homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma puteti lamuri si pe mne?

#1 2008-04-24 22:33:29

pink4wdm
New member
De la: pantelimon,bucuresti
Inregistrat: 2008-01-09

ma puteti lamuri si pe mne?

de cateva zile am observat k am o scurgere maronie...la inceput credeam k mai sunt scurgerile acelea din urma ciclului dar mi-am dat seama k dureaza de ceva timp...am citit pe forum si am inteles k poate fi din cauza unei rani pe col uterin si k se rezolva cu tratament...am fost la medic si mi-a spus k intradevar am o astfel de rana..mentionez k am facut avort..va rog spuneti-mi si mie dak astfel de tratamente din care au fost specificate pe forum sunt scumpe..eu am avut un deces in familie de curand si nu mai avem bani asa k imi este destul de greu si o problema este k medicul meu este la o policlinica cu plata si imi este foarte greu sa platesc iar analizele..data trecuta am facut si BP si a iesit negativ..imi este frik si dc anume ar putea fi..eu in general intru in panik repede..si dak se popate stie cineva un medic in care pot avea incredere deoarece  medicul meu imi cere bani de fiecare dak knd ma duc la el in afara de banii kre ii dau pe consultatie..va rog ajutati-ma

#2 2008-04-25 00:00:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ma puteti lamuri si pe mne?

pink4wdm...depinde si cum e rana ta...caci daca s a ajuns la sangerari s ar putea sa fie nevoie de o consultatie...condoleantele mele si spune ne te rog din ce oras esti...poate te putem ajuta si sa ti spunem un medic bun...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-25 00:23:04

pink4wdm
New member

eu sunt din bucuresti..knd am facut consultatia mi s-a spus k am rana pe col uterin si k se poate rezolva cu tratament k nu crede k teebuie intervenit altfel..dar ea k medicul este o femeie imi zicea k dupa ce fac testul BP k data viitoare knd vin tre sa fac iar consultatie care costa 40 lei plus k mai trebuie sa ii dau si eu vreo 20 lei..de unde atatia bani???si de knd a murit bunicul meu nu mai am incredere in doctori pt k stiu cum si-au batut joc medici de el...

#4 2008-04-25 00:26:35

crys_ty_na
Platinum member

pink...maine fetele din bucuresti iti vor recomanda un medic bun...sau poti cauta chiar tu aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

#5 2008-04-25 01:16:17

pink4wdm
New member

mersi mult de tot...ma bucur k exista acest forum k m-a ajutat de fiecare data knd am avut probleme..ink o data multumesc

Publicitate

loading...

#6 2008-04-25 10:26:12

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si multa sanatate iti doresc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.