|
Nu esti logat.
La cate zile de la coneptie se face un test de sarcina#1 2008-04-25 12:35:58
la cate zile de la coneptie se face un test de sarcinabuna fetelor!am o intarziere de ciclu de cateva zile.imi fac probeleme ptr ca luna aceasta am facut-o fara nicio metoda de contraceptie numai cu metoda calendarului.luna trecuta mi-a venit pe 23 seara.eu am avut contact sexual pe 15 luna asta.nu ar fi trebui sa fiu in perioada fertila.totusi as vrea sa imi fac un test dar nu syiu dupa cate zile iese .pe el scrie de la 7 zile de la conceptie.voi ce stiti?cand e valabil Offline #2 2008-04-25 12:37:31
Re: la cate zile de la coneptie se face un test de sarcinafa un test la 7 zile de la intarziere...cu urina prima...acela va arata bine... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-25 20:32:42
Re: la cate zile de la coneptie se face un test de sarcinaPoti sa il faci si acum daca trebuia sa iti vina si nu ti-a venit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|