|
Nu esti logat.
Gravida?#1 2008-04-23 17:55:04
gravida?bună.problema mea este destul de nasoală.am făcut sex cu prietenul meu după metoda calendarului.am asteptat să treacă perioada fertillă si actul s+a consumat p?nă la final,c?nj a şi ejaculat ?n interior.mie ?mi venise luna treczuă pe 23 seara.noi am făcut-o neprotejat pe 15.acum mă gandesc ca poate am avut ghinionul să mă păcălesc cu perioada fertilă.semne că aş fii gravidă nu observ.s?nii sunt moi,pe faţă m-am umplut de coşuri,nu mi-e greaţă.... Offline #2 2008-04-23 18:01:14
Re: gravida?pai cand asteptai menstruatia ? test poti sa faci la 3 saptamani de la contact Offline #3 2008-04-23 18:03:17
Re: gravida?fa un test de sarcina dupa 3 saptamani de la contact, atunci are cea mai mare relevanta, si e de preferat sa il faci cu prima urina , dimineata. Eu stiu ca greturile nu apar asa de repede. ca sa folosesti metoda calendarului trebuie sa ai un ciclu regulat , si sa stii sa iti calc perioada fertila, da o cautare pe forum sa mai vb de calc per fertile. Bafta ! Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-04-23 18:11:13
Re: gravida?am calculat perioada fertilă.dinainte să o fac.şi la un ciclu de 33 de zile,ptr că am luat o marjă de eroare,perioada ferilă ?nceta pe 14.ciclul meu e rar la 28 de zile,de obicei la 31.dar mă tot bucur de coşurrile astea apărute pe faţă Offline #5 2008-04-23 19:55:14
Re: gravida?deci fa un test de sarcina la 7 zile de intarziere Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-24 08:09:35
Re: gravida?eu in locu tau dana nu m-as baza pe aceasta metoda ...nu-i sigura de loc...mai bine te bazezi pe altceva...ti-o zic ...k e mai bine sa stai linistita de cat stresata....ti-o zic k si eu am fost stresata......si ink sunt....si cum au zis si fetele mai fa un test... Ultima oara a fost editat de belle (2008-04-24 08:10:20) Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura.... :kära: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|