homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare comportament prieten

#1 2008-05-06 13:48:07

aquablue
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-27

schimbare comportament prieten

a devenit... nici nu stiu cum sa zic... nu ma mai suna, nu sms-uri nu nimic... am fost bolnava sa sune el sa intrebe ce fac? fereasca sfantu... grater l-am sunat ieri legat de o excursie la serviciu meu. sa stiu daca e liber si el... a trebuit sa-l sun seara iar sa aflu, desi stia raspunsul nu s-a obosit sa-mi zica si mie, si cand l-am intrebat ce face "cu treaba"  repede sa nu carecumva sa-i zic hai sa ne vedem....sau ceva...    si dupa aia  ma intreaba cand plecam si noi intr-o minivacanta...  pana mea daca mai inteleg ceva... 
ce are? asa brusc... dupa 3 luni...

unde am gresit?
mi-e teama sa nu planga inca dupa the ex-ex girlfriend. cand eram in stadiul de amici mi-a zis ca mai plange dupa fosta desi a mai avut pe cineva intre timp...
si nu stiu... dar am un chef nebun sa mai sufar iar... de nu se poate...

ce sa fac? el e ocupat cu munca pana si in week-end ca deh, asa e la unele firme...  eu NU il mai caut... ma abtin, vrea, imi stie numarul, id-ul de mess, adresa, locul de munca gratergratergrater ... asta e... poate se prinde.... poate nu-i pasa  poate... am o stare asa nasoala... grater

vreo idee? gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

tocmai cand ma decisesem sa fiu solo l-am cunoscut pe el... si uite isprava...cum se poarta acuma

Ultima oara a fost editat de aquablue (2008-05-06 13:50:29)

Zambeste !  Viata e frumoasa !
Carpe Diem !

#2 2008-05-06 13:49:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: schimbare comportament prieten

sa-l ignori si tu putin...asta sa faci...sa nu-l sufoci si sa nu pari disperata

#3 2008-05-06 13:50:09

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

pai dupa mine e destul de dezinteresat de relatie...poate n-ar fi rau sa te departezi si tu putin, sa iei o gura de aer proaspat si sa te tii tare pe pozitii!

#4 2008-05-06 13:51:10

aquablue
New member

ralluka a scris:

disperata? sa-l sufoc?  eu nu l-am cautat decat cu treaba. atat....  sa ma caute...asta e ...daca atata poate... brusc

de joia trecuta nu l-am vazut... asta e

Ultima oara a fost editat de aquablue (2008-05-06 13:52:40)

Carpe Diem !

#5 2008-05-06 13:52:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ma gandesc ca daca te-ar iubi cu adevarat nu ar putea sa stea departe de tine... ar fi mai interesat de ce faci tu... eu zic sa lamuresti problema asta cu el si daca nu se va schimba nici atunci sa te indepartezi de el

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2008-05-06 13:55:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

aquablue a scris:

ralluka a scris:

disperata? sa-l sufoc?  eu nu l-am cautat decat cu treaba. atat....  sa ma caute...asta e ...daca atata poate... brusc

cred ca tipul pune mai putin "sens" ca sa nu zic sentiment pe relatia asta decat tine

#7 2008-05-06 13:57:07

aquablue
New member

ralluka a scris:

aquablue a scris:

ralluka a scris:

cred ca tipul pune mai putin "sens" ca sa nu zic sentiment pe relatia asta decat tine

am ajuns sa cred la fel...

vreau si eu un tip ca lumea grater

Carpe Diem !

#8 2008-05-06 13:58:22

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

... da
sau cauta altu'

#9 2008-05-06 13:58:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu zic sa renunti la relatie, meriti ceva mai bun cu siguranta si sunt sigura ca ai sa gasesti wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2008-05-06 14:02:03

aquablue
New member

ane_mona a scris:

eu zic sa renunti la relatie, meriti ceva mai bun cu siguranta si sunt sigura ca ai sa gasesti wink

e greu pentru ca am investit mult si nu inteleg unde am gresit de s-a schimbat asa...

punish asta ar merita cu varf si indesat.... mi-e greu sa nu-i trimit sms....sau sa nu-l sun (ma suna inapoi mereu, nu raspunde)

de ce nu vorbeste? el care ridica in slavi comunicarea???
de ce imi face asta?

e absolut culmea...
miros o influenta de la prieteni, dar la 23 de ani mai da-o incolo... faci ce vrei nu ce vor altii...

deh, daca mi-a trebuit unul de varsta mea... nu ca aia mai mari ar fi mai zdraveni... dar aia macar... comunica... macar atata experienta au sa inteleaga ca e cazul sa vorbeasca...

trebuie sa ma tin tare pe pozitii... dar mi-e greu pt ca imi pasa... am investit in relatia asta si as vrea sa il sun sa ii spun tot ce am pe suflet si sa il intreb ce vrea de fapt... sa ma faca sa ma indepartez ca sa scape de mine sau... ???

offfffffffffffffff

Ultima oara a fost editat de aquablue (2008-05-06 14:05:19)

Carpe Diem !

#11 2008-05-06 14:08:20

aquablue
New member

ancutsa a scris:

mi se pare un dezinteres cam mare fata de relatia voastra..poate un pic de ignor..vei vedea ce se intampla..te cauta..sau nu..wink

pe calea asta si merg... sa vad cat tine si ce face... popa poate poate se schimba in bine gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

Carpe Diem !

