|
Nu esti logat.
Mi-a intarziat menstruatia#1 2008-05-10 11:05:04
mi-a intarziat menstruatiaam schimbat pastilele luna trecuta.marti am luat-o pe ultima din folie.Ar fi trebuit sa imi vina mensturatia de joi,insa e deja samabata si nu am niciun simptom.Precizez ca am luat pastilele corect(am intarziat o data 4 ore, dar stiu ca eram in limitele normale de intarziere, nu am uitat niciuna) si totusi...nu-mi mai vine mensturatia.Mierucir ar trebui sa incep o noua folie. AM motive ( )sa ma ingrijorez? "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #2 2008-05-10 11:06:28
Re: mi-a intarziat menstruatiapai nu e timpul pierdut pana miercuri mai este.se poate ca schimband ac.sa s emodifice si ziua in care iti venea menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|