homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umedaaaaaaaaa

#1 2008-05-04 06:19:45

iulia anitei
New member
Inregistrat: 2008-04-04

umedaaaaaaaaa

buna ziua!am 22 de ani si cred ca am o problema nu grava banuiesc.....in timpul actului sexual ma ud exagerat de mult chiar uneori nu mai simt nimic si i s-a intamplat si sotului meu sa nu ma mai simta din cauza faptului ca sunt fff umeda.acest lucru mi se intampla de la prima atingere a lui.... ce sa fac?explicati-mi va rooog...va multumesc!

#2 2008-05-04 06:23:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: umedaaaaaaaaa

eu zic ca este ok asa mai bine decat sa te lubrifiezi cum trebuie! atat timp cat nu va deranjeaza pe voi este ok

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-04 10:21:02

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

grater(( ce n-as da sa fiu in locu tau iulia grater

#4 2008-05-04 10:33:56

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu prea ai ce sa faci decat sa te bucuri ca nu e invers smile

#5 2008-05-04 13:31:47

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nu t speria...asa eram si eu inainte sa fac tratamentul pt candida..akuma nu m mai ud aproape deloc si e nsapa...o analiza de secretie ti-ai facut?

Sa nu te astepti sa te salut!

Publicitate

loading...

#6 2008-05-04 13:46:03

evilpink
Banat

pote sa imi explice si mie cineva de ce in perioada de pauza dintre cele 2 folii ma excit si ma umezesc mai greu? am avut si o perioada de 2-3 saptamani de abstinenta si intra mai greu lol asa patesc mereu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-05-04 13:52:14

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pai inseamna k nu doar l mn a fost asa...poate k umezirea asta excesiva s datoreaza si unei secretii nelalocul ei k s zic asa..neutral

Sa nu te astepti sa te salut!

#8 2008-05-04 15:16:08

evilpink
Banat

eu cand am candida e invers nu prea am secrtie si oricum ma ustura in timpul actului sad

puss puss puss

#9 2011-07-05 11:55:19

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

Buna ziua!
ma bucur ca gasesc acest post si sper sa fie corect sa mi scriu si eu mica mea problema aici. contrar ideii topicului - umezeala in exces - eu am problema ca nu ma ud deloc...pana nu ma penetreaza. In timpul actului sexual este ok, ne sitim bine, ajung uneori si la orgasm, dar la momentul preludiului, fara o perioada de sex oral, nu ma umezesc.
Nu ma doare in timpul actului sexual, nu simt usturimi si nu am mancarimi. In trecut acum vreo 4 ani am trata candida si un inceput de rana pe colul uterin.
de asemenea, am fost la doctor ginecolog in iunie, anul acesta, pentru un control de rutina si pentru ca suntem in perioada de distractie pentru bebe chicot . Mentionez ca de 4 luni am lasat antibb, problema am constatat-o de aproximativ 6 luni.
Ceea ce vreau eu sa va intreb, in masura in care am fost cat se poate de explicita, acest lucru se datoreaza vreunui fapt clinic?se pot face recomandari pentru eventuale analize?
Va multumesc pentru orice sfaturi si indrumari.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#10 2011-07-06 16:00:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

daca zici ca in timpul actului nu stimi nici un disconfort inseamna ca te lubrifiezi suficient, daca ar fi probleme de lubrifiere te-ar durea. Faptul ca nu se simte lubrifierea in exterior nu inseamna ca ea nu exista in vagin acolo unde se si intampla "fenomenul" > Daca prelungiti destul de mult preludiul o sa vezi ca se simte si in exterior.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2011-07-06 16:31:52

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

Multumesc pentru raspuns. da asa cum am spus nu exista disconfort. Tin minte ca intr/una din pauzele de diane 35 am facut dragoste folosind prezervativ si atunci nu a fost ok nici in interior. dar in rest nu au fost probleme. Am citit pe net ca ar putea fi din cauza deficientei de estrogeni, precum si unei nefunctionalitatii ale glandelor Bartholini.
Daca nu e nimic clinic deosebit atunci ramane doar sa ne vedem de treaba si sa lucram la bebe.
Multumesc inca o data.

Imi cer scuze acum am vazut ca era un topic cu referire la lubrefiere greoaie

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2011-07-06 16:36:15)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.