homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care este locul vostru preferat sa faceti sex?-4

#58 2008-05-10 19:27:50

andrutza
Vizitator

Re: care este locul vostru preferat sa faceti sex?

dana55 a scris:

eu as vrea pe malul marii la apusul sau rasaritul soarelui....asa sunt eu mai visatoare

asta vrem si noi sa incercam in vara asta, dar sa vdm unde ca sa nu fie lume smile

#59 2008-05-10 19:28:43

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie imi place in masina si in cabina de dus....sa curga apa pe noi..big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#60 2008-05-10 19:54:08

madlene69
New member
Inregistrat: 2008-05-08

in cabina de dush...nu stiu dak mi-ar placea..pentru mine este un chin cand sunt nevoita sa folosesc dusul...dar prietenul meu mi-a zis k i-ar place sa folosim cabina si pt altceva asa k vom incerca...dar numai k sa-i fac lui pe plac. Eu prefer locurile romantice. VIsez la o seara in 2 in natura, pe o patura langa un foc de tabara

#61 2008-05-13 18:14:15

Himmel
Insomniac member

madlene69 a scris:

in cabina de dush...nu stiu dak mi-ar placea..pentru mine este un chin cand sunt nevoita sa folosesc dusul...dar prietenul meu mi-a zis k i-ar place sa folosim cabina si pt altceva asa k vom incerca...dar numai k sa-i fac lui pe plac. Eu prefer locurile romantice. VIsez la o seara in 2 in natura, pe o patura langa un foc de tabara

pey daca tie nu-ti place dc sa incerci doar de dragul lui...tr sa te gand la u....daca e un chin   sa folosesti dusul...(desi nu inteleg dc...nu ca as vrea sa fiu rea..nu intelege gresit..puss )
gasiti noi locuri in care sa fie bn pt amandoi..nu numai pt el big_smile
am citit( n-am avut qm sa incercam...)k si p masina de spalat p programu de stoarcere e k-lumea angel

#62 2008-05-13 18:22:43

andrutza
Vizitator

pai nici n-a incercat...si poate o sa-i placa

Publicitate

loading...

#63 2008-05-13 18:33:36

Himmel
Insomniac member

sa speram k o sa-i placa...
mie mi s-a parut fff ok big_smile
da sa incerce pt ea nu pt el...diablo

#64 2008-05-25 17:30:56

Lexya
New member
Inregistrat: 2007-11-20

haha.. noi suntem inca pustani si pe akasa  nu prea se poate.. asa k cel mai des o facem in padure...
facem 15-20 de minute pana acolo dar merita big_smile plus ca facem si miscare.
ni s-a intamplat sa fim vazuti de 3 ori pana acuma... big_smile incep sa cred k e o padure foarte populata. prima data un nenea taia lemne.. si noi voiam o partida scurta... big_smile din picioare... l-am observat inainte de a incepe si individul a plecat.. asa k am cautat si noi un loc mai incolo si ne-am pus pe treaba.. dupa ce am terminat cand ma imbracam am observat k tipul statea si se uita la noi k la un film bun... cred k a fost totusi un film bun.. mai ales dak a vazut tot big_smile
a doua oara.. terminasem partida si atunci trecea un grup de 3 sau 4 persoane.. k sincer n-am stat sa-i numar.. nu mai stiam cu ce sa ma acopar.. de data asta eram complet dezbracata big_smile
iar a treia oara.. a fost vineri.. gasisem un loc super in padure... si vreo 2 ore si mai bine am facut sex in diverse pozitii, chiar incercasem sex intre sani (e super ... big_smile vi-l recomand) si niste pustani treceau pe acolo... s-au oprit 2 secunde.. apoi s-au facut k nu ne vad... si au trecut chiar pe langa noi mai departe.. in timp ce noi nu stiam cum sa ne acoperim mai bine... big_smile mai ales eu.. imi era o jena de nedescris. big_smile totusi iubitul  meu incapatanat.. a zis k incidentul mi-a stricat placerea.. si m-a pregatit imadiat pt inca o partida big_smile

andrenalina si sexul sunt o combinatie grozava big_smile

#65 2008-06-11 21:47:07

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

la noi tot in pat e mai bine...e mai comod,am incercat peste tot prin casa dar patul e pt noi

