|
Nu esti logat.
Legat de AC#1 2008-05-06 09:35:06
legat de ACSalut, am revenit in tara si deocamdata cel putin nu mai plec si iubi meu e aici asa ca acum vrem sa folosim o protectie mai sigura...un an am folosit doar coit intrerupt si nu am avut probleme dar in ianuarie am tras o sperietura si nu mai vreau sa risc asa ca aseara am incercat cu prezervativ...dar nu ne place...pana am citit instructiunile si ne-am chinuit sa il punem ni s-a dus tot cheful Offline #2 2008-05-06 09:37:18
Re: legat de ACsi ginecologul poate sa prescrie ac.e de preferat sa mergi la planning el e specializat in contraceptie .eu sincer as incerca cu astea sa vad cum ma simt iar daca nu mie bine as merge la planning.te duci cu reteta aia la farmacie si o sa iti dea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|