homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test papa si hematologie

#1 2008-04-25 14:23:24

catzu
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-25

test papa si hematologie

Buna tuturor!
Ma puteti ajuta si pe mine cu o interpretare a rezultatelor ...nu mai am rabdare pana la medic wink si pentru mine rezultatele sunt chineza pura :-(
1.Am facut un test Papa Nicolau si zice cam asa:
Celule endocervicale prezente
Se recomanda urmarirea evolutiei citologic
Descriere citologica:
-frecvente celule superficiale cianofile si rare orangeofile
-fecvente celule endocervicale
PMN moderate

2. De asemenea am niste analize de sange pe care le-am si repetat si imi ies doar trombocitele foarte scazute 88mii/uL cand intervalul de referinta este 150-450. Ca procent sunt tot scazute: 0.09% cand intervalul de referinta este 0.16-0.43, dar ciudat mi s epare mie ca volumul trombocitar mediu (Mpv) este in limite: 10.62 (interval de referinta 7-13).
Acum vreo 4 luni am mai facut niste analize si ele erau in grafic. Luna trecuta mi-au iesit vreo 120, iar acum 88. Si medicului i s-a parut ciudat faptul ca doar trombocitele sunt scazute si m-a pus sa repet analizele dar se pare ca e la fel. Voi ati mai auzit asa ceva?

3.La niste analize de presarcina: am la markeri virali: Rubeola Ac IgG -Anti corpi Rubella Ig G-Axsym 89.20 UL/mL ceea ce este foarte mult.

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste explicatii ca sa nu mor de frica pana ma duc la medic. :f?rv?nad:

#2 2008-04-25 14:26:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: test papa si hematologie

papa e ok
faptul ca ai igg la rubeola e bine - asta inseamna ca ai imunitate
legat de trombocite mergi si vb cu un hematolog

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.