|
Nu esti logat.
O intrebare urgent#1 2008-05-12 08:33:28
o intrebare urgentacum 2 luni am avut raporturi sexuale cu iubitul meu mne`am protejat prima data si apoi am facut-o fara,dar nu si-a dat drumul..era cu 3 zile inainte sa imi vina ciclul..dupa aceea ciclul mi-a venit normal,a doua luna la fel mi-a venit,dar luna asta vad ca mi`a intarziat 2 zile....e posibil sa fiu insarcinata?:( Offline #2 2008-05-12 08:44:36
Re: o intrebare urgentnu. daca ti-a venit in astea doua luni normal , nu cred ca ar trebui sa iti faci griji, 2 zile nu e mult , fii atenta cu protectia in viitor, si ca sa fii linistita foloseste o metoda contraceptiva , nu coitul intrerupt, multa bafta Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-05-12 08:47:20
Re: o intrebare urgentdaca menstra in cele doua luni a fost normala,cantitativ si calitativ ,n`ai de ce sa`ti faci griji.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2008-05-12 09:08:17
Re: o intrebare urgentacum o saptamana s jumatate in timpul actului sexual s-a rut prezervativul si nu am realizat lukrul acesta decat atunci cand a fost prea tarziu am fost la farmacie si am luat postinor2, am fost si la un consult la ginecolog si mi-a spus ca nu era ncesara pastila pt ca nu eram in perioada fertila, ieri s-a intamplat acelasi lukru, adica prezrvativul s-a rupt din nou nu stiu din ce motiv si am luat din nou postinor2...asta in decurs de doar o saptamana si jumatate... mentionez ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana akm si nu stiu la ce sa ma astept..dupa ce am luat prima data postinor2 nu am avut nikiun fel de reactii adverse si niki pana akm.mi-e frica de ceea ce s-ar putea intampla:(puteti sa ma ajutati cumva sa-mi spuneti la ce sa ma astept? Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-12 09:12:08
Re: o intrebare urgentLa eventuale sangerari de la postinor, la eventuale greturi si la dereglari hormonale. Ai luat in foarte putin timp o cantitate foarte mare de hormoni. Insa nu este obligatoriu sa ai aceste efecte secundare. Asta depinde de la organism la organism. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-05-12 09:20:14
Re: o intrebare urgentsi schimba marca prezervativelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-05-12 09:25:33
Re: o intrebare urgentavniko sa nu mai ei postinor, anul asta cel putin ti-ai terminat ratia, patilutza aia contine in nr foarte mare de hormoni, nu te juca, daca prezervativul se rupe asa des la voi incearca alta metoda contraceptiva... antibb sau combina prezervativ cu spermicid, dar nu mai lua postinor, ca te dereglezi Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2008-05-12 09:54:16#10 2008-05-15 09:31:02
Re: o intrebare urgentms frumos penru raspunsuri...prezervative am folosit durex...ma am o nelamurire...pana acum nu au existat nici sangerari,nici greturi,nici ameteli...doar ca incepand d ieri secretia mea vaginala si-a schimbat culoarea si consistenta(in sensul ca e o culoare usor mai inchisa dar NU sunt urme de sangerari si are un miros ciudat,nu stiu cum sa explic..mai puternic si neplacut).va rog daca ati putea sa ma ajutati.multumesc anticipat:(se poate sa fie tot de la postinor?si mai am o intrebare in ce consta dereglarea hormonala de care vb andreea_andy2. Offline #11 2008-05-15 09:32:18
Re: o intrebare urgentmentionez ca o sa incep sa iau anticonceptionale numai ca astept prima zi a ciclului menstrual care acum cu siguranta o sa intarzie.as vrea sa stiu cat de mult o s durez intarzierea:( Offline #12 2008-05-15 09:34:38
Re: o intrebare urgentavniko ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...legat de secretie nu e de la postinor...ori trebuie sa apara acea sangerare si atunci ar fi un motiv ori ar trebui facuta o analiza de secretie...iar legat de problema dereglarii se refera in special la intarzierea menstrei... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-05-16 09:49:20
Re: o intrebare urgentam facut un chiuretaj pe 12.05.2008 si inca mai ma dor sanii. este normal? la cat timp dupa chiuretaj nu mai ai sanii tensionatii? Offline #14 2008-05-16 09:54:09
Re: o intrebare urgente normal oarecum. nu exista date exacte..poate sa tina toata luna, sau sa treaca imediat... stai calma ca trece Offline #15 2008-05-18 23:28:41
Re: o intrebare urgentieri am avut un contact sexual,folosind doar metoda coitului intrerupt. de regula menstruatia mi a fost normala -28 zile + sau - 1 zi.stiu zilele cand se produce ovulatia deoarece simt dureri specifice in zona lombara.ultimele 2 menstruatii au inceput pe data de 11.04 ,respectiv 8.05.nu iau anticonceptionale si nu m am abatut pana acum de la prezervativ.e nevoie de postinor? Ultima oara a fost editat de andreea m (2008-05-18 23:29:53) Offline #16 2008-05-18 23:30:37
Re: o intrebare urgentar fi bine sa nu iei postinor. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #17 2008-05-19 15:29:54
Re: o intrebare urgentmultumesc de sfat.instinctul imi spune ca ma cunosc suficient de bine cat sa stiu ce se intampla si ca sunt ok,dar a fost o imensa neatentie si astept alte pareri Offline #18 2008-05-28 10:21:37
Re: o intrebare urgentinca astept si alte pareri,dar vad ca nu se ofera nimeni sa se exprime in privinta asta Offline #19 2008-05-28 10:23:51
Re: o intrebare urgentdaca tu ti-ai calculat perioada fertila si contactul sexual nu a avut loc fix in ea, nu lua postinor. mai ales ca ati folosit coit intrerupt. Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|