homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia in cazul schimbarii datei menstruatiei!!! ???

#1 2008-04-28 20:25:01

Bi
New member
Inregistrat: 2008-01-26

protectia in cazul schimbarii datei menstruatiei!!! ???

Buna seara! Sper sa gasesc pe cineva care sa mi poate raspunde sigur si cat mai repede(sunt in contra timp). Iau yasmine de 5 luni, luna aceasta nu am mai facut intreruperea de 7 zile si am continuat cu o folie de rezerva, intrucat intentionam sa schimb data menstruatiei. Intentionam sa iau doar 7 pastile din folia de rezerva apoi sa fac pauza. Azi ar urma a8a pastila... Intrebarea mea este... In saptamana aceasta de "pastile in plus" am fost protejata? Si daca am avut ieri contact si azi incep pauza de 7 zile... contactul de ieri prezinta vreun pericol?... e cazul sa continui cu folia de rezerva sau nu?si daca da, pt cat timp?? va multumesc anticipat pt  raspuns!!!

#2 2008-04-28 20:28:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: protectia in cazul schimbarii datei menstruatiei!!! ???

1. ai fost protejata si dupa ce ai inceput folia noua in continuare
2. contactul de ieri e protejat chiar daca faci pauza acum, si esti protejata si in pauza. totul e ok.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-04-28 23:30:17

Bi
New member
Inregistrat: 2008-01-26

Multumesc! M-am linistit, in mare. Dar ma mai macina o intrebare: e ok sa iau doar 7 pastile din folia de rezerva, nu e obligatoriu sa o termin, nu?... Cand m-am gandit sa fac lucrul acesta eram sigura ca e bine, dar, cum tot timpul imi pun intrebari, acum incep sa am dubii... Adica totul ar trebui , TEORETIC, sa decurga normal... fac pauza de azi, 7 zile, apoi iau 21 zile yasmine, apoi iar pauza etc ?!...

#4 2008-04-29 01:06:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Bi a scris:

Multumesc! M-am linistit, in mare. Dar ma mai macina o intrebare: e ok sa iau doar 7 pastile din folia de rezerva, nu e obligatoriu sa o termin, nu?... Cand m-am gandit sa fac lucrul acesta eram sigura ca e bine, dar, cum tot timpul imi pun intrebari, acum incep sa am dubii... Adica totul ar trebui , TEORETIC, sa decurga normal... fac pauza de azi, 7 zile, apoi iau 21 zile yasmine, apoi iar pauza etc ?!...

bi...nu esti obligata sa termini folia cu care ai prelungit...poti lua n pastilute de pe ea (cate zile vrei sa amani menstra) si apoi sa intri normal in pauza...vei fi protejata in continuu atata timp cat le ai luat corect...teoretic e asa cum spui tu...practic ne mai putem juca din cand in cand (cand avem nevoie) cu prelungirea foliei si fara niciun risc...si eu mi am amanat menstra de multe ori si iau pilule de mai bine de un an si jum si nu am nimic wink

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.