homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 9-15

#267 2008-04-25 17:06:09

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 9

fetele...stiti vreun program..in care iti pui poza si iti faci diferite frizuri sau culori la par? as vrea sa ma vopsesc big_smile un ciocolatiu big_smile a a??A? ce zicetzi;wink

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#268 2008-04-25 17:08:17

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

angelaflory a scris:

o sa va ia toti baieti seniorita lol si voi nu mai agatati nika tongue

pai de'aia nici nu o luam cu noi diablo

#269 2008-04-25 17:15:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nicolle_rox a scris:

hello, fetele....is cam amarata....stiu ca e pacat, dar nu ma pot abtine....la ora asta trebuia sa fim de mult la ai mei, si eu nici macar nu stiu cand plecam...3 ore facem pana acolo.. neutral si eu care voiam sa merg la Aer, la Prohod...nu mai apuc nimic...ma rog...noi sa fim sanatosi

mergi pana plecati la Biserica. ai mei au coborat dimineata jos la Biserica cand au scos Sfantul Aer si au trecut

mami de minuni hjarta

#270 2008-04-25 17:16:29

skumpi
Vizitator

a venit si vecinuca mea acasa d la unitate big_smile wai ce i`a mai ploacut de tzupy meu...l`am mai lasat prin bucatarie sa se plimbe...tot sare...incepe sa cunoasca locu...nu mai ii e asa frica k ieri big_smile

#271 2008-04-25 17:17:39

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

azi toata ziua am fost prin oras..mi-am luat pantofi,am fost la dentist si dupa aia la cumparaturi.si am fost numai eu cu cumnatul k sora-mea e la lucru..in sfarsit ne intelegem ok big_smile doamne da sa ne si tina tongue
diseara cred k incep si eu sa fec prajiturile..sper sa imi iasa tongue deocamdata ma pun un pic in pat k m-a luat somnul :sove:
va pup gagici puss

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Publicitate

loading...

#272 2008-04-25 17:18:41

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

aah nu evilpink e normal sa va luati de mine ca am ganduri necurate intr'o asha saptamana....si shtiu cum e..si eu am fost(Chiar daca tu zici ca nu esti chiar asha) eu eram ortodoxa activista...activista rau....si...
de la o vreme nu mai sunt..nici macar nu ma consider ortodoxa pt ca am alte credintze acum..mai curand alte filozofii..si's fff impotriva dogmelor...asha ca...shtiu cum e....si nu ma supar...e normal sa'mi ziceti asha ceva tongue suntem intr'un stat laic dar in acelasi timp ff credincios...si Indoctrinat......nush de unde pana unde ....dar  e foarte bine asha..macar lumea crede in ceva...big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-25 17:19:51)

6 ani de dragoste  hjarta

#273 2008-04-25 17:20:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

tantosica a scris:

angelaflory a scris:

o sa va ia toti baieti seniorita lol si voi nu mai agatati nika tongue

pai de'aia nici nu o luam cu noi diablo

relelor lol

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#274 2008-04-25 17:22:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

urla pisicile la geamul meu :f?rbannad: cred ca se bat
mor deci mor....vreau sa continui sa stau la curte dar fara pisici....eradicatzi psiciiileeee :f?rbannad: au cotropit lumea....mi'e greatza si sila de'mi vine mancarea inapoi cand le aud :f?rbannad: ihhhhhhhhhhhhhhhh

6 ani de dragoste  hjarta

#275 2008-04-25 17:35:53

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_vreau a scris:

nicolle_rox a scris:

hello, fetele....is cam amarata....stiu ca e pacat, dar nu ma pot abtine....la ora asta trebuia sa fim de mult la ai mei, si eu nici macar nu stiu cand plecam...3 ore facem pana acolo.. neutral si eu care voiam sa merg la Aer, la Prohod...nu mai apuc nimic...ma rog...noi sa fim sanatosi

mergi pana plecati la Biserica. ai mei au coborat dimineata jos la Biserica cand au scos Sfantul Aer si au trecut

unde sa merg? ca eu stau cu bagajele la usa de la amiaza si ma tot amana ca ajunge si ca plecam imediat...si tot mai inetrvine cate ceva....si din 12 s-o facut 2, din 2 4, din 4 6 si din 6 cine mai stie...nimic nu pot sa fac ca stau pe picior de plecare...si pana la urma n-am facut nici o branza, nici aici, nici la ai mei...deci incep sa amor de nervi...macar de stiam, imi planificam altfel ziua...de unde era vorba ca plecam azi la prima ora, nici nu stiu daca mai plecam azi...da' macar de stiam, nu sa stau de 6 ore cu gentile pe langa usa gaata de plecare

