|
Nu esti logat.
Sejur grecia-informatii utile-8#134 2008-07-17 18:03:24
Re: Sejur grecia-informatii utileIn...cum ii zice...ipsos... acolo avem cazare Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #135 2008-07-17 21:24:16
Re: Sejur grecia-informatii utile
cam cati bani ati cheltuit de persoana? fara a socoti si cazarea si eu vreau sa ma duc, de la 1 septembrie cel mai probabil http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #136 2008-07-18 09:31:53
Re: Sejur grecia-informatii utile2 persoane am avut 500 euro acolo de cheltuiala, mancare, suveniruri, vizitat Offline #137 2008-07-18 09:54:59
Re: Sejur grecia-informatii utilein thasos e frumos, dar cam pustiu, scump, fara cel putin 50 de euro pe zi in plus fata de demipensiune mori de sete si foame, suveniruri scumpe, grecii nesimtiti la greu, mie grecia mi-a lasat un gust amar, daca mergeti acolo luati-o prin Sofia, dar pregatiti-va de spaga la politistii bulgari. Pe autostrada in Grecia si pe soselele lor nici urma de politisti, habar nu am cum arata un politist grec sau o masina de politie.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #138 2008-07-18 10:08:58
Re: Sejur grecia-informatii utileEu sunt tare entuziasmata de Grecia...abia astept sa plec. Am emotii in legatura cu agentia de turism, am gasit pe net niste comm nefavorabile (majoritatea), dar stiu o fata care a fost anul trecut in corfu cu ei, si a fost multumita.. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#139 2008-07-18 10:20:27
Re: Sejur grecia-informatii utileeu politisti greci doar in corfu town am vazut pt ca la ce circulatie/flux de masini si motorscutere era , erau si ei acolo cu dirijatul.au chipiute mici pe capsor si cam inalti si slabi Offline #140 2008-07-18 10:21:13
Re: Sejur grecia-informatii utileo sa plec si eu anul asta in canare Offline #141 2008-07-18 10:22:32
eu n-as putea.nu-ti zic ce frica mi-era de serpi si alte lighioane ca tot erau pe langa hotel.bleah Offline #142 2008-07-18 10:30:03
Re: Sejur grecia-informatii utilena depinde de experienta fiecaruia Offline #143 2008-07-18 11:15:12
m-am linistit citisem al topicu de poze k nu v-au ajuns 500 de euro si credeam k fiecare ati cheltuit atat si mi se parea scump http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #144 2008-07-18 11:48:37
acum depinde f mult in ce parte ai fost tu, noi am fost la rachoni bay unde intr-adevar este linistit (cam prea linistit) dar nu era asa scump cum spui tu. noi dadeam cam 15-20 de euro amandoi impreuna la masa de pranz si asta in conditiile in care mancam cate doua feluri de fiecare. mie una nu mi s-a parut scump deloc No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #145 2008-07-30 22:56:32
Re: Sejur grecia-informatii utilepentru bubutadana Offline #146 2008-07-31 09:40:48
hotelul arata bine, mobilat decent, baia mi-a placut cel mai mult, era in culorile care imi plac mie grecii nu stau foarte bine cu curatenia, asa ca daca este ceva ce nu-ti convine, sa spui de la inceput. tare-n clanta ca altfel nu rezolvi multe lucruri. este un resort destul de retras si foooooarte linistit, asa ca daca tu cauti distractie, chiar nu e locul potrivit, este un loc in care vin pensionari si familii cu copii mici. mancarea este foarte buna si foarte multa, spre deosebire de ce am auzit de la alti turisti care au fost la hoteluri de 4 stele. plaja de la hotel nu o recomand. de fapt nu plaja in sine care este faina ci faptul ca apa este mica mica si plina de iarba pe fund. noi am facut plaja la hotel doar in prima zi si ultima, in rest plecam cu masinile pe alte plaje. Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-07-31 09:41:55) No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #147 2008-07-31 09:45:00
la ce hotel ai stat in halkidiki? ca vreau sa plec si eu si nu stiu ce hotel sa aleg Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-31 09:51:01) Offline #148 2008-07-31 16:49:29
Re: Sejur grecia-informatii utilesi eu am fost in mai si am stat la macedonian sun si mi-a placut foarte mult,foarte curat si are o gradina superba,si la fel mancarea buna,plaja este aproape ,un singur dezavantaj daca nu te multumeste mancarea mergi cam vreo 2 km pana in kallithea. Offline #150 2008-08-01 10:43:16
Re: Sejur grecia-informatii utilemika mai bine alegi de la 3*in sus!nu 2 in nici un caz.daca la 3*sunt conditiile care sunt nu as vrea sa stiu cum e la 2 . Offline #151 2008-08-01 11:24:06
Re: Sejur grecia-informatii utileeu am fost in Grecia acum 2 sapt si am stat la o vila de 3 stele (e adevarat ca vila era noua am fost primii cazati) si nu am avut nimic de obiectat. Cele 3 stele de acolo au fost cu mult deasupra stelutelor hotelurilor de pe litoralul nostru. De asemenea am fost la un hotel de 2 stele din statiune unde au fost cazati niste prieteni. Singrul lucru care il facea sa fie de 2 stele era faptul ca era mai vechi si nu foarte modern. In rest era foarte cochet si foarte curat. Deci fie 2 fie 3 stele important cred e sa fie curat si sa aveti un concediu placut. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #152 2008-08-01 11:35:43
Re: Sejur grecia-informatii utileI miss Grecia cum I miss my mother Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|