|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu...#1 2008-05-12 17:43:01
vreau sa aflu...am facut o pauza de 3 luni la anticonceptionale.... am inceput akum o luna iar joi am terminat prima folie...(miercuri am uitat sa iau pastila si am luat-o joi dimineata). de obicei imi "venea" a 4 zi dupa c terminam folia iar azi e a 4 a zi si nimik....stie cineva sa imi spuna de ce " nu a venit" pana acum ?? Ultima oara a fost editat de bebitzuk (2008-05-12 18:01:31) toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #2 2008-05-12 17:45:27
Re: vreau sa aflu...te-ai protejat daca ai inatrziat mai mult de 12 ore cu pastila...sau mai bine zis,ai avut contact sexual protejat acum in perioada de pauza? e a 5-a zi abia,sa nu ne pripim in vorbe. Offline #3 2008-05-12 17:50:35
Re: vreau sa aflu...nu am avut contact sexual in perioada asta si nici knd am uitat sa iau pastila....nu am facut nicio greseala de acest gen toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #4 2008-05-12 17:52:34
Re: vreau sa aflu...atunci n-ai motive de ingrijorare... poate sa vina in oricare zi din pauza, mai ai putina rabdare Offline #5 2008-05-12 17:53:42
Re: vreau sa aflu...asteapta, iti poate veni in oricare zi din perioada de pauza, se intampla sa mai intarzie, daca nu ai avut contact sexual recent nu-i stres, fiind la prima folie dupa linile de pauza , poate fi una din reactiile adverse, eu zic sa stai sa vezi daca nu iti vine du-te inapoi la medicul care ti le-a recomandat.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-12 17:55:26
Re: vreau sa aflu...doctoressa mi le-a recomandat.... toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #7 2008-05-12 17:56:39
Re: vreau sa aflu...iar dupa un an eu am facut o pauza de 3 luni iar akum o luna le-am reluat . nu mi s-a mai intamplat asta pana acum si de asta am intrebat toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #8 2008-05-12 17:59:47
Re: vreau sa aflu...nu-i regula ca organismul tau sa reactioneze la fel, ca data trecuta, deci nu -i stres eventual daca nu vine spune-i doctoressei lucru asta, s-au putea sa fie totusi un efect advers... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2008-05-12 18:01:02
Re: vreau sa aflu...ok..merci..sper sa imi vada mesajele..iar daca nu,o voi suna...dar cat sa astept,pana voi incepe o noua folie..adica vineri?? toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #10 2008-05-12 18:13:25
Re: vreau sa aflu...joi ai terminat folia, parca.... deci vineri prima pastilutza Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|