|
Nu esti logat.
Ovulatie dureroasa#1 2008-05-04 00:38:49
ovulatie dureroasade cateva luni in zilele dinaintea ovulatiei ma simt balonata rau iar in timpul ovulatiei ma doare burta ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul.iar durerile de sani incep cu cateva zile inainte de ovulatie si nu mai inceteaza pana dupa ce mi-a trecut mestruatia, adica ma tin cam 2 3 saptamani. e ceva anormal? Offline #2 2008-05-04 00:49:43
Re: ovulatie dureroasadiana...o eco ai afcut de curand? daca nu eu zic ca ar fi indicata...si nu ti fa griji...daca nu i a bagat inauntru nu sunt probleme... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-04 00:52:30
Re: ovulatie dureroasadeci daca din greseala as fi atins cu mana murdara de sperma locul nu am dc sa-mi griji.. Offline #4 2008-05-04 00:54:24
Re: ovulatie dureroasanu...trebuie mai mult lucru pt o sarcina dar ecografia aia nu ar strica sa o faci... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-04 00:59:04
Re: ovulatie dureroasaam fost acum cateva luni la doctora si am urmat un tratament. mi-a zis ca sunt vindecata dar de atunci ma simt mai rau ca inainte. ma doare si sangerez la ovulatii iar actul sexual este de neconceput pentru mine datorita durerii si a sangerarii care apare Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-04 01:00:58
Re: ovulatie dureroasadiana...cum adica sangerezi la ovulatie? doar la ovulatie? sau si dupa contacte? iar durerile alea nu mi suna bine...eu sincer iti recomand o noua vizita la medic (nu stiu dc...dar alt medic) insotita de o analiza de secretie si o ecografie... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-05-04 01:04:11
Re: ovulatie dureroasauneori sangerez la ovulatie, iar la contactul sexual mai mereu. pe mine ma ingrijoreaza durerile de sani si starea de rau general pe care o am. le asociez cu o sarcina si ma panichez chiar daca nu prea am motive( singura ecapare ar fi ca am atins din greseala locul, cum am spus mai sus). Ultima oara a fost editat de diana rosu (2008-05-04 01:05:40) Offline #8 2008-05-04 01:06:47
Re: ovulatie dureroasadiana...eu sincer m as ingrijora pt sangerarile de dupa contact caci celmai probabil e vb de o rana pe col... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-05-04 01:10:00
Re: ovulatie dureroasateoretic ar fi trebuit sa fie vindecata dar practic vad ca nu este. situatia imi afecteaza relatia..prt meu nu prea mai vrea sa se atinga de mine cand vede catde tare ma doare Offline #10 2008-05-04 01:12:46
Re: ovulatie dureroasade aia diana cauta un medic bun din orasul tau si mergi si rezolva problemele...nu le lasa sa se agraveze...mi se pare ca ai si o infectie (asa s ar explica durerile pt ca rana pe col nu doare) care intretine rana...din ce oras esti? poti cauta si la topiul cu medici ginecologi buni de la Probleme medicale... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-05-04 01:21:48
Re: ovulatie dureroasadin targoviste Offline #12 2008-05-04 05:36:26
Re: ovulatie dureroasase inmultuesc targovistencele pe forum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-12-21 22:18:29
Re: ovulatie dureroasaAs vrea si eu sa stiu in cazul ovulatiei dureroase, cand anume se produce ovulatia? In momentul in care incep durerile, inainte sau dupa? Spre exemplu acum as fi in perioada ovulatiei, tinand cont ca sunt in ziua 14 de CM. Durerile au inceput de ieri mai usoare si azi au fost mai puternice. Cand e mai probabil sa se fi produs ovulatia, ieri sau azi? Ma puteti ajuta cu o idee? Multumesc! Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|