#66 2008-06-11 21:53:48

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

in dormitor

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#67 2008-06-12 11:51:37

alexsandra
New member
Inregistrat: 2008-06-11

si eu cred k in pat e cel mai bn da nu imi displace nici in padure sau pe bancheta din spate de la masina

Text rosu Text ingrosat “Si pisica ajunge tigroaica daca traieste în padure”

#68 2008-06-13 00:55:42

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

in pat probabil ca e preferatul lol dar si la bar smile adik sa ma ridic pe ceva inalt cu manutzele si sa stau cu spatele
daaa..ala e locul preferat big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#69 2008-06-13 01:14:13

rada
New member
De la: cluj-napoca

pot sa spun ca am facut-o cu iubitul meu in multe locuri: la dush, in baia unui club, la spital (era singur in salon), intr-un parc pe o banca in timp ce treceau jandarmii rotfl2) (era o noapte de sfarsit de februarie, aveam haina lunga trasa, el statea normal pe banca si eu in bratele lui cu fata spre el), apoi sub scarile unui hotel (dimineata pe la 4 jumate), pe bancheta din spate a masinii, intr-o padure,  cu ai mei si cu ai lui acasa rodnar (riscant, parinti indiscreti si severi... ), pe balcon, hmmm....  handjob la cinema si cam atat, cred. am facut o listuta cu alte locuri numai bune cum ar fi stadionul de fotbal noaptea, gradina botanica, la aeroport,  si pe un topogan big_smilebig_smile

patfierbinte patul e doar pentru cand facem dragoste al9leacer

Ultima oara a fost editat de rada (2008-06-13 01:16:19)

To have this woman you've got to know how the strong get weak and the rich get poor smile

#70 2008-06-13 01:18:58

rada
New member

mykutza a scris:

si p mn m0ar tenta in apa l mare...in masina am vrut da nu am putut..nu crd k as putea niciodata

nu e putin cam aiurea la mare? hmm adica intra apa aceea in vagin si se duce naibii toata lubrifierea

To have this woman you've got to know how the strong get weak and the rich get poor smile

#71 2008-06-13 01:21:12

rada
New member

cocosurosu a scris:

pai as fi o ipocrita sa nu recunosc dak imi place. in plus am o relatie stabila si ne place sa incercam tot timpul ceva nou. nici unul dintre noi nu e pudic si e super ok asa. sincera sa fiu o relatie se bazeaza si pe sex nu numai pe intelegere smile

i agree

#72 2008-06-13 01:24:48

rada
New member

katami a scris:

in cort, undeva intr-o padure izolata....

nu-mi place deloc in masina (de fapt, nu-mi place ideea, pt ca n-am incercat, mi se pare total aiurea... inghesuiala, n-ai loc sa te "desfasori"... plus ca sunt geamuri si stai cu ochii-n sapte poate te vede careva.... nu, multumesc.

e oke, atata timp cat nu te vee politia cu masina parcata intr-un spatiu public sm
e tare... iese ceva gen faza din titanic atunci cad o fac ei in masina... geamuri aburite, becul acela mic aprins si muzica preferata la cd player... scaunele poti sa le tragi si sa le impingi cum vrei tu big_smile

#73 2008-06-13 02:02:15

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

a spus la tv ca aduce ghinion sa faci dragoste in masina lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#74 2008-06-22 15:28:45

daniela.w.
Full member
De la: romanica
Inregistrat: 2008-06-16

dormitorul nostru e locul unde amandoi ne simtim cel mai bine;
si app de chestia spusa mai sus-eu nu am auzit de asa ceva, nici nu am incercat, dar nici nu cred big_smile

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

#75 2008-06-22 16:37:16

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

in dormitor:Ptongue

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#76 2008-06-22 22:38:32

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu cred ca v'am mai zis..dar..la bar!! pacat ca barul asta e doar acasa la el la parintii lui adik..si nu va mai exista cand ne mutam noi doi...dar in fine..orice..sa fie inalt..sa ma intorc cu spatele si sa ma sprijin in maini de ceva big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.