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#276 2008-04-25 17:37:00

skumpi
Vizitator

offff...am d calcat grater
da ce`s eu aici ? menajera ? grrrrrrr

#277 2008-04-25 17:44:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nicolle_rox a scris:

eu_vreau a scris:

nicolle_rox a scris:

unde sa merg? ca eu stau cu bagajele la usa de la amiaza si ma tot amana ca ajunge si ca plecam imediat...si tot mai inetrvine cate ceva....si din 12 s-o facut 2, din 2 4, din 4 6 si din 6 cine mai stie...nimic nu pot sa fac ca stau pe picior de plecare...si pana la urma n-am facut nici o branza, nici aici, nici la ai mei...deci incep sa amor de nervi...macar de stiam, imi planificam altfel ziua...de unde era vorba ca plecam azi la prima ora, nici nu stiu daca mai plecam azi...da' macar de stiam, nu sa stau de 6 ore cu gentile pe langa usa gaata de plecare

puss nu mai fi supi, lasa gandeste-te k pana la urma o sa te vezi cu ai tai wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#278 2008-04-25 17:50:22

Soleil
Addicted member

is suparata mai mult ca tot timpul stabilim ce si cum facem si niciodata nu se intampla asa, tot timpul intervine cate ceva...adica stau linistita toata saptamana ca afcem intr-un fel, pregatesc toate asa si binenteles ca in ultimul moment se schimba toate...asa-i mereu de sarbatori....macar de stiam una si buna, ca nu mai plec dom'le azi ma apucam faceam o curatenie ac lumea, o baie, o chestie...nu, eu staul langa telefon si langa usa...ma chinui singura sa fac bagajele, car, trag, numai sa plecam mai repede si degeaba...macar de stiam plecam dimineata cu trenul si-i mai ajutam pe ai mei...dar nu...si macar de ar fi prima oara...dar asa se intampla mereu..

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#279 2008-04-25 17:52:13

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

niccole viata e prea frumoasa ca sa te supi din chestii de astea wink
puss si nu mai fii sup ca e vinerea mare smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#280 2008-04-25 17:54:17

Soleil
Addicted member

anytza a scris:

niccole viata e prea frumoasa ca sa te supi din chestii de astea wink
puss si nu mai fii sup ca e vinerea mare smile

mda, eu ar trebui sa stiu cel mai bine asta....parca eu as vrea sa ma supar? mi-e ciuda ca am pierdut ziua asta degeaba, nici treaba, nici odihna, nici ce mi-am propus, nici biserica, nic

Thé à la menthe hjarta

#281 2008-04-25 18:07:39

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

in loc sa mergem dupa hainute am stat toata ziua in pat lol hjarta maine mergem neaparat.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#282 2008-04-25 18:11:30

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

uff am scris la "s'a terminat" si de voi am uitat puss

ma duc si eu sa pap, ca se face tarziu.. si revin smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#283 2008-04-25 18:11:51

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

am fost prin oras sa imi cau rochie pt banchet...gasisem una exact pe gustul meu...dar bineinteles ca era cu un nr mai mare...asa mi se intampla mereu sad..si era atat de misto...imi vine sa ma duc s-o iau asa si s-o midific hmm...dar mi-e ca nu iese cum trebuie...off...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#284 2008-04-25 18:23:16

Soleil
Addicted member

eu cred ca va las, fetele, ma duc sa sprijin usa in continuare, poate poate...Va doresc un Paste cat mai minunat, care sa va aduca llumina si caldura in suflete!

Thé à la menthe hjarta

#285 2008-04-25 18:25:32

skumpi
Vizitator

mor d foameeeeeeee
zici k is sclav sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.