homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-15

#267 2010-08-23 12:12:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!

AC le incepi in prima zi de menstra iar tratamentul  pentru candida dupa menstra.

#268 2010-09-06 15:39:08

roxtyna
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Am descoperit o solutie pentru a scapa de candida prin intermediul unei prietene din America. Yeastrol se numeste si pe langa faptul ca este o metoda eficienta mai e si rapida! Va las mail-ul meu daca doriti mai multe informatii: roxtyna@yahoo.com

#269 2010-12-14 14:52:29

anothergirl
New member
Inregistrat: 2008-11-18

am si eu o mica problema...am fost sambata la ginecolog si mi-a dat tratament pentru congestie pelviana si pentru colpita micotica...idea e ca nu stiu in ce ordine sa le iau...adica din cate mi-a spus doctora secretia mea arata f bn, doar ca trebuie sa ma tratez pentru ca e un pic cam multa...si nah..acum..mie o sa-mi vina undeva pe vineri menstruatia...ca sa iau tratamentul pentru congestia mea pelviana...si asta inseamna sa astept pana miercuri/joia cealalta sa-mi fac tratamentul pentru candida...dar e craciunul..si as vrea sa am si eu relatii sexuale de sarbatori...la cate zile dupa tratamentul cu canesten gyn3 pot avea relatii sexuale? sau sa fac tratamentul de acum pentru candida? ideea e ca ma gandesc ca luand antibiotice pentru congestie sa nu o declansez din nou si astfel sa nu aibe nici un efect tratamentul...please help!!!!!

#270 2010-12-14 16:20:58

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

o intrebare am si eu, candidoza bucala cum se manifesta? eu cateva bubite in spate de tot pe limba de cateva luni, fara sa ma deranjeze sau ceva, de catva timp am observat seara incepe sa mi se albeasca limba si apar niste puncte rosii. medicul de familie mi-a recomandat o solutie preparata la farmacie, care nu mai stiu exact de contine  nustiu si sa imi dau de 3 ori pe zi. eu nu mi-am dat niciodata de 3 ori pe zi, eventual imi dau doar cand ma sperii ca ma uit pe limba  cesafac . am observat cand am fost o sapt in concediu la sf lui octombrie si m-am studiat cand am ajuns acasa eram vizibil mai bine...sa fie oare si psihic? acasa le studiez de cateva ori pe zi si cel putin o data si la serviciu. Noi nu am avut probleme cu candida, decat o data cand medicul ginecolog ne-a prescris tratament la amandoi (acum vreo 5 ani) si atat, iar mie mi-a mai aparut o data prin august cand eu am pus ovule klion si el a fol crema lomexim preventiv. voi ce parere aveti, sa fie intradevar candidoza bucala sau altceva? si inca ceva fumatul poate agrava?

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#271 2010-12-14 16:52:22

anothergirl
New member

fluturas...e posibil sa fie un pic de candida si pe acolo, dar nu atat de multa incat sa-ti faci probleme...incearca sa papi iaurt si multe branzeturi si redu preparatele cu zahar/zaharoza...din experienta iti spun ca ajuta f mult la diminuarea candidei...daca o sa-ti dispara intr-o saptamana /doua sau daca o sa arate mai bine, inseamna ca ai scapat de problema...daca nu, consulta parerea unui medic...si tine-te de tratament...am trecut si eu printr-o perioada cand vedeam candida oriunde...asa ca e posibil sa iti induci singura toata nebunia asta...aa..si fumatul afecteaza smile cel putin la mine afecteaza smile

Publicitate

loading...

#272 2010-12-14 17:28:24

anothergirl
New member

pe mine ma ajuta cineva? oricine?stiu ca nu e grav..dar pt mine e important..ca nu mi-am mai vazut prietenul de 5 luni grater

#273 2010-12-14 22:22:00

daenarys
Vizitator

eu una as pune ovulele de cand as incepe sa iau antibioticele.daca nu vrei s afaci asa poti s aiti pui dupa sarbatori...contacte poti sa ai la cateva zile dupa ovul(cam in maxim 3 se elimina de tot)

#274 2010-12-15 10:16:41

fluturascrys
Hero member

anothergirl a scris:

fluturas...e posibil sa fie un pic de candida si pe acolo, dar nu atat de multa incat sa-ti faci probleme...incearca sa papi iaurt si multe branzeturi si redu preparatele cu zahar/zaharoza...din experienta iti spun ca ajuta f mult la diminuarea candidei...daca o sa-ti dispara intr-o saptamana /doua sau daca o sa arate mai bine, inseamna ca ai scapat de problema...daca nu, consulta parerea unui medic...si tine-te de tratament...am trecut si eu printr-o perioada cand vedeam candida oriunde...asa ca e posibil sa iti induci singura toata nebunia asta...aa..si fumatul afecteaza smile cel putin la mine afecteaza smile

de ieri m-am apucat de tratament si sper sa ma si tin si am observat ca dupa ce fumez se albeste limba si se inrosec mai rau bubitele, sper sa imi treaca  nustiu

