|
Nu esti logat.
Metode de copiat :D-2#20 2006-09-01 16:03:16
Re: metode de copiat :Deu cred ca stiu. unii ii si lasa. Nobody home Offline #21 2006-09-01 23:09:06
Re: metode de copiat :DEu la un test am copiat cu servetelu.adik dak e ceva,o materie la kre nu stii unele idei sau ceva d genu asta,scrii p servatel si cik esti racita si sufli nasu.eu aveam penar dinala mai mare cu fermoar si avea o parte transparenta acolo bagam fituicile si puneam km doua pixuri sa stea intre-deschis si copiat super,knd venea profa/profu scoteam alea din penar sau dak aveam timp ascundeam fituica in spatele altor foi.un pix de ala cu calendar ii 15 mii da nu e asa klumea. Offline #22 2006-11-02 23:41:11
Re: metode de copiat :Din leg cu lumina folosita pt pixurile alea cu cerneala invizibila,pai se poate folosi si lumina de la brichete,daca ati vaz unele brichete au un butonas si se aprinde o lumina albastra,deci nu e vb de vreun laser......e ceva de genu bancnotelor pe care scrie "MITA",ati vazut voi pe la stiri Offline #23 2006-11-02 23:58:28
Re: metode de copiat :DAm vazut si eu prin camin anunturi cu pixurile alea cu pasta invizibila, dar cred ca se prinde profu` cand tot aprinzi lumina.
Perfect de acord cu Nashira. Carpe diem! Offline #24 2006-11-03 03:51:51
Re: metode de copiat :DMie imi ziceau colegii ca sunt experta in copiat...am copiat chiar si cu profa pe langa mine (si l-a vazut pe alt coleg copiind,nu pe mine). Cel mai bine mie mi-a mers cu fituica pe banca pusa drept ciorna. Sau sub ciorna (daca era mai mica) si o scoteam cand nu ma vedea proful. Oricum,ideea era sa stau mereu cu mainile pe banca...sa nu ma vada ca tot caut pe sub banca ceva,ca se prindea. Aaa...si scrisul pe banca,calorifer,perete....merge destul de bine...atata timp cat nu-ti trebuie o lectie de cateva pagini. Unele formule de ex le mai scriam pe coperta caietului (mai faceam niste floricele pe aoclo..desene...ca sa nu se vada numai formula), sau cu creionul pe a 3a sau a 4a foaie pregatita pentru lucrare...si dupa ce o foloseam aveam grija s-o streg frumos (nu se pindeau profii deloc). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-03 13:32:49
Re: metode de copiat :Dmi-aduc aminte de vremea cand copiam pe rupte la latina si aveam o profa care mai venea cu 2 "jandarmi" dupa ea cand dadeam teza. mergeam dimineata la 7 in clasa si scriam pe geam cu un creion special galben. nu s-a prins ca o copiam ca ne-ar fi exmatriculat in grup. si la mate sau la fizica scriam formulele pe banca chiar pe locul unde tineam foaia de scris ca sa nu se vada in caz ca trecea prof pe la banca si se uita la ce scriam si pt asta un coleg a patit-o original ca i s-a imprimat creionul de pe banca pe spatele foii si s-a prins profu de mate cum il copiem. nu puteam sa ne facem lucrarile de acasa ca la mine in lic se cam stiau metodele astea de copiat si era moda sa semneze profa fiecare pagina de lucrare si daca nu-ti ajungeau paginile mergeai la ea cu o pagina goala sa semneze si puteai sa scrii mai departe lucrarea. eu am reusit s-o fac si pe asta: la germana am aut o mostra de semnatura de la un extemporal la care nu am scris pe toate foile si am copiat semnatura pe alte foi si mi-am facut o lucrare acasa cam de nota 9 ca sa nu se prinda si cand a trebuit sa predam lucrarile am da-o pe aia de aksa. cand a adus lucrarile mi-a dat nota 1 si eu ca proasta mai intreb si de ce. imi explica frumos ca ea nu semneaza niciodata atat de perfect egal pe 4 foi si oricum culoarea de pix difera de celalalte lucrari, dar m-a felicitat pentru ingeniozitate si pana la urma i s-a facut poate mila de mine si m-a lasat sa mai dau odata lucrarea si langa 1 a pus un 0 ca oricum stia ca stiu materia dar ... asta e. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #26 2006-11-03 20:09:37
