|
Nu esti logat.
Biseptol-2#20 2009-09-28 17:38:00
Re: biseptolDeci eu pana acum nu am luat Biseptol peste folie, dar din cate am citit aici pe forum ( si am vazut la un topic ca chiar Doctoressa a spus ca Biseptolul nu interactioneaza cu anticonceptionalele ) nu trebuie sa te protejezi suplimentar ... Ori eu as crede in ce zice Doc, ca doar ea si oameni cu calificarea dumneaei sunt in masura sa faca astfel de afirmatii. Acum ramane la latitudinea ta, daca chiar te stresezi si esti si mai paranoica din fire, eventual folisiti prezervativul pe perioada tratamentului, respectiv, 7 zile dupa, dar asta numai asa, pentru linistea ta sufleteasca, pentru ca este de stiut ca nu prezinta interactiuni cu anticonceptionalele. Asta este un aspect - pentru ca pe de alta parte, in perioada de 7 zile de pauza poti sa iei pastile care interactioneaza, pentru ca nu se intampla nimic. Sper ca ai inteles. Cele bune ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|