|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2008-05-05 15:40:44
yasminBuna!As avea si eu nevoie de un sfat. Am inceput sa iau si eu Yasmin de o sapt, deci in prima zi a ciclului si inca nu mi-a trecit menstruatia ( de 9 zile). I s-a mai intamplat cuiva? Sa fie un efect secundar trecator? Sau sa le intrerup? Va rog sa ma ajutati si pe mine! Multumesc! Offline #2 2008-05-05 15:43:40
Re: yasminE spotting, e normal la inceputul administrarii AC, da o cautare pe forum ca s-a vorbit o gramada Offline #4 2008-05-05 21:34:38
Re: yasminmie mi s-a intamplat sa am spotting aproape toata folia de ac prima data, nu e nici o problema este normal in prima luna sa se intample asa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2008-05-13 07:57:25
Re: yasminBuna!Eu am foslosit prims data anticonceptionalele pe care le primeam gratuit de la un cabinet de planning , dar pentru ca nu prea aveam timp sa merg lunar in anumite zile la anumite ore dupa o noua folie doamna doctor mi-a spus ca la incheierea ultimei folii sa trec la yasmin.E ok ca nu am inceput yasmin in prima zi a menstruatiei?In cazul anticonceptionalelor pe care le-am folosit eu nu exista saptamana de pauza , pastilele din perioada in care trebuia sa vina menstruatia erau maro.In cazul yasmin menstruatia trebuie sa vina la inceputul pauzei sau e ok daca vine in oricare din cele sapte zile de pauza?Va multumesc foarte mult! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-13 08:21:14
Re: yasmintrebuia sa iei iasmin imediat dupa pastilutele maro de la cealalta folie. pastilutele maro fiind de fapt inactive, si avand intrebuitarea de a nu uita zilele de pauza (sau de a le contoriza). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|