|
Nu esti logat.
Barfa :evil:#1 2008-04-30 15:32:39
Barfa :evil:Se pare ca barfa ii apropie pe oameni ca si tigara... te ajuta sa-ti faci "prieteni" cu care sa poti vorbi despre lucruri comune: toalele unei colege cu mai multi sau cu mai putini bani, iubitul ei, notele ei, atutudinea, hotararile pe care le ia....... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2008-04-30 15:35:51
Re: Barfa :evil:Eu sunt de parere ca toata lumea barfeste. Si nu cred ca tine de lasitate ci doar de rautatea mai mica sau mai mare din noi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-04-30 15:36:53
Re: Barfa :evil:cam toata lumea barfeste...cateodata o barfa mai e binevenita ... mai razi mai nush ce ...da si asta cu masura ... nu imi plac oamenii care barfesc fara sa isi cunoasca limitele sau care scot povesti numa asa sa se simta ei mai bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2008-04-30 16:06:49
Re: Barfa :evil:sincer eu am citit "bafta evil" si ma gandeam la evilpink ce o fi cu ea...ma gandeam ca are vreun examen sau vreun hop de trecut N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-04-30 16:14:58
Re: Barfa :evil:
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-30 17:00:12
Re: Barfa :evil:eu barfesc...dar nu in sensul rautacios...ci mai mult ce a mai facut x sau cu cine s a mai incurcat y...mai am momente cand sunt rautacioasa (dar sa fim serioase...suntem femei) dar atunci doar cu anumite persoane...oricum nu cred ca exista persoana care sa nu fi barfit in viata ei happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-30 17:18:46
Re: Barfa :evil:sa-l vedeti pe tata ce barfeste .nu acum sincer,toata lumea barfeste deci este un lucru normal.dar nu mai e normal cand X iti zice ca Y a mancat o para,si tu ii zici lui Z ca Y a mancat un purcel(cred ca ati prins ideea) Offline #8 2008-04-30 17:21:57
Re: Barfa :evil:si eu barfesc si imi place .......e omenesc dupa parerea mea Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #9 2008-04-30 17:58:02
Re: Barfa :evil:asa e. toata lumea barfeste. si la urma urmei nu e asa rau desigur, nu barfe rautacioase.. Offline #10 2008-04-30 18:13:12
Re: Barfa :evil:daa is eu mai barfesc nu`i asa anytza?...mai ales de sefa si de viata ei care deja e telenovela..n`ai cum sa nu barfesti..toata lumea o face,voit sau nu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2008-04-30 18:31:10
Re: Barfa :evil:io prefer sa definesc barfa = comentariu pe marginea textului .... fiecare are cate'o opinie pe care simte nevoia sa o impartaseasca altcuiva decat celui caruia ii este adresata ... nu de alta dar poate vrea sa verifice k nu e singura/u care gandeste intr'un anumit fel .. Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #12 2008-04-30 18:31:16
Re: Barfa :evil:imi place sa barfesc si mai ales sa glumesc p seama unora, mai ales cand aceia nu sunt prin preajma www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #13 2008-04-30 18:41:15
amor gitano Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #14 2008-04-30 18:59:48
Re: Barfa :evil:eu barfesc cu iubitul meu Sa-l vedeti ce le are si ce-l intereseaza si de ala si de celalalt Asa e... toata lumea barfeste si toata lumea este barfita.. si ce daca ? Offline #15 2008-04-30 19:04:03
claaaar Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2008-04-30 19:18:21
daaaaa si al meu e mai rau ca o muiere Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #17 2008-04-30 19:23:41
Re: Barfa :evil:daaaa asa este si barbatii barfesc deseori si sunt mai curiosi decat femeile „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #18 2008-04-30 19:26:53
Re: Barfa :evil:deci e activitatea mea preferata si parerea mea e k e f buna barfa atunci cand nu ai ce face da nu barfesc la modu sa vb pe cineva de rau, pur si simplu comentam cele intamplate la mine in grup barfa e ceva gen topicu nostru cu carcoteli noi barfim intre noi ce barfim, si cand apare cel barfit daca avem cu ce facem baza http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|