|
Nu esti logat.
Spalaturi vaginale#1 2008-04-28 14:19:05
spalaturi vaginaleBuna fetelor! Offline #2 2008-04-28 14:23:42
Re: spalaturi vaginalespalaturile le faci doar dupa fiecare contact care are loc cu finalizare inauntru...altfel nu are rost sa faci daca nu ai facut pana acum happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-28 14:30:48
Re: spalaturi vaginaledeci dupa fiecare contact cu terminare inauntru?? ... eu nu am facut pana acum asa, m-am spalat normal dupa un contact Offline #4 2008-04-28 14:32:19
Re: spalaturi vaginaleba e ok...daca nu ai avut probleme cu candida...eu spun ca daca tabieturile tale nu ti au provocat probleme sa nu le schimbi... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-28 14:41:33
Re: spalaturi vaginaleNu nu am avut probleme pana acum ... am mai citit pe forum despre aceste spalaturi vaginale si am vazut ca unele fete le fac si nu intelegeam daca au aceasta recomandare sau asa e bine ... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-28 15:09:06
Re: spalaturi vaginalepoti face acele spalaturi cu ceai de galbenele sau musetel sau chiar numai cu apa dupa un contact sexual. Aceste spalaturi nu au nici o influenta asupara anticonceptionalelor. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2008-04-28 15:24:15
Re: spalaturi vaginalemultumesc tare mult pt raspunsuri Offline #8 2008-04-28 17:15:51
Re: spalaturi vaginaleshaulin...sfatul meu e sa nu faci niciun fel de spalaturi daca nu ai nevoie happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-28 17:22:34
Re: spalaturi vaginaleexact. daca nu ai facut pana acum si nu ai de ce sa faci nu fa nici de acum inainte mami de minuni Offline #10 2008-11-13 19:50:26
Re: spalaturi vaginaleam citit si eu acum pe forum mai mult si din cate am inteles sperma are legatura cu candida?(daca termina inauntru ma refer)...am fost diagnosticata cu candida si acum am inceput sa am si simptome.am fost la doctor,mi-a dat tratament si as vrea sa fac tot posibilul sa nu mai revina.eu pana acum nu am mai avut probleme si in consecinta nici nu am facut spalaturi.sa inteleg ca daca am 2-3 contacte intr-o zi trebuie sa ma spal dupa fiecare?chestia asta nu e cu doua taisuri,in sensul ca si spalaturile pot deregle flora?unei prietene doctorita i-a recomandat ca in fiecare seara sa se spele in vagin.cat de ok vi se pare?mersi mult si sper ca nu am pus prea multe intrebari Offline #11 2008-11-13 21:08:17
Re: spalaturi vaginalee bine ca dupa contact sa te speli inauntru ca sa nu ramana mai mult timp sperma acolo...mai ales in cazurile recurente de candida...nu e ok sa te speli in fiecare seara dar merge sa te speli dupa fiecare contact...intradevar e cu 2 taisuri dar trebuie sa gasesti echilibrul bun pt tine...sperma este bazica iar medicul vaginal acid...si am invatat cu totii la chimie ce se intampla cand un acid si o baza "se intalnesc"... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|