|
Nu esti logat.
Sa faci primul pas sau sa astepti?#1 2008-04-30 12:00:31
sa faci primul pas sau sa astepti?mie una mi se pare normal ca baiatul sa vina si sa incerce sa se apropie de tine..daca tu ca fata il abordezi,e mai bine sau nu? My Tears Dry On Their Own Offline #2 2008-04-30 12:01:12
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?e ok daca il abordezi si tu...poate este exact ceea ce este nevoie ca sa ai succes. Bafta Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-04-30 12:06:13
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?
si totusi,un refuz venit din partea lui ar fi cam penibil... My Tears Dry On Their Own Offline #4 2008-04-30 12:07:11
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?depinde cum exprima acest refuz si in plus ideea e sa o faci subtil si nu agresiv. merita sa incerci ..ce e e pierdut.? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-04-30 12:14:32
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?pai ce intelegi prin abordare?pentru inceput cred ca ar fi suficient un zambet atunci cand il vezi si sa vezi cum reactioneaza. Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-04-30 12:16:11) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-30 12:14:46
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?delishor.. ai putea totusi sa iti expui toate problemele intr-un singur topic.. nu trebuie sa deschizi cate unul pt fiecare intrebare Offline #7 2008-04-30 12:16:55
asa este.m-am derutat cu atatea topicuri Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-04-30 13:25:32
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?sau poti sa creezi tu situatia in asa fel incat sa faca el primul pas, dar impins de la spate de catre tine cum ar venii....eu am incercat de catreva ori si de fiecare data a iesit. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2008-04-30 13:27:32
chiar daca problemele n-au nicio legatura una cu alta?binee... My Tears Dry On Their Own Offline #10 2008-04-30 13:28:16
da-mi un exemplu de situatie creata de tine,te rog... My Tears Dry On Their Own Offline #11 2008-04-30 13:33:00
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?pai de exemplu am facut persoana respectiva sa aibe incredere in mine, am deschis discutii ne-am povestit fiecare cate ceva din viata, am devenit prieteni, si dupaia el a venit cu propunerea. Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-04-30 13:33:48) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #12 2008-04-30 16:50:02
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?eu de fiecare data am fost abordata. nu am abordat niciodata un tip si prefer sa faca el primul pas iar eu sa-i dau de inteles ca vreau sa continue "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-04-30 16:53:44
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?eu pe iubi l am cunoscut la un party (majoratul unei colege)...statea singur la masa si pt ca era ultima masa "libera" eu si fetele ne am asezat acolo...eu am facut primul pas cand i am intins mana si m am prezentat..."buna...cristina!" la care el shmecher (zambind) imi zice "stiu...eu sunt alex" si asa a inceput telenovela asa ca eu zic ca merita sa faci primul pas...nu ai nimic de pierdut...in cel mai rau caz de refuza...dar hei...el are de fapt de pierdut happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-05-01 08:45:36
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?delisor cati ani ai? poate ai mai zis dar nu am fost atenta "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #15 2008-05-01 09:29:25
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?sunt unii care au inradacinata in cap ideea stupida ca daca nu fac ei primul pas nu-s barbati... asa ca da-i "indicii", dar lasa-l sa creada ca el a facut primul pas. (bine, daca nu se prine/nu vrea sa se prinda.... atunci e cazul sa intervii tu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2008-05-01 10:49:04
19:D My Tears Dry On Their Own Offline #17 2008-05-01 11:23:11
ai dreptate katmi, asa sunt unii barbati. Daca face femeia primul pas se simt jigniti iar cu orgoliul lor cum ramane? Barbatii trebuie sa aiba impresia ca au controlul aspra oricaei situatii, ca sunt puternici, cand de fapt sunt condusi de femei din umbra. Cand crede si simte ca el e "seful" face tot ce vrea femeia si mai si crede ca au fost hotararile lui cand de fapt............... Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2008-05-04 23:35:44
Re: sa faci primul pas sau sa astepti?daca la fiecare zambet ti se raspunde cu un alt zambet:)....cred ca exista si un limbaj al trupului,care nu te arunca niciodata in situatii penibile, adica se vede clar cand exista disponibilitate-din partea cuiva,si se vede clar cand nu are rost sa incerci, uneori nu e nevoie de nimic, de nici un cuvintel, pentru ca ochii tradeaza tot....nici nu mai conteaza atunci care deschide primul gura........si rosteste ceva:lyssna: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|