homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(

#1 2008-05-04 21:32:16

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(

buna fetele.de vreo 2 ani si ceva am o problema care ma ingrijoreaza cu maxilarul.
de fiecare data cand mananc sau vorbesc,imi pocneste maxilarul,ca si cum ar trosni cand deschid gura prea tare si cand mananc e la fel grater nu stiu ce sa fac sa revina la normal sad
mama mea spune ca a avut si ea in tinerete aceeasi problema dar a trecut de la sine :f?rv?nad: .
cand deschid gura mai mult,simt cum se deplaseaza de la locul lui,nu foarte mult dar cand pun mana se simte foarte usor,ma doare cateodata dar in rest nu ma doare.
aveti idee de la ce a aparut deodata problema asta? sad  ca doar nu am luat pumni in bot niciodata de la nimeni sa zici ca e din cauza asta lol
HELP ME VA ROG FETELE! sad

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#2 2008-05-04 21:35:17

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: PROBLEME CU MAXILARUL!!! SE POATE FACE CEVA SI PT MINE? :(

aceeasi problema o am si eu...dentistul meu mi-a spus k e datorita faptului k imi cresc maselele d minte si imi impinng maxilarul sau cva d genul...oricum a corelat asta cu cresterea maseleleor d minte

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-05-04 21:38:09

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

mie mi'au iesit maselele de minte,dar cauza la mine nu e de asta sad chiar nu stiu ce sa fac si la cine sa ma duc sa'i spun problema mea.
oricum de durut cateodata ma doare dar in rest e enervant sad

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#4 2008-05-04 22:56:18

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

ar trebui sa mergi la medic si sa iti faci o radiografie a articulatiei temporo-mandibulare.

#5 2008-05-04 23:51:12

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

aceeasi problema ca la mine doar ca eu stiu ca problema a inceput in urma unei muscaturi gresite. Nu cred ca se poate repara dar este o problema destul de deranjanta.
Mika, cu aceasta radiografie ce se poate vedea ?

Publicitate

loading...

#6 2008-05-17 12:08:41

lizz
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-13

si eu am problema asta dar mie deja mi se pare amuzant , mai ales daca mananc ceva care in mod normal nu ar produce nici un zgomot, cum ar fi painea...mie personal nu mi se pare deranjant....lol ma gadila:D

#7 2008-05-17 12:19:46

mika
Insomniac member

SoareleMeu a scris:

aceeasi problema ca la mine doar ca eu stiu ca problema a inceput in urma unei muscaturi gresite. Nu cred ca se poate repara dar este o problema destul de deranjanta.

se vede daca e ceva in neregula la oasele care formeaza articulatia, se vede spatiul interarticular ( spatiul dintre acele oase ) daca e largit sau ingustat..etc

#8 2008-05-17 12:45:58

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

mika a scris:

SoareleMeu a scris:

se vede daca e ceva in neregula la oasele care formeaza articulatia, se vede spatiul interarticular ( spatiul dintre acele oase ) daca e largit sau ingustat..etc

Multumesc mult pentru raspuns.
O sa imi fac dupa ce termin cu sarcina gravida

#9 2008-05-17 13:30:01

mika
Insomniac member

SoareleMeu a scris:

mika a scris:

SoareleMeu a scris:

Multumesc mult pentru raspuns.
O sa imi fac dupa ce termin cu sarcina gravida

a, daca esti insarcinata, dupa dupa smile
sarcina usoara!

#10 2008-12-22 10:09:57

mihabell
New member
Inregistrat: 2008-08-10

fetelor si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa mai fac......imi pocneste in maxlarul in partea dreapta...si e destul de deranjant mai ales cand mananc...trebuie sa evit alimentele mai tari cum ar fi coaja de paine , covrigii pt ca trebuie mestecat mai cu putere si atunci pocneste foarte aiurea....si si cand dorm pe partea stanga sau dreapta e foarte aiurea...simt cum se deplaseaza asa putin intr-o parte....e foarte aiurea si ma gandesc mereu numai la asta pentru ca uneori imi pocneste atat de tare ca ma asurzeste.problema a inceput de vreo doua trei luni...si am zile cand e ok si nu am nimic, si zile cand pocneste non stop.cineva mi-a zis ca e lipsa de calciu ceea ce e posibil pt ca nu mananc lactate decat iaurt cu fructe(care nu stiu cat e de ok), cascaval si foarte rar smantana.si am luat calciu/magneziu/zinc plus vit d3 efervescent si nu vad nici o imbunatatire...voi ce ziceti?e posibil sa treaca de la sine sau sa se agraveze situatia?

#11 2008-12-22 10:13:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si eu tot la lipsa de calciu m-am gandit. Insa, fara analize, nu poti fi sigura de nimic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.