homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protejata de anticonceptionale

#1 2008-05-05 18:21:08

alina matica
New member
Inregistrat: 2008-05-03

Protejata de anticonceptionale

Astazi toata ziua m-am uitat pe forumurile multor site-uri care si-au dedicat ceva timp contraceptiei. Sunt foarte multe persoane care sunt intrigate despre siguranta oferita de antibb si care culmea folosesc la sfatul medicului inca datorita unor "probleme de absorbtie " prezervativul.
De fapt asa am facut cunostinta cu acest site.Am vrut sa ma informez si mai mult pentru ca mi se parea un pic sf ce-mi explica domnul dr. Ce te faci cand ai nevoie de un sfat competent   si nu stii cum sa procedezi ? Ce te faci cand iei antibb si ramai gravida dar tu crezi ca l-ai luat corect si vinovat este el medicamentul nenorocit sau procentul 0.01%?
mie doctorul nu mi-a spus ca trebuie sa ma protejez daca o sa fac tratament cu antibiotice iar cand am fost la consultatie si i-am impartasit cunostintele noi acumulate:cool: mi-a raspuns pasiv ca este obosit si poate din cauza asta a uitat ? persoanele care spun ca au ramas gravide de la antibb de ce nu ne impartasesc si modul cum au luat pastilele , daca nu au uitat vreuna s.a.m.d.

#2 2008-05-05 18:24:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Protejata de anticonceptionale

Eu personal am incredere in antibebe. De fapt, am cea mai mare incredere in ele, in detrimentrul celorlalte metode contraceptive. Si nu vad cum ai putea sa ramai insarcinata daca iei corect pastilutele ... deci nu ovulezi ... ???

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-05-05 18:26:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca le iei corect nu ai cum sa ramai.o sarcina peste ac.apara datorita utilizarii gresite,medicamente care interactioneaza etc.etc?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-05-05 18:42:04

alina matica
New member
Inregistrat: 2008-05-03

unele spun ca au ramas .eu termin prima folie de mercilon miercuri ,dupa calculele mele ar trebui joi saptamana viitoare sa incep cea de a doua folie?sapte zile in cap nici mai mult nici mai putin .
voi de cand luati antibb? sunt un pic stresata pentru ca am avut un soc cu o sarcina si sincer nu imi doresc inca una .

#5 2008-05-05 23:40:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

acele "unele" au ramas pt ca habar nu aveau cum sa le ia si mai ales cum sa le ia corect...eu dc de aproape 2 ani nu am ramas?

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-05-05 23:44:17

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

alina matica nici mie nu mi-a spus doc mare lucru... insa cum le-am cumparat am citit prospectul, si de acolo am aflat ff multe chestii, ca de ex ca interac cu antibioticele, ceai de sunatoare, ce sa fac daca uit o pastilutza, cum sa le iau, etc...
bine eu le iau la sfatul unui ginecolog, dar poate ca daca mergeam la planning, ni se explicau multe lucruri, doc sunt plictisti nau timp de teorii, pe cand med de planning asta fac....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#7 2008-05-06 07:01:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

alina matica nu mai baga in seama pe toata lumea si toate povestile. daca e iei corect nu ramai

#8 2008-05-09 19:06:31

vulpiTZA
New member
Inregistrat: 2008-04-11

am si eu o intrebare...decaseptul sau paracetamolul interactioneaza cu ac?

#9 2008-05-09 19:07:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu interactioneaza

#10 2008-06-06 18:05:33

brunetika18
New member
Inregistrat: 2008-05-06

buna fetele am sh eu o  intrb mik smile de sap kre vine ma duc la dentist pt nijte carii,dak doctora imi face anestezie are vreo legatura ......:-? nu isi mai fac antibb efectul ?ms puss

#11 2008-06-06 18:06:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu are nici o legatura

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.