|
Nu esti logat.
Help pls-4#58 2008-05-03 22:51:33
Re: help plspai daca i-a zis ca a fost...o iau cum a zis...e tampenie mare treaba aia... noh Offline #59 2008-05-03 22:52:22
Re: help plsnu avea cum sa stie medicul ala la o saptamana sau cat era de la contact ca e sarcina...a dat dovada de exces de zel... happy with him...inlove with him... Offline #60 2008-05-03 22:53:33
Re: help plscorect. foarte bine spus. ca sa nu zicem mai urat cum ai spus tu e perfect Offline #61 2008-05-03 22:58:25
Re: help plspastilele alea kt le-am luat mi-au provocat tot felu de reactii adverse si la 2 zile dupa ce le-am terminat se implineau 2 sapt si ceva d la contact atunci am facut eco intravaginala si a spus k nu se vede nici o sarcina...acum am dureri enorme intepaturi in acea zona:(( si nush de la ar putea sa fie...am uitat sa spus..acea doctora d la clinica aia pr dupa ce mia zis k sunt gravida mi-a zis k o sa ma doara ovarele spatele.. Offline #62 2008-05-03 22:58:57
Re: help plseu zic sa te linistesti alexia18ag, testul e negativ deci no baby.... cum ziceam si aseara au trecut deja 3 saptamani si testul ar fi trebuit sa arate o sarcina daca ea exista, esti stresata si pe buna dreptate, spunemi mai ai sangerare? daca da s-ar putea sa fie de acolo, durerea si oricum parerea mea este sa mergi si la alt medic pt un control amanuntit ... multa bafta Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-03 23:01:02) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-03 23:08:20
Re: help plssangerarea e de 3 zile si nu da semne sa se opreasca..am luat no spa pt intepaturile alea...nu stiu la ce doctor sa ma mai duc..am fost la 2 deja..kre s-au contrazis...e cineva din pitesti sa imi recomande p cineva? Offline #64 2008-05-03 23:09:56
Re: help plsalinuutza ..knd am fost sa fac ecografia aia...a zis k totul este normal si nu am probleme..nici cu ovare nimic.. Offline #65 2008-05-03 23:22:16
Re: help plsatunci nu are sens sa te stresezi , o fi de la sangerarea pe care o ai, ia un calmant si linisteste-te, daca durerile si intepaturile nu trec mergi totusi la doctor, sunt fete din pitesti pe forum , poate iti recomanda ele un doc bun. eu zic ca doc aia te-a dat peste cap cu tratamentul ei minune... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|