homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne sau paranoia?-2

#20 2008-05-10 10:07:57

belle
New member
Inregistrat: 2008-03-29

Re: semne sau paranoia?

sincer andra nush eu as luao in locul tau...sa ma asigur....dar stii u pastiluta e ca o bomba...si....

Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura....  :kära:

#21 2008-05-10 10:28:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andra ti-am spus in celallat topic sa calculezzi perioada fertila.eu sincer nu as lua postinor decat daca prez.era fisurat sau se rupea.cand ti-a venit ultima data ciclul?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2008-05-10 12:28:20

Ianna
Membru
Inregistrat: 2008-05-06

pot afla dupa 8 zile de la conceptie daca sunt insarcinata?acum 8 zile am avut un contact sexual si si-a dat drumul in mine.la o zi dupa contact mi-a venit menstra si mi-a trecut dupa 2 zile;in general menstra ma tinea in jur de o sapt.e posibil sa fiu?dimineata mi-a fost greata,sanii mi s-au marit putin.cand am avut 5 zile am facut un test si a iesit negativ.am fost la farmacie si i-am zis.farmacista mi-a spus ca acum pot face testul daca au trecut 7 zile de la conceptie.e posibil sa fiu?sunt nelinistita.dati-mi un sfat....ceva va rog.

#23 2008-05-10 12:42:16

persifona
Vizitator

Nu, nu ai cum, erai chiar inainte de menstruatie, menstruatia a venit. Nu te stresa de pomana.
Si nu stiu ce ti-a zis farmacista, dar un test e concludent 100% la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 saptamana de intierzere a menstrei. So, don't panic, la tine nu e cazul.

#24 2008-05-10 14:08:01

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

evilpink a scris:

andra ti-am spus in celallat topic sa calculezzi perioada fertila.eu sincer nu as lua postinor decat daca prez.era fisurat sau se rupea.cand ti-a venit ultima data ciclul?

nu s-a rupt,nici fisurat nu era.Ciclul mi-a venit in data de 2 luna asta si m-a tinut 3 zile.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.