homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 9-49

#913 2008-04-29 21:59:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 9

janis maine sa se deschida secretariatu???
suntem in vacanta eu asa stiu...deci,nu cred

#914 2008-04-29 21:59:59

skumpi
Vizitator

chiar asa....
in ult zile nu ne`am mai inteles...k cica n`am stat cu el...cand am dormit la el 4 nopti si am stat toata ziua aproape cu el ...el zice ca de cand cu tzupy nu mai merge...adika k eu stau cu el ...k ma joc...tampenii ...si tot eu is copilu mik...ce sa fac dak ma atasez asa rpd d animale si plang apoi ? sa ma omor ? mai bine sa fiu un insensibil k el ? neutral

#915 2008-04-29 22:00:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

abea astept sa vina pizza applauseapplause

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#916 2008-04-29 22:02:44

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

skumpi a scris:

chiar asa....
in ult zile nu ne`am mai inteles...k cica n`am stat cu el...cand am dormit la el 4 nopti si am stat toata ziua aproape cu el ...el zice ca de cand cu tzupy nu mai merge...adika k eu stau cu el ...k ma joc...tampenii ...si tot eu is copilu mik...ce sa fac dak ma atasez asa rpd d animale si plang apoi ? sa ma omor ? mai bine sa fiu un insensibil k el ? neutral

skumpi eu te inteleg,k si eu ma atasez super repede d animale,as aduna toti vagabonzii acasa,sa ii hranesc si sa am grija de ei si sa-i iubesc,imi frang inima cand ii vad...
si fara suparare eu n-as putea sa am un prieten ce nu iubeste animalele k mine,sa nu-i placa cainii sau etc... nush
mie nu-mi rasp nimeni la ce am scris?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#917 2008-04-29 22:08:18

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

off andrutza si eu's in aceeasi situatie...prietene....una aveam mai buna..si m'a lasat..ne'am distantat....aia tzafnoasa din seara aia! tongue ne'am impacat cica..am iesit la un suc..da' nu am vorbit ca prietenele..adik eu parca nu mai puteam sa'i zic asha orice... sad
si mai aveam pe miha pe la scoala..s'au distantzat si ele..si cand merg la scoala ma simt asha in plus..de parca le'am facut ceva...nush....toate trec prin ceva nashpa....toate s'au despartit..si eu parca gresesc cu orice zic..pt ca sunt ele suparate...sad   intre noi forumistele ar f ceva sa iesim iar wink))
La multi ani si fi linistita!!(sa fiu prima care'ti zice)  puss esti sanatoasa si tanara,si o sa fie bine..ai sa vezi....
melany da....dar credeam si eu ca daca a trecut pastele incep astea programul....ca totusi mai e de treaba prin facultate....sper sa le gasesc maine...

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-29 22:13:31)

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#918 2008-04-29 22:09:30

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

bun,bine. eu am ieshit.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#919 2008-04-29 22:11:30

skumpi
Vizitator

GreenBubbles a scris:

skumpi a scris:

chiar asa....

skumpi eu te inteleg,k si eu ma atasez super repede d animale,as aduna toti vagabonzii acasa,sa ii hranesc si sa am grija de ei si sa-i iubesc,imi frang inima cand ii vad...
si fara suparare eu n-as putea sa am un prieten ce nu iubeste animalele k mine,sa nu-i placa cainii sau etc... nush
mie nu-mi rasp nimeni la ce am scris?

exact la asta ma gandeam si eu...nu`mi trb sa`l iubeasca k s`a mai jucat cu el...pur si simplu de dragu meu sa fie lg mine...stia cat d greu urma sa`mi fie cand il duceam... roll

#920 2008-04-29 22:12:48

andrutza
Vizitator

ms mult janis puss
pai in ritmul asta nici cu sanatatea n-o sa stau bine...toata sapt la 4 dim am adormit, n-am avut asa cearcane niciodata...si ma strofoc si cu el si ca sunt singura...mi s-au spulberat toate sperantele, nu mai pot sa gandesc cu optimism in viitor dupa atatea suparari, mereu mereu certuri, mereu tacere, mereu singuratate

