homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de sani

#1 2008-05-03 17:56:05

innaa
New member
Inregistrat: 2006-11-16

dureri de sani

Timp de mai bine de 2 ani am luat Jeanine anticonceptionale.  Din cauza faptului ca avea ca efect advers (La mine) scaderea libidoului, am mers la planning pentru a mi le schimba...asa mi s-a spus pe aici pe forum ca pot avea asemenea efecte adverse.

Dupa ceva peripetii (o sa va povestesc imediat) mi s-a recomandat yasmine. Le-am luat aa cum scria in prospect..fara a mai face pauza de 7 zile dintre cele doua anticonceptionale. Ei bine acum ...o zi doua la aproape o saptamana imi simt sanii umflati si ma dor.  De ce oare?

sa fie pentru ca nu am mai facut pauza intre folii? Sa fie faptul ca aceste anti nu mi se potrivesc? Sau e doar o prima reactie la acest tip de anti?

Si acum sa va spun ca am fost prima oara pentru a-mi schimba anticonceptionalele in spania(fiindca acolo locuiam la mom respectiv)...si dupa muulte demersuri si programari, mi au spus ca lipsa libidoului este datorata de anticonceptionale, si ca orice altceva as lua...ar fi la fel...si apoi m-a programat la psiholog:sm:
  Nu am mai reusit sa ajung fiindca ne am intors in Romania unde mi-am mai incercat o data norocul la planningul local, unde am fost privita cu niste ochi mari de parca as fi picat din luna. : " nu are cum sa fie de la anticonceptionale....dar daca vreti...va dau altele"  fiindca eu o tineam pe a mea una si buna.  Si uite asa mi a recomandat yasmine...de la care e ok totul...mi au revenit poftele:applause: dar...ma ingrijoreaza un pic durerea sanilor.

sper sa ma puteti ajuta ca am cvapul varza...m-a socat doctorita de aici din romania...care nici macar nu citise prospectul unor anticonceptionale si care nu stia ca acolo scrie ca atunci cand schimbi cu altele nu mai trebuie sa faci pauza...sau poate gresesc eu...ca ea era tare interzisa...cum sa nu imi mai vina menstruatia???

in fine..sper ca ma puteti ajuta!

#2 2008-05-03 18:00:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: dureri de sani

sanii cresc de asta te dor.este un efect secundar al ac.ce apare in primele luni de utilizare nu ai de ce sa te ingrijorzi.cand schimbi ac.poti sau nu sa faci puaza de 7 zile este bine si asa si asa

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.