homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 9-105

#1977 2008-05-02 19:41:24

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 9

va pup puss...plec acasa smile....vb maine

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#1978 2008-05-02 19:49:36

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

barbara_mori a scris:

la 11 plec...am destul timp sa ma pregatesc....pfff dar m-am enervat ca are el campionatul c**** la fotbal si nu poate sa lipseasca...voi v-ati mai duce la o petrecere care incepe la 9 ,abia la 11??

cum sa nu ? doar vedetele ajung ultimele rotfl
asa..in alta ordine de idei,azi am avut o zi plinaaaaaaa big_smilebig_smileD
m`am vopsit, si dupa aceea am fost la sala de dans ca s`a terminat cantonamentul si am facut chindie cu copilasii,bal mascat lol dulciurile si sucurile care au ramas si au ramas muuuulte le`am dus la un centru de copii si acum astept o gagicuta sa mergem sa papam o salata (eu am intrat la regim si o corup si ea diablo ) si dupa aceea ies cu scumpul hjarta maine plecam la cursele legale hjarta
daca am timp bag acum niste poze daca nu ,diseara big_smile
le. apropo,mie nu`mi merge upload direct pe forum da un carnat de eroare :f?rbryllad: .
pupici la gagici puss

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-05-02 19:50:24)

Dragostea nu se stă, se face.

#1979 2008-05-02 19:51:02

andrutza
Vizitator

deuzza u la regim? bai da ce aveti toate? va inventati probleme?

#1980 2008-05-02 19:51:28

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am auzit ca este oferta la internetul de la romtelecom,iti da cadou un laptop hmm hmmm...poate o corupem pe soacra-mea sa bage big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1981 2008-05-02 19:51:36

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

GreenBubbles a scris:

puss vai dar nu o mai suport,se ia de mine din orice,dak stau cu iubi urla k vezi duamne cu ea nu ma mai int deloc,in loc sa fie happy k sunt eu happy cu puiu... ea dak ar sta asa mult cu al ei nu as fi suparata pe ea,mi-ar fi dor de ea si as ruga-o frumos sa mai vina in oras cu gasca,dar nu sa fac scandal si sa ii arunc rautatzi gratuite,vb aia. ieri s-a luat d mine k cik mananc "simandicos"... i-auzi!!  pfoai imi venea sa o iau de par si sa o invart in aer... si imi zice "ce naiba ai?crizato?" dupa ce ea urla k o tampita... la kre prietenu ei in gluma :nu va bateti? hai Arwen (asa mi se zice) nu-i dai replica? lol
la kre eu: mai merita? lol.
ea: da draga,merita,hai sa te aud...
si el: haha puiu,sorry dar e 1 la Arwen si 0 la tine lol
vai da deja park n-o mai suport in prezenta mea...voi ce ziceti?deschid topic separat?

dar tu te porti normal cu ea? ca am patit si eu ceva asemanator, dar prietena mea imi zicea "ne vedem maine si mergem la o cafea" si a doua zi eu asteptam...si tot asteptam...si pauza...si nici macar nu suna sa imi spuna ca nu mai poate si atunci normal ca m-am enervat ca doar nu sunt papusa ei, nu?

Publicitate

loading...

#1982 2008-05-02 19:52:50

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

ma gandesc ca vreau sa ajung la mallu din baneasa lol

#1983 2008-05-02 19:59:01

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

andrutza a scris:

deuzza u la regim? bai da ce aveti toate? va inventati probleme?

haoleu mancatzias guritza tha ca am pus 4 chile intr`o saptamana cat am fost plecata sh`am bagat la burdihan numa phaste si specialitatzuri d`halea ithalienesti rotfl
acum fara misto,vreau sa am iar abdomenul meu ala frumos hjarta m`am apucat si de exercitii una alta..ca la sala nu am timp sa ma duc decat la aia de dans sad

Dragostea nu se stă, se face.

#1984 2008-05-02 20:00:01

andrutza
Vizitator

si ce exercitii faci?

#1985 2008-05-02 20:08:02

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mika a scris:

GreenBubbles a scris:

puss vai dar nu o mai suport,se ia de mine din orice,dak stau cu iubi urla k vezi duamne cu ea nu ma mai int deloc,in loc sa fie happy k sunt eu happy cu puiu... ea dak ar sta asa mult cu al ei nu as fi suparata pe ea,mi-ar fi dor de ea si as ruga-o frumos sa mai vina in oras cu gasca,dar nu sa fac scandal si sa ii arunc rautatzi gratuite,vb aia. ieri s-a luat d mine k cik mananc "simandicos"... i-auzi!!  pfoai imi venea sa o iau de par si sa o invart in aer... si imi zice "ce naiba ai?crizato?" dupa ce ea urla k o tampita... la kre prietenu ei in gluma :nu va bateti? hai Arwen (asa mi se zice) nu-i dai replica? lol
vai da deja park n-o mai suport in prezenta mea...voi ce ziceti?deschid topic separat?

dar tu te porti normal cu ea? ca am patit si eu ceva asemanator, dar prietena mea imi zicea "ne vedem maine si mergem la o cafea" si a doua zi eu asteptam...si tot asteptam...si pauza...si nici macar nu suna sa imi spuna ca nu mai poate si atunci normal ca m-am enervat ca doar nu sunt papusa ei, nu?

