|
Nu esti logat.
Sejur grecia-informatii utile-5#77 2008-05-13 22:41:28
Re: Sejur grecia-informatii utileAm gasit si romani,dar,aici nu am gasit la restaurant meniu in limba romana,asa cum am gasit la paralia.Oricum mult,mult mai putin romani.In primu an am plecat pe la 4 dimineata din Buc.si inainte de vama ne-au depasit 2 masini de Buc.Tot drumu ne-am tot depasit unii pe altii ca pana la final am ajuns noi la Neos marmaras si ne-am intepat cu o cazare(rezervare prin net,trimis banuti pentru 2 nopti ,pierdut bani de comision).ne-am certat cu grecu (nu ne-a oferit ceea ce avea pe site)in cele din urma ne-a dat banii si am cautat la fata locului cazare.Ce crezi.Am gasit o vila super,pret bun,ne-am culcat si dimineata am constatat ca eram cazati in aceiasi vila cu cele doua "masini"de Bucuresti.Mai, din toata statiunea(mare)taman acolo ne-am cazat.Erau niste tineri foarte bine crescuti si pe parcurs s-au mai cazat niste romanasi.Noi mergeam cu masina proprie la 30 km intr-o statiune mai salbatica si linistita,la plaja.aici aveam plaja cu pietris foarte fin .Doamne ce dor imi este.Mancare foarte buna(fructe de mare la greu).Zona halkidiki este mai scumpa decat paralia.sigur.apropo de thesalonic,mi-a placut foarte mult cetatea si ce au pastrat din ea.practic ocolea tot orasul,mi-au placut ruinele.am ramas fara glas mult timp,ma uitam si nu puteam sa mai vb(si am fost putin plimbata prin lume).Numai in Japonia am ramas asa de fascinata de frumusetea orasului. Ultima oara a fost editat de iulia_30 (2008-05-13 22:47:24) Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #78 2008-05-13 23:07:16
Re: Sejur grecia-informatii utilenoi in aegina am stat la un hotel al unei romance casatorite cu un grec era cel mai curat hotel dintre toate in care am intrat ne-am inteles f bine cu ei si chiar ne-am simtit bine. pe plaja ne-am intalnit cu un alt cuplu de romani si astia sunt toti romanii pe care i-am vazut acolo. cred ca majoritatea se duc in paralia si halkidiki, poate si pt ca e mai aproape de granita.. mami de minuni Offline #79 2008-05-14 06:50:00#80 2008-05-18 08:42:54
Re: Sejur grecia-informatii utileandra poti sa crezi sau nu tot ce ai auzit despre paralia.dar dupa cum am citit eu pe multe site0uri si cum a zis si ana parca,este recomandat/indicat/f frumos ca in acele 7-10 zile de concediu sa mergi sa te plimbi in diferite statiuni sa vezi diferite lucruri/locuri!noi asa avem de gand sa facem(nu ca in romania cum am mers atatia ani,am fost intr-o statiune si numai in ea am stat ca na..nu ai ce vedea OAU in altele)sa inchiriem un matiz si sa incepem sa cutreieram si sa ne bucuram si de alte peisaje!asa ca,parerea mea,e sa accepti(daca si sotiorul doreste si daca , conditiile sunt cele pe care le doriti) Offline #81 2008-05-18 09:04:25
Re: Sejur grecia-informatii utileDaca mergeti pentru prima data in Grecia,eu zic sa mergi.Clar ca nu vei avea grad de comparatie cu o alta statiune din Grecia,deci merita 100% sa mergi.Trebuie sa aveti banuti de cheltuiala acolo(foarte multe tentatii).Noi pana la urma vom merge si anul acesta tot in Neos Marmaras.Suntem inebuniti dupa locurile acelea(o sa mergem in excursie cu masinuta la Paralia pentru tentatii si cadouri).Abia astept sa vina concediul.Apropo,trebuie sa va asigurati ca aveti in camera aparat de aer conditionat,fara este un calvar.Nu te poti odihni.Noi in primul an am luat teapa cu cazarea.Pe site am vazut o camera si in realitate era groaznica. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline Publicitateloading...
#83 2008-05-18 10:49:17
Re: Sejur grecia-informatii utilemergeti, clar...si optati pt plimbari cu autocarul la Meteora si la pestera Sf. Parascheva, tesalonic - toate aproape mami de minuni Offline #84 2008-05-18 10:56:12
Re: Sejur grecia-informatii utilesi cu vaporasul pe skiathos.....plaja koukounaries este superba..... Offline #85 2008-05-18 12:38:18
Re: Sejur grecia-informatii utileTrag si eu de al meu sa gasim de pe acum o oferta si sa mergem si noi in Grecia... Sunt asa curioasa,simt nevoia sa vad ceva nou,ceva ne-romanesc... Am inteles ca pentru oferte bune pe la agentii trebuie cautat de pe acum... Si normal ca eu sunt aia care tre sa se intereseze ca lumea...k al meu e... mai nauc... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #86 2008-05-18 17:57:34
Re: Sejur grecia-informatii utilede ce trebuie neaparat sa plecati prin agentie lelaina? mami de minuni Offline #87 2008-05-19 13:17:28
Re: Sejur grecia-informatii utileeu_vreau,dar voi cum v-ati facut rezervarile la hoteluri cand ati fost? ....si cam la cate stele ati stat , caci mi s-a spus ca hotelurile grecesti sunt un pic supraclasate...si ca unul de 4 e de fapt de 3. Offline #88 2008-05-19 21:29:17
Re: Sejur grecia-informatii utileNoi am cautat pe net si am luat teapa.Mai bine la fata locului,vazut ,negociat si luat.Tu vrei sa stai musai la hotel?Noi am stat intr-o vila cu 4 camere pe etaj,fiecare camera avea baie proprie si terasa.pe etaj aveam o bucatarie enorma ,utilata,cu o terasa cu vedere spre mare,unde puteai lua masa linistit.aparat de aer conditionat si schimbat lenjerie si prosoape la 2 zile.Totul la 40 de euro (camera pentru 2 persoane si un copil).Pupici. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #89 2008-05-20 23:05:28
Re: Sejur grecia-informatii utilepai si la fata locului cum ii gasesti?..nu tin musai sa stau la hotel..dragut si ieftin sa fie Offline #90 2008-05-20 23:42:07
Re: Sejur grecia-informatii utileexact cum a spus si iulia - vazut, placut, luat. mai mult de 40 de euro pe noapte nu am dat nicaieri. pai cum sa nu ii gasesti? te duci intr-o statiune unde obligatoriu sunt vile, pensiuni si hoteluri right? si daca nu e statiune si e oras tot gasesti hoteluri. sunt pe toate drumurile mami de minuni Offline #91 2008-05-21 17:15:35
Re: Sejur grecia-informatii utilesi nu ati avut probleme nicaieri in a gasi cazare? Offline #92 2008-05-21 17:26:21
Re: Sejur grecia-informatii utilenope...nicaieri mami de minuni Offline #93 2008-05-21 18:26:12
Re: Sejur grecia-informatii utile
Mi se pare mai sigur dekt sa plecam noi de capul nostru... Nush,ma gandesc pentru un plus de siguranta,plecam fara grija,teoretic cel putin Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-05-21 18:27:14) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #94 2008-05-21 19:38:09
Re: Sejur grecia-informatii utileam primit azi o oferta super pt grecia Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #95 2008-05-21 19:45:32
Re: Sejur grecia-informatii utilenuma ca vila aia de 2 stele...la ei e de 1/2 de stea posibil sa nu aiba aer conditionat si fara e jale mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|