Pt doctoressa-6
- sweet21iulia
- New member
- Inregistrat: 2008-11-02
Re: pt doctoressa
dar pot sa raman insarcinata chiar daca am luat postinor si fiind si in a cincea zi a ciclului menstrual?
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
sincer nu prea cred...ar trebui sa fi extrem de ghinionista...
happy with him...inlove with him...
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
doc,care din compolnentele dianelor are efect antagonic cu testosteronul?
Sa nu te astepti sa te salut!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- daliana
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-02
doctoressa, daca te uiti la posturile mele din ultimele zile cu nevralgia intercostala, e posibil sa fie pneumonie????? sunt disperata, ma doare de mor spatele si sunt mucioasa, transpir dupa paracetamol, nu pot sta in picioare sau pe scaun de durere http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 52#p813152
Ultima oara a fost editat de daliana (2008-11-29 12:19:14)
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
doctoressa a scris:acetatul de ciproteron
si nu exista alte pasitle care sa il contina?nu antibebe..pastile normale..
Sa nu te astepti sa te salut!
- model_wannabe
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-25
ar fi ok sa opresc acum pastilele?sau sa incerc vit. K? inca mai am acel spotting dupa 2 sapt aproape
- crys_ty_na
- Platinum member
cum doresti...spottingul e normal asa ca nu are rost sa iei vitamina k...daca vrei le poti intrerupe...eu in locul tau as astepta macar pana folia urmatoare...
- iiooaannaa20
- New member
- Inregistrat: 2008-11-10
buna, revin cu o intrebare... am auzit azi din intamplare o discutie cu laude la adresa profesionalismului doamnei doctor endocrinolog care mi'a spus sa refac analizele DHEA/ testosteron/ progesteron, dupa un an de zile in care am luat jeanine pentru hirsutism/ovare polichistice. dupa cum am spus si in primul mesaj, doctorul ginecolog a fost de parere ca e absurd sa repet analizele in ziua a 21'a a ciclului, datorita faptului ca iau jeanine si ca ar trebui o pauza de aprox 2-3 luni inainte sa fac analizele. m-a trecut direct pe melleva 35 (un fel de diane 35 imbunatatite, cica) pana la urma....oare care e faza cu ziua 21? doamna doctor endocrinolog a mai spus sa repet analizele si pe urma probabil imi va prescrie yasmine, potrivite pentru varsta mea...yasmine sunt mai slabe decat melleva din cate am citit si se folosesc strict ca anticonceptionale....au cumva si efecte anti androgenice? ma ingrijoreaza faptul ca am citit atatea pareri anti diane/melleva 35....
- crys_ty_na
- Platinum member
ioana i am lasat doctoressei linkul sa vezi ce ti spune si dansa...in care medic sa ai incredere...
- iiooaannaa20
- New member
crys_ty_na a scris:ioana i am lasat doctoressei linkul sa vezi ce ti spune si dansa...in care medic sa ai incredere...
mersi mult de tot!
- crys_ty_na
- Platinum member
n ai pt ce
- Al Pacino
- Administrator
iiooaannaa20 a scris:buna, revin cu o intrebare... am auzit azi din intamplare o discutie cu laude la adresa profesionalismului doamnei doctor endocrinolog care mi'a spus sa refac analizele DHEA/ testosteron/ progesteron, dupa un an de zile in care am luat jeanine pentru hirsutism/ovare polichistice. dupa cum am spus si in primul mesaj, doctorul ginecolog a fost de parere ca e absurd sa repet analizele in ziua a 21'a a ciclului, datorita faptului ca iau jeanine si ca ar trebui o pauza de aprox 2-3 luni inainte sa fac analizele. m-a trecut direct pe melleva 35 (un fel de diane 35 imbunatatite, cica) pana la urma....oare care e faza cu ziua 21? doamna doctor endocrinolog a mai spus sa repet analizele si pe urma probabil imi va prescrie yasmine, potrivite pentru varsta mea...yasmine sunt mai slabe decat melleva din cate am citit si se folosesc strict ca anticonceptionale....au cumva si efecte anti androgenice? ma ingrijoreaza faptul ca am citit atatea pareri anti diane/melleva 35....
