homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ma doare?

#1 2008-05-05 01:13:35

Lusy
New member
Inregistrat: 2007-07-21

De ce ma doare?

Problema mea este ca de fiecare data cand fac sex ma doare. Sunt activa sexual cam de 2 ani, dar in ultimu an jumate am facut sex doar de 3 ori si ultima oara de curand. Uneori ma doare mai tare, alteori mai putin (e chiar placut.. dar orgasm nu am avut, decat singura) Deobicei doare la incept (mereu) si cand stau eu desupra lui (simt ca se loveste in ceva.. ca nu are loc.. nu stiu cum sa explic senzatia.. dar e neplacuta, nu neaparat dureroasa) sad uneori ma doare chiar si dupa ce am facut sex, vreo 2-3 zile, ca si cum as avea febra musculara si dak ma ating acolo din greseala doare foarte rau. Care este cauza? (vreau sa adaug ca nu am facut sex fara prez, plus ca iau yasmin de 1 an, asa ca nu poate fi vorba de vreo boala, mai ales ca mi-am facut toate analizele si am putut sa imi fac si vaccinu Silgard)

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult... "

#2 2008-05-05 09:10:56

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: De ce ma doare?

poate e excitatie insuficienta...lubrifierea e ok?

#3 2008-05-05 09:21:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Lusy, in orice pozitie te doare ? in unele e normal sa te doara, daca penetrarea e prea adanca... trebuie sa gasesti o pozitie in care sa te simti confortabil

#4 2008-05-05 10:36:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si eu tot la o lubrifiere si excitare insuficienta ma gandesc smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.