#921 2008-04-29 22:24:05

JanisJoplin
Platinum member

of andrutza   kram las ca trece...las ca trece puss puss puss

#922 2008-04-29 22:28:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

of ce ma enerveaza dc-ul,nu pot sa imi iau ep din grey's grater

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#923 2008-04-29 22:28:29

persifona
Vizitator

JanisJoplin a scris:

si daca ii arat doar legitimatia de transport si carnetul de student vizat oare imi da vreo reducere? lol

Da, 50% din pretul biletului de personal. Cu cupoane iti da 50% din pretul de accelerat.
Astea merg si daca te duci cu rapid sau intercity.

#924 2008-04-29 22:29:08

persifona
Vizitator

little_rabbit a scris:

persifona mergi la munte?daca da in ce parte a tarii?nu mai ploua?si noi vrem sa mergem de joi pana duminica in maramures dar nush ce sa facem cu vremea asta?

Da, in Predeal. Poa sa ninga, poa sa ploua, eu ma duc si rupta-n doua rotfl rotfl rotfl

#925 2008-04-29 22:34:09

fallen_angel
Insomniac member

stiti cumva cate ep are grey's sezonul 3 si 4?

#926 2008-04-29 22:35:17

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

andruza crede-ma greu gasesti o pritena in ziua de azi, eu am o prietena din facultate, care e cu adevarat prietena si mi-a si demonstrat chestia asta, cand m-am despartit de fostul meu, a fost langa mine, invata cu mine, mergeam la ea si mancam, datorita ei eu sunt licentiata acum, pt ca a stat cu mine zi de zi si nu m-a lasat, si relatiile dintre noi 2 sau mai racit, in sensul ca nu mai iesim asa des nici nu ne mai vizitam asa des, dar pt asta cand e de vb sau avem ceva pe suflet ne sunam. E greu sa gasesti o pritena care sa te merite, si caruia sa i te poti destanui . Insa vb ta simti cand cineva e distant fata de tine, mai ales daca il cunosti bine puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#927 2008-04-29 22:36:38

persifona
Vizitator

Andra123 a scris:

Intra pe www.imdb.com si da search dupa grey's. Gasesti acolo cate au fiecare

#928 2008-04-29 22:40:47

fallen_angel
Insomniac member

persifona a scris:

Andra123 a scris:

Intra pe www.imdb.com si da search dupa grey's. Gasesti acolo cate au fiecare

ms.Acolo scrie la sez 3 ca are 25 de ep,dar eu am gasit 26 pe dc lol

#929 2008-04-29 22:41:02

andrutza
Vizitator

da alinuutza stiu si eu cum e situatia cu "prietenii" din ziua de azi, dar ceea ce m-a durut la prietena asta a mea a fost ca m-a exclus asa dintr-o data...eu eram fff apropiata de ea, ma confesam ii spuneam totul, iar acum ea e distanta de mine, as vrea sa fiu alaturi de ea s-o ajut sa treaca mai rpd pt suferinta despartirii de prietneul ei, dar nu vb, ma evita si iese mai mult cu cealalta tipa, toata ziua e cu ea...in fine o s-o las si eu in pace.

#930 2008-04-29 22:47:18

JanisJoplin
Platinum member

persifona a scris:

JanisJoplin a scris:

si daca ii arat doar legitimatia de transport si carnetul de student vizat oare imi da vreo reducere? lol

Da, 50% din pretul biletului de personal. Cu cupoane iti da 50% din pretul de accelerat.
Astea merg si daca te duci cu rapid sau intercity.

da shtiu..ca si la sibiu am dat cupoanele si am mers cu rapidul....
acum tot cu rapidul vreau sa plec....pfuuu.....sun maine la secretariat sa vorbesc cu jartelele alea daca sunt acolo rotfl

#931 2008-04-29 22:50:54

persifona
Vizitator

Nu ai nicio colega care sa nu aiba nevoie de cupoane si sa aiba un carnet necompletat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.