homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru GreenBubles - cum sa te machezi daca porti ochelari

#1 2008-05-08 09:24:25

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Pentru GreenBubles - cum sa te machezi daca porti ochelari

Uite ca dupa ce am citit juma de ora ce ati mai scris ieri am gasit a mi-ai lasat intrebarea smile . Daca porti ochelari te fardezi umpic mai strident decat de obicei. Daca pui ochelarii se vor evidentia ochii dar fara sa para strident machiajul Ochii trebuie bine conturati. Exista totusi si ochelarii cu lentile colorate (eu am maro) si atunci ... machajul meu e mai deschis in jurul bazei masului si inchis pe lateralele pleoapelor.

Subiectul ramane deschis fetelor? Voi cum va machiati, cele care purtati ochelari?

iubesc+Camelia+Matei

#2 2008-05-08 09:30:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Pentru GreenBubles - cum sa te machezi daca porti ochelari

eu port ochelari teoretic permanent practic doar in casa la facultate cand citesc\invat.dar eu nu ma machez rotfl.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-08 09:40:10

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

intradevar si eu accentuez uneori machiajul...partea proasta e ca eu ii port doar la munca si pe strada nu...uneori adica de cele mai multe ori imi fac machiaj natural nu prea accentuat...alteori aplic si dermatograf...depinde si cu ce ma imbrac..referitor la culori folosesc de toate:roz mov lila argintiu auriu verde gri albastru alb sidefat..mai putin maro si cafeniu caci imi accentueaza cearcanele

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4 2008-05-08 09:49:07

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

accum depinde de la fata la fata eu daca nu imi dau cu dermatograf( fard negru de fapt ) am niste ochi mici mici. iar negrul ii face sa iasa in evidenta si cum nici pleoapa nu prea mi se vede folosesc culori inchise tocmai ca sa mi se vada albul ochilor mai mult

#5 2008-05-11 11:33:57

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Apropo de dermatograf si efectul de ochi mici...cam asa patesc si eu,adik dak mi-as face tot conturul ochilor cu dermatograf nu s-ar vedea bine deloc...asa k prefer sa-mi fac un contur 3/4 smile adik jumatatea ploapei superioare,jumatatea interioara mai exact o las fara dermatograf...iar la exterior fac si o dunga daia nice cu tush (k tot sunt dependenta de tush)

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#6 2008-05-11 13:06:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu port ochelari tot timpul si cand ma machiez am grija sa-mi definesc bine genele. sa aiba volum si sa fie facute la fel, ca sa iasa frumos in evidenta. folosesc tot felul de culori, dar toate sunt sidefate, si pt ca imi plac dar si pentru ca stralucesc frumos chiar si sub ochelari smile . dermatograful il folosesc foarte rar.

#7 2008-05-11 13:28:42

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

cand port ochelarii nu prea ma machiez dar daca e vreo ocazie speciala folosesc f mult dermatograf negru dar fara rimel pt k mi se lipesc genele de lentile ...... oricum o rama neagra si cu un contur negru dau un aer f sexy tongue.....

#8 2008-05-11 15:20:05

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

si eu port ochelari, dar incerc sa nu ma machiez mult mai accentuat atunci cand ii port (la facultate, pt ca la servici si cand ies in oras nu ii pun decat ff rar).. de obicei ma dau cu creion dermatograf (maro, auriu, verde) de pleoapa inferiora, nu pe cea superioara si ma dau cu rimel destul de intens, care sa dea volum mult (pt ca nu am gene foarte lungi)..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#9 2008-05-11 16:40:19

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

yuy fetele,mersi de raspunsuri puss puss puss inca nu port ochelari dar ar cam trebui sa-mi fac...vad din ce in ce mai prost,o sa ajung chioara ca un liliac lol
o sa tin cont de sfaturi... eu am ochi frumosi,adik toata lumea zice asta...si e sg lucru ce-mi place din fatza mea.si nu vreau ca ochelarii sa mi-i ascunda si sa nu se vada...oh well,asta e

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#10 2008-05-11 16:53:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

n-o sa ti-i ascunda green. eu ii port de ani de zile, si multe prietene imi zic uneori ca m-am machiat fain. deci se vede big_smile

#11 2008-05-11 16:56:06

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

m-am mai linistit big_smile k cu groaza ma gandeam...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#12 2008-05-11 18:24:59

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

bun de stiut..si eu am ochelarei lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.