#12 2008-05-06 15:53:04

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

eu zic sa vb cu el pe sleau.intreaba-l direct ce are de gand decat sa stai cu incertitudini care iti mananca sufletul.
eu de fiecare data cand am avut ceva pe suflet sau nu mi-a convenit ceva am vb cu prietenul meu si crede-ma ca a fost mult mai bine decat sa stau ca fraiera sa ma agit.
sfatul meu este sa ii spui verde-n fata ce nu iti convine si dupa reactia lui actioneaza si tu

#13 2008-05-06 15:59:07

andrutza
Vizitator

si eu zic la fel ca deea sa il provoci fata in fata la o discutie si sa-i spui ce ai observat la el si ca nu-ti convine...vezi ce zice si daca nu se schimba si nu face nimic ca sa mearga relatia lasa-l si nu te mai agita.

#14 2008-05-06 18:23:52

skumpi
Vizitator

da linisteste`te ca nu`i capat d lume... puss
vorbeste cu el cand apuci...intreaba`l ce vrea d la relatia asta...dak vrea ceva , poate are si el o perioada mai proasta, daca zici ca pana caum se comporta altfel...
de ce te stresezi dak nushtii nik concret ? ...

#15 2008-05-06 20:40:10

aquablue
New member

aquablue a scris:

deea87 a scris:

eu zic sa vb cu el pe sleau.intreaba-l direct ce are de gand decat sa stai cu incertitudini care iti mananca sufletul.
eu de fiecare data cand am avut ceva pe suflet sau nu mi-a convenit ceva am vb cu prietenul meu si crede-ma ca a fost mult mai bine decat sa stau ca fraiera sa ma agit.
sfatul meu este sa ii spui verde-n fata ce nu iti convine si dupa reactia lui actioneaza si tu

verde in... fata.... asta cand o sa il vad.... ca vreau sa il privesc in ochi cand ii spun ce am pe suflet... si el inca nici un semn... tare misto... grater  iar eu NU il caut

poate doarme, lucreaza, are treaba- pe romaneste POATE nu are chef d emine... si decat sa-l deranjez cum am simtit ultimele dati mai bine lipsa

skumpi a scris:

da linisteste`te ca nu`i capat d lume... puss
vorbeste cu el cand apuci...intreaba`l ce vrea d la relatia asta...dak vrea ceva , poate are si el o perioada mai proasta, daca zici ca pana caum se comporta altfel...
de ce te stresezi dak nushtii nik concret ? ...

pentru ca s-a schimbat brusc... si obosit de la munca era si alte dati si... venea la mine... d'abia astepta sa ne vedem.... acuma insa.... am fost bolnava si el nimic.... mda...

a... sunat.... woooow  voia sa ne vedem ca ii e dor de mine... dar fiind la munca... grater

se vede ca am ramas cu sechele dintr-o relatie anterioara... offfffffff

multumesc pt suport nocry

Carpe Diem !

#16 2008-05-06 22:03:56

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

patesti:)) cel mai bine e sa ii dai putin timp liber sa te caute el daca e interesant. daca te cauta, foarte bine, daca nu, n-ai pierdut nimic. nu stiu ce e cu sindromul asta la barbati in ultima vreme lol [eu cred ca inca am ramas cu sechele din ultima relatie]

#17 2008-05-06 22:26:52

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

"mai fata draga ... nu fii trista fiindca e pacat" - adevar graieste versu asta

iti zic asa de la fata la fata : noi facem din tantar armasar si tindem sa transformam in tragedie (unele dintre noi , ca altele sunt mai cu capu pe umeri) Noi astea care suntem sensibiloase ne consumam pana la epuizare in timp ce ei habar nu am ca se intampla ceva in relatia voastra. exista 2 variante si o singura solutie
- poate el nici nu realizeaza k si-a schimbat fara sa vrea atitudinea si din mom ce munceste si in weekend pai atunci e stresat si poate nu mai are chef si de altele (adica de tine si de telefoane smsuri). Poate s-a cam racit automat , pentru ca asa se intampla daca sunteti de ceva timp impreuna , au tendianta sa fie mai distanti (nu stiu de ce
- varianta 2 s-o spun pe aia dreapta poate nu mai are chef de tine si punct , poa a intalnit pe altcineva sau bla bla alte motive si vrea sa incheie relatia si nu stie cum s-o faca altfel decat sa te bage pe tine pe ignore   neutral

Solutie : DISCUTA CU EL !!! vorbeste si spune-i ce ai pe suflet ca noi putem sa ne dam cu presupusu pana maine dimineata si tot n-o nimerim

tummenupp bafta

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2008-05-06 22:30:40

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

pink_martini, foarte franca big_smile

#19 2008-05-07 09:31:39

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ce de probleme care se pot insa foarte usor rezolva. Discuta cu el, da cu pumnul in masa. Eu nu as mai sta sa tot astept sa ma caute el. Ori stim cum stau lucrurile si ne conformam, ori la revedere. Sa-ti pierzi vremea asteptand sa te caute el iar intre timp sa-ti mai si toci nervii din aceasta cauza, e cam aiurea.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.