|
Nu esti logat.
Chist la san-9#153 2008-05-28 09:34:26
Re: chist la sandaria poti sa spui numele ca doar nu le vinzi tu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #154 2008-05-28 11:35:47
Re: chist la sanDaria si Ginutza, ma bucur ca sunteti ok si ca nu-i nimic grav. Offline #155 2008-05-28 11:40:01
Re: chist la san
Eu nu sunt asa de sigura ca te-ai ingrasat din cauza mastodynonului. Eu urmez un tratament cu Mastodynon de anul trecut din martie. Sunt serii de cate 2 sapt de tratament la 3 luni de pauza. Si nu m-am ingrasat deloc de la el. Cred ca buba este in alta parte ... sau poate depinde de organism ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #156 2008-05-28 11:41:36
Re: chist la saneu nu am putut sa iau Mastodynon imi era rau d ela el .asa ca il supraveghez. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #157 2008-05-28 13:26:43
Re: chist la sanDoctoressa, am inteles ca mastopatia fibrochistica este o forma precanceroasa. Eu am la san un placard. Cum pot afla ce este sub el, poate fi cancer ?? Offline Publicitateloading...
#158 2008-05-28 13:38:59
Re: chist la sanDaria, cine ti-a spus ca este o forma precanceroasa? Offline #159 2008-05-28 14:00:07
Re: chist la sanevipink..am inteles ca nu ai putut sa iei mastodinon...ce aveai de la el?....mie mi-a prescris sa iau 90 zile....inca nu m-am apucat sa iau...daria_25, ma bucur ca esti bine, mie sonoelastografia mi-a facut-o chiar dr stoian la gynecoland...a zis sa revin peste 3 luni...si eventual sa scot acel chist lichidian pt ca e bine ca sanul sa fie curat...intre timp am fost si la medsana unde mi-a dat tratamentul cu mastodinon...o sa incep tratamentul...sper sa nu-mi fie rau.. Offline #160 2008-05-28 16:30:15
,,Patologie benigna a sanului, cu potential malign incepand de la premenopauza." Da un click pe google si ai sa gasesti. Ultima oara a fost editat de daria_25 (2008-05-28 16:36:59) Offline #161 2008-05-28 17:16:32
Nu vreau sa te sperii, dar iti spun din experienta personala (nu am pregatire medicala), chiar daca fiecare caz in parte e unie e bine sa stii. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-05-28 17:50:02) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #162 2008-05-28 23:30:45
Re: chist la sanstill, oare e nevoie sa fac si eu biopsie desi nu mi-a recomandat-o nimeni, la ecografie mi-a zis ca se vede clar chistul lichidian...dar eu totusi nu pot sta linistita stiind ca am ceva acolo...o sa incep tratamentul cu mastodinon....si mai e inca ceva in cazul meu....acest chist mi-a aparut la 2 luni dupa ce am facut o intrerupere de sarcina...ma gandesc ca ar putea avea legatura Offline #163 2008-05-29 05:33:29
Re: chist la sanginutza77, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #164 2008-05-29 11:46:48
Re: chist la sanstill, abia astept sa-mi spui ce ti-a zis doctorul, sper sa fie numai vesti bune pt tine. Offline #165 2008-05-29 12:18:02
imi venea s avomit rau de la el si ma durea capul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #166 2008-05-29 12:22:06
Re: chist la sanDaca vrei sa faci si biopsie, doar ca sa fii tu linistita, cred ca e doar o diferenta de termeni, si mie la Fundeni mi s-a spus de placard, asta nu inseamna ca are sanse mai mari sa fie malign... Offline #167 2008-05-29 12:22:56
Re: chist la sanexact o poate masca dar un nodul benign nu devine malign VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #168 2008-05-29 13:00:37
Re: chist la sanLa Fundeni a spus Fibroadenom si ac necesita punctie ptr biopsie Offline #169 2008-05-29 16:22:45
Re: chist la sanDaria, draga mea, ma bucur ca ai ajuns bine la Pitesti! Am intrat pe site-ul asta absolut din intamplare si am citit asa diferite mesaje.....mi-am dat seama ca ne cunoastem ( de marti - ora 17.30). Inteleg ca nu am fost foarte clara...Asa ca: 1. in prezent zona de care care am vb NU ridica nici cea mai mica suspiciune de malignitate -2. Displazia mamara(boala fibrochistica) este cea mai frecventa afectiune a sinului.Cauza nu este bine cunoscuta, dar se pare ca se datoreaza unui exces de hormoni estrogeni "netamponat" de progesteron, celalalt hormon feminin.Transformarile fibrochistice pot ramane stabile pe parcursul intregii existente a femeii.Nu se transforma in cancer. Conduita consta in supraveghere si combaterea durerii, in cazul in care aceasta este suparatoare. Tratamentul chirurgical nu este recomandat deoarece boala recidiveaza. Offline #170 2008-05-29 16:37:32
Re: chist la sanam o intrebare esti doctor? daca da unde anume lucrezi? si eu am mastoza chistica si o supraveghez dar din diferite motive o sa trebuiasca sa imi schimb medicul la care merg in mod obisnuit.si o curiozitate :daca aveti paciente care iau ac.si au mastoza chistica ce le recomandati? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #171 2008-05-29 17:06:05
Asta ma linisteste mult :k?ra:,insa nu inteleg de ce la Fundeni se incapataneaza sa ma ,,taie". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|