homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu nasu

#1 2008-05-10 00:32:49

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

probleme cu nasu

sper k nu a mai fost astfel de topic,in cazul in care mai e puteti sa-l stergeti pe asta dupa ce mi s-a raspuns...
anyway,probl e asa: de 3 ani sunt dependenta d picaturile de nas. am fost racita o data,am folosit picaturi si nu le-am mai lasat... am o sinuzita cronica.dar doctorul a zis k pot renunta la picaturi dak am bunavointa. am incercat inhalant,mai d mult ma desfunda bine,acum deloc. mi-a dat si o pastila kre m-ar ajuta sa respir noaptea dar tot mi-am pus si noaptea picaturi sad . nush ce sa mai fac,e enervant mereu sa umblu cu olynthu la mine...
stiti ceva inhalanti mai buni? eu am unu p kre nu scrie decat "inhalant" si are uleiuri de eucalipt,levantica si altele...
Dak stiti ceva mai bun sau asa...spuneti-mi. nu vreau sa recurg la metode mai naspa pt a renunta la dependenta.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2 2008-05-10 00:35:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: probleme cu nasu

ia seara inainte sa te culci un paracetamol sinus, pentru ca desfunda nasul si nu vei mai avea nevoie de picaturi.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2008-05-10 00:42:15

andrutza
Vizitator

green nu mai folosi olynth atata timp si eu am facut prostia de a-l folosi mult si nu mai puteam renunta la el da dependenta si face si rau daca e folosit mult...
eu iti recomand picaturi de nas din apa de mare cu propolis...nazomer se numesc de la laboratoarele medica, este 100% natural si e indicat pt rinite, rinite alergice, rinosinuzite, polipi si pt stimularea imunitatii...eu de 5 luni numai din asta folosesc si sunt super multumita...desfunda nasul, il si suflu e mult mai bine...

#4 2008-05-10 00:56:23

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

si iubi a fost dependent de olynth, se pare ca nu e singurul

a stat o noapte fara el, chiar daca a respirat pe gura si apoi nu l-a mai folosit. si el are sinuzita si nu statea fara el deloc,dar vad ca dupa o noapte a fost totul ok
chinuie-te sa steai o noapte sau 2 fara el si poate nu ti e mai infunda

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2008-05-10 03:04:06

GreenBubbles
Insomniac member

am avut nazomer dar nu ma desfunda deloc sad
ooof nush ce sa fac. am mai stat nopti fara picaturi si am respirat p gura,ca dormeam la iubi si le mai uitam acasa. si tot nu m-am scapat de ele,abia asteptam sa ajung acasa si sa imi pun. uneori mi-e asa infundat k dak m-ar tine cineva d gura,as muri sufocata neutral

Publicitate

loading...

#6 2008-05-10 09:48:44

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Si tatal meu e dependent de bixtonim,in cele mai multe cazuri nu ii ajunge o saptamana unul,nu stiu ce sa fac sa-l conving sa renunte la ele............

#7 2008-05-10 18:28:00

GreenBubbles
Insomniac member

si tata mau vitreg e dependent de bixtonim si si-a pierdut mirosul de la ele. asa k mare grija

#8 2008-05-10 18:29:19

andrutza
Vizitator

green dar la un medic orl ai fost?

#9 2008-05-10 18:49:12

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

GreenBubbles a scris:

am avut nazomer dar nu ma desfunda deloc sad
ooof nush ce sa fac. am mai stat nopti fara picaturi si am respirat p gura,ca dormeam la iubi si le mai uitam acasa. si tot nu m-am scapat de ele,abia asteptam sa ajung acasa si sa imi pun. uneori mi-e asa infundat k dak m-ar tine cineva d gura,as muri sufocata neutral

asa sunt si io neutral tot cu olinth traiesc. crek la noi e mai aiurea k folosim de mult timp si s-ar putea sa dureze mai mult sa ne lasam si sa fie si mai greu
la mine e destul de aiurea, k mai e si alergia de la care ma infudnd si e destul de greu sa scap de ea

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2008-05-11 16:12:49

GreenBubbles
Insomniac member

am fost la medic orl . sinuzita cronica am. dar a zis k de picaturi numa cu bunavointa ma pot lasa si dak nu... va fi urat neutral

#11 2008-05-11 19:11:26

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

fetelor, eu zic sa veti grija cu picaturile astea, ca distrug mucoasa si va puteti pierde mirosul de la ele ... multa bafta in incrcarea de a scapa de dependenta puss si green, medicul are dreptate: tot ce conteaza este sa ai o vointa de otel smile

Ultima oara a fost editat de al1na (2008-05-11 19:12:02)

#12 2008-05-11 19:13:37

deadrose
Banat

offf... incet incet va trebui sa incerc sa le las, o sa fie al naibii de greu

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#13 2008-05-11 19:21:03

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

deadrose a scris:

offf... incet incet va trebui sa incerc sa le las, o sa fie al naibii de greu

da, dar o sa reusesti puss

#14 2008-05-12 01:15:06

GreenBubbles
Insomniac member

stiu k pierzi mirosu...si tatal meu vitreg si l-a pierdut de la bixtonim...bine el are si ceva deviatie de sept...dar mi-e teama,nush cum sa fac..ma enerveaza mai ales nuaptea sa dorm cu gura deschisa,mi se usuca. as cauta inhalanti p baza d mentol,desfunda bine dar nush dak exista sad

#15 2008-05-15 22:41:14

GreenBubbles
Insomniac member

mai nou le diluez cu ser fiziologic luat din farmacie,m-am gandit la ce a zis andra. sper sa mearga asa. + mi-a dat niste picaturi naturale,cu uleiuri volatile ce au si menta si alea is ok,hidrateaza p acolo ce e de hidratat.deadrose ar trebui sa incerci si tu...tre sa ne lasam de ele!!

#16 2008-05-16 00:14:54

deadrose
Banat

neaparat tre sa ne lasam. mie mai imi da maicamea o chestie de eucalipt, pun miere intr-o lingurita si dupa 4 5 picaturi de eucalipt si dupa tin in gura amestecu
o sa fac eforturi dupa ce imi trece raceala, acu n-am ce face, de 2 ori pe zi tot tre sa imi pun, seara, si dimineata k ma trezesc cu nasu infundat. da o scot io la capat pana la urma

#17 2008-11-28 16:21:46

JustPain
New member
Inregistrat: 2007-08-03

Si eu am probleme cu nasu ..se infunda f tare mai ales noaptea.Fac un tratament cu rinochort aqua dar ..nu reusesc ca il desfund, asa ca m-am hotara sa fac si un tratament cu paracetamol sinus  timp de 10 zile
Stiu ca paracetamolul nu interactioneaza, dar avand in vederea ca il iau timp de 10 zile, pot avea contact neprotejat si in acesta cauza?

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

#18 2008-11-28 16:23:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asa e, nu interactioneaza, deci nu e nicio problema
dar eu zic sa nu-l iei atat de mult timp, ca da dependenta...

#19 2008-11-28 16:32:09

JustPain
New member
Inregistrat: 2007-08-03

Dar nu am incotro imi sunt infundate sinusurile..nu pot dormi noptile ma doare capu de nesomn..nu stiu ce  sa mai fac..

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.