|
Nu esti logat.
Idei despre majorat !-4#58 2009-07-25 20:49:27
Re: idei despre majorat !
de ce nu? adica pana la urma fiecare isi exprima ideile. mie imi place la nebunie!!! m-am saturat de majorate facute la restaurant si alte chestii... vreau ceva mai nebunesc oricum cei pe care ii invit agreeaza ideea si au zis ca de-abia asteapta. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #59 2009-07-25 21:01:42
atunci e super eu ti-am zis parerea mea, stiu ca sunt mai pretentioasa, dar daca pentru tine si prietenii tai e ok, va iesi foarte frumos! Offline #60 2009-07-25 22:05:21
Re: idei despre majorat !da, nici la noi nu erau doar cupluri... m-am exprimat gresit... ne grupam cate 2-3-5 intr-un cort mic, pe care il imparteam si il caram in spate. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #61 2009-07-25 22:37:50
Re: idei despre majorat !ce sfaturi utile dai katami.suna extraordinar de bine.pacat ca sunt nascuta iarna ca as organiza si eu asa ceva de ziua mea Offline #62 2009-07-25 22:45:13
Re: idei despre majorat !ei, na, parca tre vreo ocazie speciala... eu cand chem lumea la ziua mea nici nu le zic "hai la ziua mea" ci "hai la un chef"... care isi aminteste bine, care nu, atata rau sa fie.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#63 2009-07-25 22:55:05
Re: idei despre majorat !katami esti super tare ce mi-ar placea si mie sa ma bucur de viata asa cum o faci tu (vroiam sa iti zic mai demult asta, nu neaparat legat de topicul asta) Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-07-25 22:55:42) Offline #64 2009-07-25 23:01:41
Re: idei despre majorat !ioana sar-mana... da' tie ce-ti lipseste sa faci aceleasi chestii? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #65 2009-07-25 23:44:58
Re: idei despre majorat !nu stiu ce katami, probabil firea mea mai singuratica si indreptata spre pesimism si cu probleme de socializare d-asta admir si ma bucur pt oamenii ca tine care pot sa faca ceea ce eu nu sunt in stare. Offline #66 2009-07-26 00:18:28
Re: idei despre majorat !deci... padurea este foaaarte mare si o sa ne bagam cortu undeva in fuuundu' padurii . sursa de apa nu-i problema ca pot sa car niste bidoane cu masina. de cort iar nu imi fac probleme ca o sa imi explice tata cum se "desface" sau daca tot imi cara el tot ce-mi trebuie pana la padure cu masina o sa-l pun sa instaleze si cortul. la fel si cu gratarul. micii... :-? eventual o sa ii tin undeva in apa rece, adica sap o groapa mai adanca ( un "frigider") unde am sa ii bag cu tot cu sticlele de bere si ce mai trebuie..aaa sau iau o mini-lada frigorifica d'aia... intelegi tu . lanterne... nush daca e neaparat nevoie pentru ca o sa facem un foc maaare [ eventual dam foc la padure > ]. de imbracat... nu cred ca o sa fie neapart sa imi iau gros... pentru ca este cald.. sau cine stie.. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #67 2009-07-26 09:27:20
Re: idei despre majorat !eu haine ti-am zis cu maneca lunga dar NU groase, sa fie doar anti-tantari... ideea cu figiderul in apa e buna, daca ai apa "la indemnana" iar cu cortul era chestia ca TRE SA IL POTI BATE fara sa curga 3 randuri de ape de pe voi... un cort mic are cuie subtiri, il bati cam oriunde si sta pt ca el preformat, dar ala mare sta numa daca il ancorezi si il intinzi k lumea... si are si niste cuie zdravene Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #68 2009-07-26 14:44:54
Re: idei despre majorat !ah..ma scuzi, m-am exprimat eu greshit. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #69 2009-07-26 16:02:55
cum sa-ti fie frica, mai? o sa iasa bine... cand se trece de prima sticla crezi ca mai sesizeaza cineva ca nush ce detaliu nu e aranjat? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #70 2009-07-26 16:42:34
Re: idei despre majorat !pai eu in ideea asta ti-am zis... ceva chestii la care probabil nu te-ai fi gandit din prima. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #71 2009-07-26 17:21:09
da, da aia 8 intra in 2 corturi normale MARI. tre sa le ai... iar daca ploua, cortu militar face toti banii... va strangeti in el si gata pe cand in alea mici... dormiti (in cel mai bun caz... adica daca sunt corturi bune, care nu trag apa). eu recomand izoprenu indiferent de fundu cortului... majoritatea astora de acum au fundul dintr-un soi de rafie prost impermeabilizata... si, chiar daca nu ploua, poti avea surpriza sa "traga" apa din sol prin capilaritate si te trezesti fleasca Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #72 2009-07-26 17:46:29
Re: idei despre majorat !nu stiu cum o sa fac cu cortul sunt cam in dubii... oricum sfaturile tale imi sunt de ajutor! Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #73 2009-07-26 18:13:55
Re: idei despre majorat !de multe ori, spontaneitatea face totul... la iesirile cele mai planificate a iesit adeseori mai putin fain decat la cele in care lucrurile s-au aranjat spontan, pe loc... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #74 2009-07-26 19:53:49
Re: idei despre majorat !da... ai dreptate. de obicei cand las totul pe ultima suta de metri imi iese cel mai bine... ciudat dar asa e.deocamdata nu o sa fac decat lista cu persoane. restu... vad eu. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #75 2010-01-24 18:48:24
hei! si majoratul meu este peste aproximativ o luna si as vrea sa mi-l fac tot la o casa..si cum casa mea nu e disponibila as vrea sa te intreb daca tu cunosti prin bucuresti vre-un apartament/vila unde mi l-as putea face...multumesc mult! Offline #76 2010-02-10 22:41:29
Re: idei despre majorat !hello! sper ca sunteti ceva mai creativi ca mine si imi dati si mie o idee. saptamana viitoare fac 18 ani si nu reusesc nici cum sa-mi planuiesc ceva. in primul rand am zis ca nu imi tin ziua la o cabana. anul acesta m-am decis sa mi-o tin numai cu fete din motive asa mai personale. vreau sa invit cam 15 hai maxim 20 de fete. vorbisem deja sa inchiriez un loc in pub-ul meu favorit sa mi-l tin acolo si acum nu se mai poate.imi cereau numai chirie 300 de lei pentru o camaruta. precizez ca nici nu dispun de prea multi bani. Ultima oara a fost editat de kei (2010-02-10 22:43:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|