|
Nu esti logat.
Second Life#1 2008-05-08 17:52:47
Second LifeSecond life e o platforma virtuala de joc unde poti interactiona cu oameni din toata lumea, iti poti gasi un job, e ca o a doua viata unde poti fi ce si cum vrei. mie una mi se pare un super joc si as vrea sa stiu daca a mai jucat cineva sau daca e interesat. Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-05-08 17:53:24) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2008-05-08 18:00:54
Re: Second Lifeun amic de al meu e disperat dupa jocul asta....frate sta zi si noapte si se joaca Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #3 2008-05-08 18:15:41
Re: Second Lifeadevarul e ca acest joc cam da dependenta daca nu esti atent la orele petrecute in fata computerului:) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2008-05-08 18:26:10
Re: Second Lifeeu am intrat o data dar nu ma descurc. Adica o data am ajuns din greseala (nici nu stiu pe ce am apasat) intr-o chestie...parea un fel de Marte... nu era lume, era totul pustiu si rosu...si nu mai stiam cum sa ma intorc.... Iar alta data am ajuns intr-un club ceva...dansau 2 acolo...si cam atat...nimeni nu ma baga in seama. Nu stiu cum s aajung intr-un oras...sau ceva normal...sa pot avea o "slujba", sa iau o casa...ceva in genul. Chair nu ma pricep...m-am suparat atat de tare incat nu am mai intrat deloc. Mai mult stateam la tutorial (am invatat acolo sa ma misc, ca zbor, etc...) si cum treceam de tutorial apasam pe ceva gresit si ajungeam intr-un loc ciudat. It sucks. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2008-05-08 18:32:45
Re: Second Life si eu am patit la fel primele zile, pana m-am obisnuit www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-08 18:48:41
Re: Second Lifeproblema e ca nu mai puteam ajunge inapoi...sau in fine, nu stiam eu cum. am incercat sa ma teleportez, dar nu ma lasa (atunci cand eram pe Marte cred ca era pre departe...cine stie ). si a trebuit sa-mi mai fac un alt cont...sa ma chinuit iar sa aleg look-ul...iar tutorialul...si imediat cum am terminat tutorialul a venit unul si mi-a zis nush ce de magazinul lui...am dat click si iar am ramas blocata prin alta parte si nu mai stiam cum sa ma intorc... Chiar m-am enervat...si am zis ca a 3a oara nu mai fac alt cont. nu de alta...dar cum trec de tutorial, parca vad ca iar ajung pe luna, marte sau in desert. da...chiar as avea nevoie de putin ajutor... acum nu am timp sa joc, ca trebuie sa vina puiu meu la mine...dar daca mai esti mai pe seara sau maine...sau cand ai timp sa ma inveti si pe mine cum merge treaba cu jocul asta...ca pe mine ma depaseste. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-08 23:48:34) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2008-05-08 18:57:30
Re: Second Lifeajuta'ma pe mine....prima pagina, cand intru in cont apare : Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2008-05-08 19:05:01
Re: Second Lifenu mai stiu cum era ca sa te faci pe tine. dar slujba nu o alegi tu (adica eu nu am gasit pe nicaieri asa ceva)...cred ca in joc te duci intr-un oras ceva...si acolo cauti slujba. Adica asa banuiesc. si casa am impresia ca trebuie sa ai bani ca sa-ti iei (bani care ii ai din slujba sau daca le trimiti tu bani adevarati pe site-ul lor...si ei ii transforma in bani in joc, nu? asa parca era...asta din cate am inteles eu, ca de jucat nu am apucat sa joc ) Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-08 19:05:58) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2008-05-08 19:07:55
Re: Second Lifetrebe sa downloadez second life ma descurc eu Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #10 2008-05-08 19:09:19
Re: Second Lifeda...trebuie sa downloadezi o chestie...apoi poate iti apare sa faci avatarul. nu mai tin minte exact...ca...nu am mai jucat de mult. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2008-05-08 19:42:50
Re: Second Lifeeu am vrut sa ma joc da nu am placa video buan pt jocul asta si n-a mers Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-05-08 19:43:01) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #12 2008-05-08 19:55:36
Re: Second Lifeanka, mi-am amintit. intai alegi o fatza (cam din 8 asa...in fine, sunt putine)...probabil ai ales cand te-ai logat, nu stiu....si apoi imbracamintea, parul, tot poti sa schimbi cand incepi sa joci, in tutorial. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #13 2008-05-08 20:08:25
Re: Second Lifeisa...lasa ca o asteptam pe mihaela sa aiba timp de noi...si ne apucam cu toate sa jucam...si ne invata mihaela (saraca) ce avem de facut. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-05-08 20:22:38
Re: Second Lifeisa...o sa primesti in mail un link...trebuie sa dai click pe el sa iti activeti contul. apoi iti alegi fatza care o vrei...downloadezi chestia aia...nu stiu daca mai ai de facut ceva pe site. intri unde ai downloadat...dai click acolo pe second life, iti scrii parola si numele...si apoi incepi tutorialul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2008-05-08 20:32:12
Re: Second Lifeda...merge cam greu. eh...pana e gata vezi daca ti-a venit mail-ul, da click pe linkul ala ca sa confirmi adresa de mail...mai stai putin pe forum...trece imediat timpul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2008-05-08 21:53:04
Re: Second Lifescuze fetele www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #17 2008-05-08 22:10:19
Re: Second Lifeeu mi-am facut contul dar nu am primit nici un mail de confirmare deci contul meu nu este valid:(.ce as putea sa fac in cazut asta? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #18 2008-05-08 22:38:53
Re: Second Life
asteapta www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #19 2008-05-08 23:48:19
Re: Second Lifesi cu jobul cum e? trebuie sa intri mai des si sa te duci pe la job....sau poti sa mai uiti? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|