nu mai am chist. Este posibil sa ma fi vindecat numai cu anticonceptionale eu nu am mai fost sa-mi fac un ecograf sa vad daca mia ma ceva nici doctorul la care am fost nu mi-a mai facut ecografie. Astept raspuns...cat mai repede! Va multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-21 22:21:10
Re: chistdaca era vb de un chist functional (si daca ti-a prescris anticonceptionale atunci de asa ceva era vb) sansele sa-ti fi trecut sunt f mari... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-05-27 21:44:32
Re: chistbuna ziua am si eu o intrebare pt dumneavoastra...am descoperit astazi k am un chist la ovarul stang...mi s a spus de catre medicul ginecolog ca probabil o sa am nevoie de operatie si k nu se stie cat o sa mai poata sa mi salveze din ovar...tin sa va precizez k am doar 19 ani si mi am mai facut ecografie acum cateva luni si nu aveam nimic...nu pot sa inteleg cum a putut sa se dezvolte acest chist in doar cateva luni...ma doare uneori in partea stanga,si la contact sexual,dar nu foarte tare...sunt disperata,nu vreau sa mi pierd unul dintre ovare..ce as putea sa fac???ginecologul mi a spus ca este un chist plin de lichid,deci nu cancerigen...are 5,31cm...cand mi a aratat pe ecranul calculatorului la ecografie mi a spus ca acel chist este plin de sange...ce poate sa insemne asta???pot sa urmez un tratament cu anticonceptionale sa vad daca in cateva luni imi dispare??poate sa mi creasca mai mult chistul in timpul administrarii anticonceptionalelor?????nu stiu ce decizie sa iau si nici nu stiu foarte multe despre acest subiect...nu ma deranjeaza asa tare prezenta lui si ma tot gandesc cum poate sa fie situatia atat de grava daca nu ma doare???as dorii niste sfaturi sa stiu si eu ce sa fac..va multumesc mult Offline #9 2008-05-27 22:12:33
Re: chistmarcela...mergi la alt medic...la 19 ani eu sunt de parere ca tu ai un chist functional (care e normal) si care nu are nevoie de operatie...din ce oras esti? sa-ti putem recomanda un ginecolog...mi se pare umpic hazardat si exagerat diagnosticul... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-05-28 09:30:11
Re: chistsunt din timisoara...si mie mi s a parut la fel de hazardat ceea ce mi a spus ginecologul...doar ca m am gandit k el e doctor si trebuie sa stie mai bine...sunt disperata..nu stiu ce sa fac...mi e frica sa nu mi creasca mai mare daca nu l scot si sa mi produca probleme mai mari...(( Offline #11 2008-05-28 09:32:19#12 2008-05-28 09:42:58
Re: chistam fost la doi pana acum...si mi au spus acelasi lucru:( Offline #13 2008-05-28 09:44:49
Re: chistmergi la al 3 lea.nu mi se pare ok sa te bage direct in operatie fara sa se incerce un tratament ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-05-28 09:54:06
Re: chistla asta m am tot gandit si eu...o sa incerc din iunie acum sa iau anticonceptionale sa vad daca o sa mi se retraga chistul...sunt disperata pt k nici nu vreau sa mi imaginez ce inseamna sa ramai cu un singur ovar la 19 ani...imi doresc copii foarte mult si sper sa nu ajung in situatia asta...ce vreau sa mai intreb e daca poate sa mi creasca si mai mare daca iau anticonceptionale???va multumesc mult pt raspunsuri Offline #15 2008-05-28 10:18:32
Re: chistnu are cum sa creasca mai mare de la ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-05-28 10:45:36
Re: chisto sa mai merg astazi la un doctor ginecolog...sper sa nu mi spuna acelasi lucruri..as vrea sa stiu daca ce sanse as mai avea sa fac copii daca as ramane cu un singur ovar..si daca acest chist se poate transmite si la celalalt ovar sanatos...va multumesc Offline #17 2008-05-28 10:47:30
Re: chistsunt sanse multe. pentru ca ovarul sanatos poate sa produca ovule...stiu cazuri de femei cu 1 ovar care au 3 copii... Offline #18 2008-05-28 11:58:21
Re: chist
Sunt sanse sa ramai insarcinata numai cu jumate de ovar. Ultima oara a fost editat de ET (2008-05-28 12:00:27) Offline #19 2008-05-29 17:12:25
Re: chistmi a facut ambele tipuri de ecografii..si interna si externa...nu prea stiu sa ma exprim in termeni medicali,sper k e ok...mi a facut ieri si analize de sange si mi s a descoperit k am facut acest chist din cauza unei dereglari hormonale...acum luni o sa merg la un doctor sa vad ce tratament imi da...sper sa mi treaca cu tratament si sa nu fiu nevoita sa ajung la operatie... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|