|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????#1 2008-04-24 11:37:41
anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????am fost la ginecolog si dupa o serie de intrebari,dupa ce m-a cantarit...mi-a recomnadat harmonet! ati luat vreodata asa ceva?cum este? are reactii negative? Offline #2 2008-04-24 11:42:43
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????Incepi si ia-le, nimeni nu poate sa ghiceasca daca o sa te intelegi bine cu ele sau nu, depinde de fiecare organism in parte cum reactioneaza Offline #3 2008-04-24 11:45:10
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????am luat eu aku 2 ani si nu m-am simtit deloc bine cu ele...am luat doar jumatate de luna pt k aveam sangerari mari..bn akuma stiu k am gresit k tb s iau toat folia da kiar nu mai suportam..p mn astea m-au determinat s renunt l antibebe..poti s incerci o luna..poate sunt eu mai sensibila.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-04-24 11:46:00
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????dau sterilitate ac?sau, nu neaparat sterilitae,dar sa poti ramane mai greu gravida,sau unele probleme la sarcina? Offline #5 2008-04-24 11:47:54
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????nu, nu au asemenea efecte, stai linistita Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-24 11:48:01
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????nu...daca inainte sa le iei ai putut avea copii vei putea si dupa...atata tot ca daca le ailuat o perioada mai mare de timp va dura ceva timp pana sa ramai...dar nici asta nu e o regula... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-24 11:48:07
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????nu duc la sterilitate si nici la probleme la o eventuala sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-04-24 11:49:40
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????va multumesc mult pentru raspunsuri.... astept sa-mi vina ciclus si sa le iau....sa vedem cum imi priesc:) Offline #9 2008-04-24 16:22:10
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????pt mine sunt bune harmonet:) cu rigevidon m-am mai inteles bine...am incercat si mercillon dar nu mi s-au potrivit Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2008-04-24 19:54:29
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????si eu tot harmonet iau din sept 2006 si n-am nici un fel de probleme. vezi si tu cum te simti. Offline #11 2008-04-24 23:01:36
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????
medicul meu mi-a zis ca "rigevidonul este pentru somalezi".Ca sunt foarte puternice si ca afecteaza organismul in rau, nefiind exceptionale din punct de verere calitativ.si nu ma refer la protectie, ci la ce contin.Am inteles ca ar avea ceva repercusiuni dupa administrare. "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #12 2008-04-25 00:14:40
Re: anticonceptionalele harmonet: ia cineva asa ceva????rigevidon e ce i drept de generatia a 2 a...e acelasi lucru ca si Microgynon ar sincer nu sunt de acord cu medicul tau...mi se par umpic cam exagerate afirmatiile lui...contine 0,15 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol...are aceaasi compozitie ca si marvelonul sau desorellul (de care iau si eu si de murit sau crescut par pe fata nu mi a crescut)...atata tot ca difera tipul de progesteron... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|