|
Nu esti logat.
Dureri mari#1 2008-05-05 23:00:08
dureri marihelp....la inceputul fiecarui act sexual...ma doare...intrarea in vagin...usturime...si durere....destul de mari..chiar dak e totul ok,adk lubrifiere ok...iar..dupa....in timpul actului...durerea se diminueaza...la sfarsit aproape nu mai e,dar apare o usturime...asta nu se intampla de fiecare data...dar destul de des...(mi-e destul de greu sa vb despre asta si si mai greu sa ma exprim in privinta ei...) am mai patit asta acu vreun an...am fost la doc...a zis k nu e nik...mi-a dat canesten si cam atat....dar nu krd k are legatura...e o durere kre dispare in timpul actului.. Offline #2 2008-05-05 23:00:58
Re: dureri mariprobabil este vorba de o infectie daca spui ca lubrifierea e ok „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-05-05 23:05:00
Re: dureri mariuf....dar am grija...igiena e ok...totul e ok.. Offline #4 2008-05-05 23:23:35
Re: dureri mariMantisa...fa o analiza de secretie pt a exclude orice posibilitate... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-08 10:52:22
Re: dureri marihristos a inviat!!acum o luna am avut contacte sexuale neprotejate..am folosit metoda coitului intrerupt..ciclu mia venit cu o zi mai devreme..ma tinut 6 zile normal..dupa ciclu am inceput sa ma simt rau..luni am vomat iar marti am facut un test de sarcina pt orice moment al zilei si a iesit negativ..de marti seara pana si in momentul de fata eu vomit intr'una..burta nu ma doare,capul ma doare din cand in cand..tot ce mananc vars..ce crede-ti ca am? Offline #7 2008-05-08 10:57:56
Re: dureri maridaca ti-a venit ciclul si a iesit si testul negativ, nu are cum sa fie sarcina Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-05-08 10:58:05) Offline #8 2008-05-08 11:00:06
Re: dureri marinu este prima data cand mi se intampla asa...dar parca de data asta e mai grav...siti vreun leac pt simtomele astea de voma? Offline #9 2008-05-08 11:05:01
Re: dureri marieu am probleme cu bila si iau Bilichol, dar la tine nu e sigur ce ai... incearca sa mananci lamaie sau pastilute de ghimbir de la Plafar, mai taie greata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|