homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ac

#1 2008-05-03 00:27:10

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

ac

am si eu o alta intrebare tongue folosesc ac yasmin sunt deja la terminarea a 2 folii si din cand in cand...de d e 3-4 ori pe luna am mai fumat si o tzigara , precizez ca am 17 ani ...si cum am zis mai sus prietenul s-a terminat azi de 3 ori in mine? credeti ca e un mare risc sa fiu insarcinata? ma afecteaza asa mult acele 3-4 tigari?,mersi:*

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#2 2008-05-03 00:29:04

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: ac

rotfl2 funatul nu influenteaza efectul anticonceptionalelor. ce scrie in prospect e pt femeile de peste 35 ani daca nu ma insel . stai linistita!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2008-05-03 00:50:01

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

mersi puss si mai am o intrebare.. cum am zis si mai sus folosesc yasmin...si termin a doua folie smile dar mai am o intrebare...yasmin le-am luat dupa ureche nu la recomandarea medicului "smile dar nu am avut probleme , am avut spotting dupa terminarea primei folii si de atunci nu mai prea am reactii adverse, mentruatia a venit smile chiar ma simt bine , totul e ok smile..vreau doar sa stiu daca nu am reactiile astea adverse e vreo problema ca le-am luat dupa ce am auzit despre ele? dar e asa o mare problema dak nu am reactii adverse si ma simt super bine? nu crezi ca le-am nimerit?tongue

Ultima oara a fost editat de diiiiaaaa (2008-05-03 00:56:16)

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#4 2008-05-03 00:52:26

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu e bine sa iei fara recomandarea medicului

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2008-05-03 02:30:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

le ai luat si faptule consumat...dar intrebarea mea e cine te va tine pe tine sub observatie? cine iti va spune ce analize trebuie sa faci in viitor pt ele si cine iti va citi acele analize? cum vei evita sa nu ai probleme de la ele? de unde sti ca nu ai probleme de sanatate in care sunt interzise anticonceptionalele sau trebuie administrate cu precautie? e pacat ca ai totusi doar 17 ani...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.