ma comport normal... numai k nu prea mai indraznesc sa o pup sau sa o iau in bratze k zice ca-s ipocrita...ca una zic (k tin la ea) si alta demonstrez,cica. nu inseamna k dak il am p puiu nu mai tin la ea.se poarta f urat,se ia de mine din orice kkt....ne-am indepartat oricum,eu nu ma mai bag in viata ei,adik n-o mai intreb d probl ca nu vorbeste cu mine. si ciudat e ca alte prietena de a ei care i-a facut ei rau (chiar in repetate randuri) gen barfe + k a sapat-o pe la spate,una ii zicea si alta facea,i-a "suflat" tipu d kre se indragostise nebuneste (mai d mult) + altele...se poarta super frumos cu ea,n-are nik cu ea,spune k "nah n-am nimic cu ea,asta e" nush ce... si cu mine kre mereu am ascultat-o cand avea probleme,i-am dat ciocolata cand avea depresii,am petrecut muuult timp impreuna,am ras mult,etc...ma trateaza k un gunoi.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1986 2008-05-02 20:12:26

mika
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

mika a scris:

GreenBubbles a scris:

ma comport normal... numai k nu prea mai indraznesc sa o pup sau sa o iau in bratze k zice ca-s ipocrita...ca una zic (k tin la ea) si alta demonstrez,cica. nu inseamna k dak il am p puiu nu mai tin la ea.se poarta f urat,se ia de mine din orice kkt....ne-am indepartat oricum,eu nu ma mai bag in viata ei,adik n-o mai intreb d probl ca nu vorbeste cu mine. si ciudat e ca alte prietena de a ei care i-a facut ei rau (chiar in repetate randuri) gen barfe + k a sapat-o pe la spate,una ii zicea si alta facea,i-a "suflat" tipu d kre se indragostise nebuneste (mai d mult) + altele...se poarta super frumos cu ea,n-are nik cu ea,spune k "nah n-am nimic cu ea,asta e" nush ce... si cu mine kre mereu am ascultat-o cand avea probleme,i-am dat ciocolata cand avea depresii,am petrecut muuult timp impreuna,am ras mult,etc...ma trateaza k un gunoi.

da...ciudat intr-adevar...daca te comporti normal si nu ii faci faze din alea cum imi facea mie prietena mea...nu stiu ce sa zic...ea e singura? adica nu are iubit?

#1987 2008-05-02 20:14:51

GreenBubbles
Insomniac member

ba da are iubit,dar el nu prea iese,are lucru,dar merge des la el,mai doarme pe la el uneori,se vad aproape zilnic!si are si gasca noastra de prietene,in care mai sunt inca 3 fete ( cu tot cu aia ce i-a facut chestii naspa,in rest celelalte 2 is fete mirifice,i love em). deci n-as fi singura ei prietena,are cu cine sa iasa in oras,sa povesteasca,sa-si petreaca timpu and stuff... dar se ia d mine aiurea. cum a fost faza ca cik cum mancam eu... si nu mancam mai elegant k nimeni de la masa...ce era sa fac?sa manc cu mainile si sa si ragai la sf mesei k o scroafa? geez.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-02 20:16:01)

#1988 2008-05-02 20:18:49

mika
Insomniac member

atunci chiar ca nu mai inteleg nimic...credeam ca nu are iubit si ca tu esti singura ei prietena, desi chiar si asa comportamentul ei ar fi fost aiurea...

#1989 2008-05-02 20:19:30

skumpi
Vizitator

off da Mai sta iubi asta mult la sala` ? visslar

#1990 2008-05-02 20:19:58

mika
Insomniac member

skumpi a scris:

ce poza frumoasa ai skumpi hjarta

#1991 2008-05-02 20:20:40

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

green.. are boala pe tine...

#1992 2008-05-02 20:21:15

skumpi
Vizitator

mika a scris:

skumpi a scris:

ce poza frumoasa ai skumpi hjarta

ms mika lol puss

#1993 2008-05-02 20:21:41

mika
Insomniac member

puss

#1994 2008-05-02 20:25:13

GreenBubbles
Insomniac member

alexia a scris:

green.. are boala pe tine...

crezi? sad ma cheama in oras aproape zilnic,ma gandesc k dak n-ar tzine la mine nu m-ar chema... si i-am explicat d multe ori : prietenul meu e instrumentist. e intr-o formatie,are uneori concerte si e plecat. ca sa nu zic de repetitii dese in studio,unde sta multe ore.asa k atunci cand are timp liber vreau sa stau cu eeel!! uneori cu o zi inainte d concert afla k va avea concert. si nu pot mereu sa merg cu el...
ma rog,ea nu intelege fazele astea,sau nush. eu nu pot sa fiu asa rea,asa neintelegatoare. verisoara mea p kre o iube tare,a avut un prieten aproape 2 ani...si intr-o vreme iesea super super rar,abia o vedeam... si nu i-am comentat never nimic cum ca nu mai iese in oras. mi-era dor de ea,dar nah eram happy k e si ea fericita cu prietenul ei. dar nu egoista sau asa... nu inteleg ce are cu mine grater ma vede mai slaba sau ce? isi permite sau wtf?dak incerc sa "ii tai macaroana" vb aia,imi raspunde inapoi si imi arunca inca o rautate...si zice "stiu k-s nesimtita,asa-s eu"

#1995 2008-05-02 20:26:37

GreenBubbles
Insomniac member

mika vad k ai revenit cu avatar cu aishwara tongue duamne frumusetze de femeie hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.