homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Site-uri parfumuri-2

#20 2008-10-12 19:26:20

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: Site-uri parfumuri

eu imi comand uneori de la victoria's secret
au parfumuri bune hjarta

#21 2008-10-12 19:55:43

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu mi-am comandat Voile de yasmine de la BVLGARI de pe parfumania.ro (sper ca nu e reclama) am dat 170 pe 50 ml a venit la 2 zile prin curier in cutie plus un certificat care atesta ca ar fi original.ideea e ca miroase ok desi ma asteptam la ceva mai fresh(nu stiam cum miroase) se mentine dar nu imi pot da seama daca e original..ideea e ca daca e contrafacut..este foarte bine lucrat ...pare original smile si este posibil sa si fie smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#22 2008-10-12 19:57:09

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

offtopic zilele trecute te dadusem disparuta smile

mami de minuni hjarta

#23 2008-10-12 21:09:13

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

bine bine dar cu persistatul mirosului asta nu conteaza daca e apa de toaleta, apa de parfum etc? ca de ex stiam ca apa de toaleta persista in medie 4 ore mirosul, apa de parfum mai mult, esenta de parfum si mai mult samd
parfumul ce-l vreau e de la moschino - i love love
si alta nelamurire...vreau sa-mi iau un parfum mai de calitate dar nu stiu ce sa-mi iau[deocamdata raman la optiunea moschino]. nu ma prea am cu parfumurile dar daca ma duc intr-o parfumerie sau magazin specializat si le incerc pe toate la un moment dat stiu ca nu mai deosebesti mirosurile...si atunci cum faci sa-ti dai totusi seama cum miros parfumurile incercate? si oricum ceea ce simti e numai o parte a mirosului, una din notele parfumului(de baza, de varf, etc) ca peste 10 min din ce am citit (nu-s f sigura) mirosul se modifica
ce probleme existentiale am rotfl

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#24 2008-10-12 21:41:25

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

fetelor ce tot va faceti probleme atata cu contrafacutul asta?...chiar credeti ca Sephora care e mega-brand isi permite sa comercializeze parfumuri contrafacute si sa riste procese de milione de euro?...sa fim seriosi! S-a lansat o data zvonul asta cu "parfumuri contrafacute" de pe vremea de cand aduceau baietzasii nostrii de prin Italia si acuma hopa, mai toate sunt contrafacute....ganditi-va un pic inainte. Site-urile cu parfumuri..alea chiar ca as avea si eu dubii, dar restul magazinelor sunt ok, nu va mai faceti atatea probleme!

Fiecare brand are distribuitorii lui in fiecare tara, care stau cu ochii geana mai mai de ar prinde pe unii care vand contrafacut, pentru ca astfel s-ar elimina cei care le iau piata...

Ultima oara a fost editat de danny (2008-10-12 21:43:48)

Publicitate

loading...

#25 2009-03-01 20:37:47

mireya
New member
Inregistrat: 2009-03-01

Stie cineva ce fel de miros are BVLGARI JASMIN NOIR?(ma tem ca e dulce) sad

#26 2009-03-01 22:55:12

persifona
Vizitator

E supeeeeerrb big_smile

#27 2009-03-01 23:04:44

mireya
New member
Inregistrat: 2009-03-01

persifona a scris:

E supeeeeerrb big_smile

Adica?
Nu-mi plac parfumurile dulci si nu vreau sa-mi para rau ca l-am luat. sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.