in primul rind, melleva sunt un fel de diane si atit...chestia cu imbunatatirile nu e realal nu ai de ce sa te sperii de Diane, tu ai problele suficient de mari mult mai mari decit ti-ar putea creea vreodata dianele... eu insa merg pe mina endocrinologului, si as face analizele cit priveste Jeanine are sigur efect antitestosteronic, ceea ce despre Yasmin eu una sunt in dubiu
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- iiooaannaa20
- New member
cum am probleme mult mai mari?? ok...si inca un lucru....cat timp am luat jeanine, in perioada de pauza de 7 zile aveam o scurgere maronie si atat. acum sunt in pauza de 7 zile de la melleva si a inceput o sangerare destul de abundenta (probabil fluxul e normal, dar mi se pare mie abundent, din cauza ca in perioada de jeanin era mult mai putin) si deja e a doua zi de cand a inceput. e normala aceasta sangerare? precizez si ca intre ultima folie de jeanine si prima de melleva nu am facut pauza de 7 zile...pe prospect scria ca nu e necesara...
Ultima oara a fost editat de iiooaannaa20 (2008-12-06 17:45:42)
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
adica ai dereglare hormonala care nu e de neglijat iar ac.astea sunt indicate tocmai ca s ao tratezi asta cred ca avrut sa zica doc.dupa capul meu e normala sangerarea aia
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- iiooaannaa20
- New member
am tot citit pe mai multe forumuri, ca dianele ar trebui sa scurteze si sa reduca cantitaeta de menstra, nu sa o faca mai abundenta... oare sa fie reactia asta fiindca e prima folie? nu am mai gasit cazuri de genul asta.
puteti da linkul doctoressei, va rog?
Ultima oara a fost editat de iiooaannaa20 (2008-12-06 18:30:06)
- crys_ty_na
- Platinum member
putem
- Al Pacino
- Administrator
iiooaannaa20 a scris:cum am probleme mult mai mari?? ok...si inca un lucru....cat timp am luat jeanine, in perioada de pauza de 7 zile aveam o scurgere maronie si atat. acum sunt in pauza de 7 zile de la melleva si a inceput o sangerare destul de abundenta (probabil fluxul e normal, dar mi se pare mie abundent, din cauza ca in perioada de jeanin era mult mai putin) si deja e a doua zi de cand a inceput. e normala aceasta sangerare? precizez si ca intre ultima folie de jeanine si prima de melleva nu am facut pauza de 7 zile...pe prospect scria ca nu e necesara...
adica ai hirsutism/ovare polichistice...nu vei patita de la diane mai grav decit asta nimic zic eu daca nu ai facut pauza intre jeanine si meleeva, e de asteptat ca singerezi acum mai abundent(ai luat practic 2 folii lipite) diane reduce cantitatea de menstra fata de obisnuit, nu fata de cum era ea, gata redusa, dupa un an de jeanine...si nu discutam despre reducerea cantitatii de singe de la menstra cind unim foliile
- iiooaannaa20
- New member
doctoressa a scris:iiooaannaa20 a scris:cum am probleme mult mai mari?? ok...si inca un lucru....cat timp am luat jeanine, in perioada de pauza de 7 zile aveam o scurgere maronie si atat. acum sunt in pauza de 7 zile de la melleva si a inceput o sangerare destul de abundenta (probabil fluxul e normal, dar mi se pare mie abundent, din cauza ca in perioada de jeanin era mult mai putin) si deja e a doua zi de cand a inceput. e normala aceasta sangerare? precizez si ca intre ultima folie de jeanine si prima de melleva nu am facut pauza de 7 zile...pe prospect scria ca nu e necesara...
adica ai hirsutism/ovare polichistice...nu vei patita de la diane mai grav decit asta nimic zic eu daca nu ai facut pauza intre jeanine si meleeva, e de asteptat ca singerezi acum mai abundent(ai luat practic 2 folii lipite) diane reduce cantitatea de menstra fata de obisnuit, nu fata de cum era ea, gata redusa, dupa un an de jeanine...si nu discutam despre reducerea cantitatii de singe de la menstra cind unim foliile
multumesc pentru raspuns.deci sangerarea este mai abundenta datorita faptului ca nu am facut pauza de o saptamana intre folii. si acum, dupa folia de melleva pe care am terminat'o trebuie facuta pauza de 7 zile, sau de 14? 7, nu? off, nu mai iau 2 folii in continuare niciodata! sper ca luna viitoare sa nu mai sangerez asa:| multumesc inca odata pentru raspunsuri.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|