|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare#1 2008-05-02 09:30:56
am si eu o intrebareas vrea sa incep sa iau anticonceptionale dar nu am fost la planning.o prietena mi-a recomandat yasmine...credeti ca as risca daca as incepe sa iau fara sa merg la medic? Offline #2 2008-05-02 10:45:17
Re: am si eu o intrebareme_angel cel mai bine ar fi sa mergi la planning...sa iti recomande ceva care sa ti se potriveasca....eu i-au yasmine si ma simt f bine cu ele...dar nu se stie tie cum o sa iti fie de asta zic ca mai bine faci un drum la planning... Offline #3 2008-05-02 10:53:04
Re: am si eu o intrebareme_angel,anticonceptionalele nu se iau cu recomandare de la prietene..organismele difera,deci mergi la doctor si nu lua sub nici o forma dupa capul tau..ce e greu sa mergi la un planning sa discuti putin cu dna doctor?mai ales ca de obicei sunt tare dragutze..daca esti din buc,mergi la doctoressa...o sa te ajute si e o scumpa! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-05-04 10:17:27
Re: am si eu o intrebaresalut...am si eu niste nelamuriri...m`am hotarat sa trec pe ac pt k in ultimele 2 luni am facut-o lata si am luat de 2 ori postinor pt k n-am avut incotro...nici nu mai vreau sa aud de el.la mine in oras este un singur cabinet de planning la spital si acela nu ii particular.intrebari:tb platita consultatia si km cat costa? ce intrebari se pun de obicei la o astfel de consultatie? are ceva daca am luat de 2 ori postinor si acum vreau ac...cam multi hormoni, nu? ms anticipat :-* True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #5 2008-05-04 11:29:59
Re: am si eu o intrebare
de boicei cele din spitale sunt gratuite...dar nu uita sa ti iei buletinul cu tine...ti s epun intrebari legate de stilul de viata si sanatate...nu conteaza ca ai luat postinor inainte...cel mai bine e sa mergi sa iei cat mai rpd anticonceptionale ca sa nu mai fi nevoita sa apelezi la postinor... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-04 11:42:23
Re: am si eu o intrebareoke. ma duc saptamana viitoare k m`am saturat de prezervativele astea.sper numai sa isi faca efectul postinorul care l`am luat zilele trecute, sa n`am vreo surpriza neplacuta:-s.ms muuult True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #7 2008-05-04 11:44:02
Re: am si eu o intrebarecu placere si se ne spui cum a fost happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-05-04 16:00:51
Re: am si eu o intrebareconteaza varsta de la care incepi sa iei anticonceptionale?sau daca vreau sa-mi incep viata sexuala si iau anticonceptionale inainte e vreo problema? Offline #9 2008-05-04 16:02:40
Re: am si eu o intrebarepoti sa iei ac.si inainte sa iti incepi viata sexuala eu asa am procedat ca sa stau linistita in momentul cu pricina .poti sa iei ac.de la orice varsta daca esti pregatita pt.sex poti sa iei si ac.cel mai bine e sa vb.cu un medic de planning sa iti precrie tipul de ac.potrivit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|