homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte intarziate??

#1 2008-04-23 09:17:24

ciuvika
New member
Inregistrat: 2006-08-04

efecte intarziate??

salutare tuturor!! a trecut ceva vreme de cand nu mi-am mai spus si eu of-ul aici si sper ca o fac unde trebuie... sa nu fiu off topic... iata care este problema mea: iau desorelle de aprox 6 ani... toate bune si frumoase, ciclu regulat, fara nici o durere de cap, fara sa ma ingras exagerat de mult la inceput... fara griji... deja mi-a intrat in sistem si nu uit absolut niciodata sa le iau.... DAR .... trebuie sa mentionez ca am 27 de ani, 155 cm si in ultima vreme 55 kg... cred ca v-ati dat seama... greutatea!!!! din iarna aceasta, ca de altfel din fiecare iarna am iesit cu ceva kg in plus pe care intotdeauna reuseam, pana in luna martie, sa le dau jos... acum nu!!!! nu reusesc deloc sa revin la greutatea mea cu care ma obisnuisem, adica 48-50 kg.... intrebarea mea: oare sa fie din cauza AC, oare a venit timpul sa le schimb?? 6 ani sunt prea multi pentru aceleasi AC... Multumesc frumos...

#2 2008-04-23 09:32:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: efecte intarziate??

Eu nu cred ca e din cauza anticonceptionalelor, daca era sa ai problema asta o aveai de la inceput, si nu dupa 6 ani, si se manifesta prin apetit crescut, adica nu te ingrasai asa inexplicabil. Ce sa-ti zic, si eu am cateva kg in plus, si odata cu inaintarea in varsta imi e din ce in ce mai greu sa le dau jos (iar de pus se pun din ce in ce mai usor)... pe scurt, eu nu as da vina pe AC.

#3 2008-04-23 09:49:58

ciuvika
New member
Inregistrat: 2006-08-04

smile asa ma gandeam si eu, ca inaintez in varsta si corpul nu mai este ca la 18 ani (!!! mare pacat!"")... dar totusi aveam o teama ca iau de prea mult timp aceleasi AC si poate era si asta o cauza, dar daca stau bine sa ma gandesc ai dreptate, aveam problema asta de la inceput si nu acum, dupa atata timp... si de altfel nu pot spune ca a crescut apetitul .... multumesc pentru raspuns...

#4 2008-04-23 09:53:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-ai pentru ce, si eu sunt mica si pufoasa si stiu cum e wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.