|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatieen-2#20 2008-05-07 22:53:12
Re: intarziere menstruatieeneu sunt speriata mai mult de faptul ca banda aia care e deasupra vatei aleia care e deasupra primei linii era rozalie..deci banda era data putin la o parte..asa l am cumparat testul..offffffff...ce speriata sunt..... I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #21 2008-05-07 22:53:30
Re: intarziere menstruatieenMultumesc!am uitat sa precizez ca am o rana pe col uterin ,pe care am tot evitat s-o tratez,se poate si din aceasta cauza sa nu am menstruatie? Offline #22 2008-05-07 22:55:21
Re: intarziere menstruatieenangel_wings nu are absolut nici o legatura rana pe col cu intarzierea menstruatiei, dar ar trebui taratata, pentru ca de la sine nu se vindeca, ci din contra se agraveaza... Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-05-07 22:57:43) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2008-05-07 22:56:21
Re: intarziere menstruatieenimi aduc aminte ca o data ce se imbiba cu urina el devine mai rozuliu, buretelul ala de care zici tu, apoi apar liniile daca e una.. no bebe.. daca sunt doua bebeeee, deci nu te iei dupa buratel, eu asa imi aduc aminte, ca imbibat se inrozeste... te iei dupa liniute, pe prospect nu scrie daca se inrozeste bla bla.... watch the stripes Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-07 22:58:18) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #24 2008-05-07 22:59:55
Re: intarziere menstruatieen
ms alinuutza_81_23_11..oricum maine dim imi cumpar din nou untest...si nu mi mai cumpar"barza"in nici un caz...sper totusi sa pot dormi la noapte...offf..offf...sper as nu fie bebe.. I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-07 23:01:50
Re: intarziere menstruatieencel mai bine o sa te linistesti, si nu te mai gandii la copii , fa maine alt tip de test Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #26 2008-05-07 23:03:35
Re: intarziere menstruatieenda..o sa fac maine alt tip de test..dar asa de tare ma ingrijorez..k am deja o intarziere de 2 sapt... I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #27 2008-05-07 23:03:42
Re: intarziere menstruatieensunt distrusa,nu pot sa-mi explic:teste de sarcina mi_am facut si au iesit negative;dar menstruatia tot nu imi vine,e a 2a luna deja;De protejat ne_am protejat(am folosit prezervativul tot timpul;niciodata nu s-a rupt); Offline #28 2008-05-07 23:27:42
Re: intarziere menstruatieendar voi fetelor,ce stiti?si la voi se colora vata aceea indiferent daca nu erati insarcinate? I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #29 2008-05-07 23:53:20
Re: intarziere menstruatieenangel...mergi la medic...roxanicuta...fa un test caseta... happy with him...inlove with him... Offline #30 2008-05-08 14:49:29
Re: intarziere menstruatieenroxanik eu zic sati faci caseta k dak esti insarcinata iti apre 2 liniute rozii...si e sigur sa faci doua la un interval d o zi sau douaa....k sa fii sigura...si credema inceark o metoda de contraceptie ki mai bn...nu cred k vrei sa ajungi la extreme... Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura.... :kära: Offline #31 2008-05-08 17:10:22
Re: intarziere menstruatieenam facut astazi un nou test..dar nu caseta..alta marca de test..si a iesit negativ...si am folosit anticonc o bucata buna de timp..si m-am ales numai cu efecte negative de pe urma lor.... I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #32 2008-05-08 17:31:59
Re: intarziere menstruatieen...da nu toate fac bn...asai dar sunt atatea metode si poti sa le incerci..testul caseta e cel mai usor de folosit...si gasesti la orice pret difera marcile dar testele dupa parerea mea tot la fel sunt...dak si asta este negativ...nu cred k ai sanse sa fii insarcinata...dak nu t simti ciudat si esti ok...cred k t agiti degeaba...ai senzatii ...nush simptome...???:k?ra: Ultima oara a fost editat de belle (2008-05-08 17:32:35) Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura.... :kära: Offline #33 2008-05-08 22:53:41
Re: intarziere menstruatieenBuna tuturor ! nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar ma puteti ajuta cu un sfat. " Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu) Offline #34 2008-05-08 23:03:43
Re: intarziere menstruatieenmai fa un test ...incearkl pe ala caseta k e usor de folosit...ai folosit vreo metoda antibebe??? Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura.... :kära: Offline #35 2008-05-08 23:56:09
Re: intarziere menstruatieendaca testul a fost facut la 7 zile de intarziere atunci arata bine...mai asteapta umpic si daca tot nu apare mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #36 2008-05-09 11:06:52
Re: intarziere menstruatieenpt o intarziere de 2 sapt ar trebui sa merg la doctor,nu? I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #37 2008-05-09 16:58:16
Re: intarziere menstruatieenma voi duce luni la doctor...azi mi-am repetat testul de sarcina si a iesit negativ....in decembrie am intrerupt anticonceptionalele...nu a ejaculat in mine ci mereu afara...vrem un bebe dar conceput pe la sfarsitul anului ...nu inteleg ce poate sa fie de nu mai vine....nu am patit niciodata asa ceva.....sper sa nu fie nimic grav...ma gandesc ca daca ar fi fost sarcina cu 2 teste s-ar fi depistat... " Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu) Offline #38 2008-05-09 17:05:16
Re: intarziere menstruatieenHelloo.. am si eu o prob...again..o intrebare care ma nelinisteste si vreau sa aflu parerea voastra.In caz de sarcina...in jurul datei in care trebuie sa apara manstruatia,mai apar simptome? acele vesnice simptome precum dureri de sani,de ovare,de cap....sensibilitate la ten? multumesc..astept un raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|