homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa faci primul pas sau sa astepti?

#1 2008-04-30 12:00:31

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

sa faci primul pas sau sa astepti?

mie una mi se pare normal ca baiatul sa vina si sa incerce sa se apropie de tine..daca tu ca fata il abordezi,e mai bine sau nu?

My Tears Dry On Their Own

#2 2008-04-30 12:01:12

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: sa faci primul pas sau sa astepti?

e ok daca il abordezi si tu...poate este exact ceea ce este nevoie ca sa ai succes. Bafta

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-04-30 12:06:13

old_soul
Insomniac member

Alina Delia a scris:

e ok daca il abordezi si tu...poate este exact ceea ce este nevoie ca sa ai succes. Bafta

si totusi,un refuz venit din partea lui ar fi cam penibil...

#4 2008-04-30 12:07:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

depinde cum exprima acest refuz si in plus ideea e sa o faci subtil si nu agresiv. merita sa incerci ..ce e e pierdut.?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#5 2008-04-30 12:14:32

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

pai ce intelegi prin abordare?pentru inceput cred ca ar fi suficient un zambet atunci cand il vezi si sa vezi cum reactioneaza.
daca nu pare deranjat sau chiar iti zambeste si el atunci incepeti sa va salutati de fiecare data cand va vedeti
sau spunei tu buna .... si poate asa intrati in vorba ..e un inceput ...decat sa te duci la el si sa ii zici "auzi ..iesi cu mine in oras?"

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-04-30 12:16:11)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#6 2008-04-30 12:14:46

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

delishor.. ai putea totusi sa iti expui toate problemele intr-un singur topic.. nu trebuie sa deschizi cate unul pt fiecare intrebare smile

#7 2008-04-30 12:16:55

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

alexia a scris:

delishor.. ai putea totusi sa iti expui toate problemele intr-un singur topic.. nu trebuie sa deschizi cate unul pt fiecare intrebare smile

asa este.m-am derutat cu atatea topicuri

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#8 2008-04-30 13:25:32

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

sau poti sa creezi tu situatia in asa fel incat sa faca el primul pas, dar impins de la spate de catre tine cum ar venii....eu am incercat de catreva ori si de fiecare data a iesit. wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2008-04-30 13:27:32

old_soul
Insomniac member

alexia a scris:

chiar daca problemele n-au nicio legatura una cu alta?binee...

#10 2008-04-30 13:28:16

old_soul
Insomniac member

ane_mona a scris:

sau poti sa creezi tu situatia in asa fel incat sa faca el primul pas, dar impins de la spate de catre tine cum ar venii....eu am incercat de catreva ori si de fiecare data a iesit. wink

da-mi un exemplu de situatie creata de tine,te rog...

#11 2008-04-30 13:33:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

pai de exemplu am facut persoana respectiva sa aibe incredere in mine, am deschis discutii ne-am povestit fiecare cate ceva din viata, am devenit prieteni, si dupaia el a venit cu propunerea. big_smile
ideea este sa stii sa te bagi pe sub pielea omului tongue

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-04-30 13:33:48)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#12 2008-04-30 16:50:02

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu de fiecare data am fost abordata. nu am abordat niciodata un tip si prefer sa faca el primul pas iar eu sa-i dau de inteles ca vreau sa continue rotfl
offtopic: ane_mona, avatarul tau ma zapaceste rotfl si ma face sa vreau sa inchid ochii

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#13 2008-04-30 16:53:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu pe iubi l am cunoscut la un party (majoratul unei colege)...statea singur la masa si pt ca era ultima masa "libera" eu si fetele ne am asezat acolo...eu am facut primul pas cand i am intins mana si m am prezentat..."buna...cristina!" la care el shmecher (zambind) imi zice "stiu...eu sunt alex" lol si asa a inceput telenovela tongue asa ca eu zic ca merita sa faci primul pas...nu ai nimic de pierdut...in cel mai rau caz de refuza...dar hei...el are de fapt de pierdut wink

happy with him...inlove with him...puss

#14 2008-05-01 08:45:36

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

delisor cati ani ai? poate ai mai zis dar nu am fost atenta

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#15 2008-05-01 09:29:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sunt unii care au inradacinata in cap ideea stupida ca daca nu fac ei primul pas nu-s barbati... asa ca da-i "indicii", dar lasa-l sa creada ca el a facut primul pas.  (bine, daca nu se prine/nu vrea sa se prinda.... atunci e cazul sa intervii tu wink

si al meu are ideea asta tampita... ca barbatul trebuie sa faca primul pas.... daca si cel pe care l-ai "ginit" tu e asa.... atunci n-ai ce face, trebuie sa te pui pe vrajeala. nush de ce sunt asa fixisti cu chestiile astea... dar unii asa-s.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#16 2008-05-01 10:49:04

old_soul
Insomniac member

angelaflory a scris:

delisor cati ani ai? poate ai mai zis dar nu am fost atenta

19:D

#17 2008-05-01 11:23:11

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

katami a scris:

sunt unii care au inradacinata in cap ideea stupida ca daca nu fac ei primul pas nu-s barbati... asa ca da-i "indicii", dar lasa-l sa creada ca el a facut primul pas.  (bine, daca nu se prine/nu vrea sa se prinda.... atunci e cazul sa intervii tu wink

si al meu are ideea asta tampita... ca barbatul trebuie sa faca primul pas.... daca si cel pe care l-ai "ginit" tu e asa.... atunci n-ai ce face, trebuie sa te pui pe vrajeala. nush de ce sunt asa fixisti cu chestiile astea... dar unii asa-s.

ai dreptate katmi, asa sunt unii barbati. Daca face femeia primul pas se simt jigniti iar cu orgoliul lor cum ramane? Barbatii trebuie sa aiba impresia ca au controlul aspra oricaei situatii, ca sunt puternici, cand de fapt sunt condusi de femei din umbra. Cand crede si simte ca el e "seful" face tot ce vrea femeia si mai si crede ca au fost hotararile lui cand de fapt...............

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#18 2008-05-04 23:35:44

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

daca la fiecare zambet ti se raspunde cu un alt zambet:)....cred ca exista si un limbaj al trupului,care nu te arunca niciodata in situatii penibile, adica se vede clar cand exista disponibilitate-din partea cuiva,si se vede clar cand nu are rost sa incerci, uneori nu e nevoie de nimic, de nici un cuvintel, pentru ca ochii tradeaza tot....nici nu mai conteaza atunci care deschide primul gura........si rosteste ceva:lyssna:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.