homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 9-135

#2547 2008-05-04 16:16:43

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 9

unde s-au dus l biliard?

Sa nu te astepti sa te salut!

#2548 2008-05-04 16:16:53

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

da,de acord cu evil...desi nush cat d grav e,poate ar trebui sa vezi un doctor...
oph abia astept sa imi faca mama cva decent d mancare...urasc tocanitza,yuck.. park vad ca raman cu buza umflata... yooopee

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2549 2008-05-04 16:17:40

skumpi
Vizitator

ce tare fu filmu ala d pe acasa` applause
s`a uitat si tzupy la el...vai imi vine sa`l mananc cat poate fi d dulce...si cum sta el la mine asa ca pe un copilash il tzin bebic ...cu mana sub gatuc si sub funduletz lol hjarta

#2550 2008-05-04 16:17:57

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

myhaela87 a scris:

unde s-au dus l biliard?

la un bar cu biliard , la Sir! vreau si eu acum! ca nu mai ploua!

#2551 2008-05-04 16:18:09

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

evilpink a scris:

kimy ce culoare rochita?astia de la Zara au si marimi mici ?

rochita mea este cu bleu si verde deschis o combinatie de gradina de zarzavt de vara cu spatele gol si este 3sferturi..
am vazut ca aveau cu  alb si albastru inchis..nuante de crem si maro cu negru..acealsi model ca croialla doar nuante diferite..si este gen taiata sub piept gen printesa..dintr-un material usor gen matase..sau o vascoza f fina..
myha ma mir ce ai vazut in idm si te asigur ca erau facaturi..ca k as tine la firma dar nu s-ar preta o firma de genu sa aduca la un stand din idm..mai ales k zara mai noi poti sa il iei in franciza..

Publicitate

loading...

#2552 2008-05-04 16:18:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

evilpink a scris:

ia un ketonal ralu sau nurofen capsule! daca te doare si gatul incearca sa iti daci cu diclofenac crema

diclofenac pastile sau supozitor ajuta???

offtopic hai putin pe mess pls

#2553 2008-05-04 16:19:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

skumpi a scris:

ce tare fu filmu ala d pe acasa` applause
s`a uitat si tzupy la el...vai imi vine sa`l mananc cat poate fi d dulce...si cum sta el la mine asa ca pe un copilash il tzin bebic ...cu mana sub gatuc si sub funduletz lol hjarta

moama daca mai zici mult de el vin peste tine si il fur lollol il cresc cu masculu k i l-am aratat si i-a placut lolhjartahjartahjarta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2554 2008-05-04 16:20:04

persifona
Vizitator

M-am intors de la munte vineri seara si ieri am fost la tara. Am avut ceva peripetii pe la munte dar a fost ok pana la urma. Si ieri am fost la tara cu matzu la gratar, ai mei erau acolo de joi. Aseara ne-am intors (pe o ploaie torentiala cum a fost si cand am plecat, dar am ajuns in siguranta, am condus bine smile ) si am cazut lati de somn amandoi. Azi ne-am trezit si m-am dus sa-l duc pe mandru acasa, dar inainte am trecut prin Obor sa-mi caut niste balerini.. da n-am gasit ce vroiam, adica maro inchis si din ceva imitatie de piele, numa panza sa nu fie. Cred ca pana la urma o sa-mi iau negri si gata.

Si acum ma duc sa ma uit la ceva seriale ca am papat ca o purcica si nu mai sunt in stare sa stau pe scaun rotfl
Daca are cineva chef, sa-mi faca si mie un rezumat la ce ati mai facut zilele astea, ca mie mi-e peste puteri sa citesc 54 de pagini lol

#2555 2008-05-04 16:21:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

kimy_adina a scris:

evilpink a scris:

rochita mea este cu bleu si verde deschis o combinatie de gradina de zarzavt de vara cu spatele gol si este 3sferturi..
am vazut ca aveau cu  alb si albastru inchis..nuante de crem si maro cu negru..acealsi model ca croialla doar nuante diferite..si este gen taiata sub piept gen printesa..dintr-un material usor gen matase..sau o vascoza f fina..
myha ma mir ce ai vazut in idm si te asigur ca erau facaturi..ca k as tine la firma dar nu s-ar preta o firma de genu sa aduca la un stand din idm..mai ales k zara mai noi poti sa il iei in franciza..

kimi unde anume e magazinul asta poti sa imi zici si mie te rog?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2556 2008-05-04 16:21:29

mykutza
Moderator

kimy_adina a scris:

ceva de genul asta as vrea gen printesa pana p l genunchi...da mi-e groaza knd m gand c o fi diseara in mall...grater

#2557 2008-05-04 16:24:30

theSame_ElaElis
Hero member

incredibil...!!!!!!!!!! ce soaree! tot in Dr Taberei....! ah! si eu sunt in casa!

#2558 2008-05-04 16:24:56

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

buna fetele!! back la ctza...ce nashpa'i fara iubi sad
deci mi'a placut asha tare bucurestiul ca acum cand am urcat in mcrobuz aveam impresia ca'mi parasesc orasul meu lol dar l'am prins si gol...cand lumea a fost in zile libere si poate de aia...dar m'am obisnuit cu el...cu mersu cu metrou`...cu etc sad
vreau back la iubiii

6 ani de dragoste  hjarta

#2559 2008-05-04 16:26:29

kimy
Hero member
Site

evilpink a scris:

kimy_adina a scris:

evilpink a scris:

kimi unde anume e magazinul asta poti sa imi zici si mie te rog?

La Plazza Romania la zara-etaju 1..si mai nou s-a deschis si la Baneasa schopping center ala..unde am vazut asa diversificat..si parca mai aerisit..mai ales k in baneasa ai mai multe sa iti alegi k e si Bershka si Stradivarius magazine chiar 1pic mai ieftine decat zara si tot bune calitatiiv..

#2560 2008-05-04 16:26:34

mykutza
Moderator

l mn a inceput iar s  s innoreze sad tocmai knd m hot s m duc pana in mal..da pana m imbrac,machiez etc incepe iar s ploua sad

#2561 2008-05-04 16:27:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ms.kimy puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2562 2008-05-04 16:28:59

kimy
Hero member
Site

myhaela87 a scris:

kimy_adina a scris:

ceva de genul asta as vrea gen printesa pana p l genunchi...da mi-e groaza knd m gand c o fi diseara in mall...grater

mai dar mergi maine...stiu k e horror in weekend  in orice mall ai merge..si la zara de exemplu am stat si lla coada la cabina de proba o data..

#2563 2008-05-04 16:29:38

kimy
Hero member
Site

evilpink a scris:

ms.kimy puss

sper sa iti placa ce vei gasi...mie mi-au placut materialele..k erau usoare puss

#2564 2008-05-04 16:31:53

mykutza
Moderator

nu mai plec nikieri k iar a inceput s ploua...faza e k in cursu sapt nu o s mai am timp d umblat k m duc si l fac si l munk....d-aia vroiam s m duc undeva l sigur..

#2565 2008-05-04 16:32:00

theSame_ElaElis
Hero member

myhaela87 a scris:

l mn a inceput iar s  s innoreze sad tocmai knd m hot s m duc pana in mal..da pana m imbrac,machiez etc incepe iar s ploua sad

mda! si eu ma gandeam sa ma duc la baietii mei, la biliard: iubi+fratele+un amic comun, dar pana ma imbrac iar toarna cu galeata!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-05-04 16:32:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.