|
Nu esti logat.
Salata de pui maxi de la mec-4#58 2008-05-07 20:33:18
Re: salata de pui maxi de la mec
Super size me? Cu ala de mananca de la Mc nush cate zile, sau o luna? Ceva de genu.. #59 2008-05-08 09:52:01
Re: salata de pui maxi de la mecAsta cu din ce sunt facute chiflelele de burgeri si crispy-urile alea din pui e cam adevarata....nu stiu daca neaparat la Mc, insa cam in general... Am vazut la emisiunea lui Jamie Oliver, aia in care facea programul de mancare sanataoasa pentru copii cum le-a spus din ce sunt facute nugget-urile alea din pui: din piele, capuri, unghii, oase etc etc plus alte E-uri...le-a si facut o demonstratie live...de cand am vazut, n-as mai pune asa ceva in gura....Sau de exemplu, la cinservele astea de ton maruntit pe care le papam....aia nu e carne de ton maruntita...dupa ce transeaza pestele si iau bucatile mari si carnoase, ce au razuit de pe ele aia intra in conserve...ma rog, totusi din astea mai mananc...dar nuggeturi din alea veci "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #60 2008-05-08 09:56:28
Re: salata de pui maxi de la mecmancarea de la mac e buna, insa deloc sanatoasa.. ma abtin sa mananc de acolo, ca mananc de acolo e inghetata McFlurry, mi se pare ff buna, in rest nu ma agit..... acu sincer nu se intampla nimic saca mananci din cand in cand acolo , insa daca mananci tot timpul..... nu prea e bine Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|