#275 2010-12-15 15:19:39

anothergirl
New member

daenarys..nu pot sa le pun asa..ca tratamentul pentru congestie se ia cand sunt la menstruatie...si nah...ee..vad eu ce cum fac lol...
Fluturas..si eu am niste bubite/puncte rosii pe limba...dar alea fac parte din limba mea...lol stiu cum e sa-ti fie teama si sa exagerezi (eu m-am dus odata la ginecolog panicata maxim ca mi-au aparut niste bubite in zona intima...dupa ce s-a uitat ginecoloaga la panicata de mine...m-a privit un pic enervata, un pic amuzata...si mi-a zis ca sunt ale mele din nastere...ca asa arat eu acolo rotfl )..d-asta zic ..hai sa analizam logic situatia..te incomodeaza? se umfla? iti creeaza vreun disconfort?

#276 2010-12-15 15:24:40

fluturascrys
Hero member

nu ma incomodeaza, dupa ce mananc seminte prajite am un disconfort in varful limbii si in gat, eu asa zic ca se umfla dar cred ca este ceva care le da peste cap, ori de la stres, oboseala, seminte  nustiu ca nu sunt umflate tot timpul nustiu apropo mananc seminte cam de 2 ori pe sapt  cesafac

#277 2010-12-16 14:24:27

anothergirl
New member

in varful limbii ma inteapa si pe mine dupa ce pap seminte wink) ...deci aia nu-i o problema..dar doctorul ce ti-a zis ca ai?

#278 2010-12-16 15:12:01

fluturascrys
Hero member

anothergirl a scris:

in varful limbii ma inteapa si pe mine dupa ce pap seminte wink) ...deci aia nu-i o problema..dar doctorul ce ti-a zis ca ai?

o inflamatie a papilelor  nustiu apoi a zis o candidoza orofaringiana posibil si mi-a dat o sulutie care in afara de nistatina nu mai stiu ce contine, am o reteta  cesafac

#279 2010-12-16 16:51:17

anothergirl
New member

daca asa a zis doctorul...stie el ce stie...eu zic sa urmezi tratamentul si sa nu te mai agiti asa mult...pentru ca stresul e un factor important in declansarea candidei...si daca o ai o s-o agravezi si daca n-o ai o s-o declansezi prin teama asta excesiva...trage aer in piept..si gandeste-te in fiecare zi ca esti sanatoasa...e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da..am trecut si eu prin nebunia asta prin care treci tu....cu panicatul din orice...si nu e bine...lasa tratamentul sa-si faca treaba si tu gandeste-te la lucruri mai frumoase...cum ar fi..la craciun >big_smile<

#280 2010-12-16 20:30:31

Maiorescu
Membru
Inregistrat: 2010-12-16

Buna, in urma analizelor de urina am primit urmatoarele rezultate : rare celule epiteliale plate, rare leucocite (5-6/camp) PREZENT MUCUS, PREZENTA FLORA MICROBIANA . imi spuneti si mie ce inseamna ?! Multumesc mult

#281 2010-12-16 22:12:32

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

E rezultatul la sumarul de urina?Cred ca ai o infectie urinara...trebuie sa faci si o urocultura,pt a depista exact bacteria pe care o ai, cu antibiograma,sa vezi exact la ce antibiotic este sensibil...

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2010-12-16 22:13:05)

pc

#282 2010-12-16 22:22:57

Maiorescu
Membru
Inregistrat: 2010-12-16

da. rezultatul la sumar este. am facut si urocultura, dar la rezultate scrie negativ. atat.

#283 2010-12-16 22:41:42

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Atunci analiza este ok...nu ai infectie urinara...probabil rezultatul face parte din flora normala a urinii..sa mai asteptam si alte pareri...

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2010-12-16 22:43:48)

pc

#284 2011-01-18 15:48:45

Bb_xlu30
Membru
Inregistrat: 2011-01-18

Buna ziua, de o saptamana am mancarimi iar scurgerile sunt abundente. Am un chist pe ovarul drept si mi-a dat Ovule doctorul. N-as vrea sa am candida, dar asa arata simptomele. M-am spalat cu Bicarbonat si am baut ceai de coada soricelului, la indemnul a catorva persoane. Ce as putea sa fac? Prietenului meu i-au aparut niste pete rosii in jurul penisului, sa fie de la mine? sad

#285 2011-01-18 15:52:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, suna a candida, mergi si fa un examen de secretie

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-01-18 15:57:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.