Re: metode de copiat :Dfetelor dar de hands-free ce ziceti? a incercat vreuna din voi?eu am fost la un examen dar m-am pierdut inainte de a intra in sala si l-am scos...de alfel asta e si problema mea nu prea pot copia ma inrosesc ca o scolarita si ma pierd...acolo unde profii nu stiu de hands e cea mai buna si simpla metoda de a lua un examen:putin tupeu si gata Offline #27 2006-11-03 22:45:15
Re: metode de copiat :Dacum toti profii stiu de hands free:D bine poate sunt exceptii in zonele rurale Ultima oara a fost editat de animalutza (2006-11-03 22:45:36) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #28 2006-11-03 22:55:59
Re: metode de copiat :Dzici tu asta??????uite ca la mine la facultate se stie de hands dar putini profi stiu si cum arata sau cum se foloseste.si nu e mediu rural:P Offline #29 2006-11-04 11:54:55
Re: metode de copiat :Dla mine la un examen un prof ne-a spus "scoateti pe banca file, pixurile. atat s avad. si scoateti-va si firele din urechi, ca nu mai tine" Nobody home Offline #30 2007-06-20 09:45:21
Re: metode de copiat :Dtari ideii aveti... eu am facut iarasi una buna...la teza la biologie... era chiar mult de invatat.... si impreuna cu prietenul meu am facut un plan. Era asa: eu sa am telefon cu handsfree, cu o casca doar si microfon! Iam dat caietul meu de biologie.....am bagat casca in ureche iar el ma sunat ( aveam cosmoteuri), iam zis subiectele si el mia dictat tot ceea ce trebuia.. N-am avut nici o problema, am avut parul desfacut, banderola iar planul nostru a avut succes... am luat 10 !! Offline #31 2007-06-20 14:34:36
Re: metode de copiat :Deu am copiat in examene cu hands-free preparat cu casca super super mica....nici nu se vede in ureche si nu m-a prins nimeni #32 2007-06-20 14:45:13
Re: metode de copiat :Deu imi faceam subiectele de acasa. mazgaleam 2 ore si dup'aia duceam o lucrare perfecta. mama si ce a mai mers. asta la faculta..pana acolo m-am descurcat ) Offline #33 2007-06-20 18:53:00Re: metode de copiat :DIn liceu am avut numai metode nerusinate de a copia...una din ele pe care am folosit-o la toate tezele de mate...se vine in ziua tezei imbracata cu fusta...recomandat 3/4...si cu orice fel de copiutza( chiar si pagini din carte xeroxate ) bagate sub dres cam la o palma de incheietura de sus a piciorului...si in timpul tezei se ridica frumos fusta...si se incepe copiatul propriu-zis...cand trece profu printre banci se trage fusta in jos...pana acum nu am auzit nici un prof care sa spuna "Ridica fusta don'soara" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #34 2007-06-20 19:00:32
Re: metode de copiat :Deu am copiat mult timp cu fituica in palma tip carticica,pana ma prins sem trecut la romana si am luat 1 si dupa ceva timp ma trimis profu la olimpiada k's fata buna ) expect the worst , hope for the best! Offline #35 2007-06-20 23:01:36
Re: metode de copiat :Dla bac a incercat cineva dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #36 2007-06-20 23:07:34Re: metode de copiat :Dam auzit ca se copiaza dar de la cei din sala nu din surse de inspiratzie...acuma nu stiu...tre sa ai nijte profi supraveghetori si mai indulgentzi ca sa potzi vorbi... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #37 2007-06-20 23:07:56
Re: metode de copiat :Dsa dea dumnezeu dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #38 2007-06-21 00:13:52
Re: metode de copiat :Dam copiat si yo ceva la viata mea... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|