|
Nu esti logat.
Lectii dans popular :D-2#20 2008-05-13 17:40:30
Re: lectii dans popular :D
mergi si asculta intr-o seara dupa 8 formatia de la clubul bursei - solistul ne-a facut nunta. datorita lui s-au rupt pingelele la noi la nunta pana la nunta mergeam aproape in fiecare seara numai ca sa il ascultam pe el mami de minuni Offline #21 2008-05-13 18:32:39
vreau nu vreau? la nunta mea e muzica pe care o vreau eu, nu cea pe care nu o vreau, ca daca nu, nu mai e nutna mea si gata. sper ca nu-s prea radicala. Offline #22 2008-05-13 18:42:10
Re: lectii dans popular :Ddaca vrei sa se danseze bagi si populara sau neamurile vor sta pe scaune. si sa bagi una de curiozitate - o populara si sa vezi cum sar toti in sus la dans...din experienta propriei nunti ti-o spun mami de minuni Offline #23 2008-05-13 18:46:55
Re: lectii dans popular :Dde acord, dar ziceam ca nu e bine "vrei nu vrei" ca muzica o pun voluntar. da' depinde acum si de invitati:) oricum, cred ca e un pic offtopic sa discutam despre nunta mea [pe care nu o voi avea in viitorul apropiat] cand de fapt Maryan zicea de cursuri de muzica populara Offline #24 2008-05-13 18:49:36
multam am sa incerc... poate poate iti fur solistul la viitoarea mea nunta (daca o sa mai traiasca omu', saracu', pana se hotaraste iubi ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-13 18:52:30
Re: lectii dans popular :De tinerel...la vreo 40 mic, inghesuit, grasut...imposibil sa nu il recunosti mami de minuni Offline #26 2008-05-13 21:17:02
Re: lectii dans popular :Dam fost si noi la cateva nunti si tocmai muzica populara anima atmosfera...pana si la banchetul de absolvire a lui bogdan tot muzica populara a cantat in proportie de 50%...nu-i bine de mers cu tocuri ca iti nenorocesti picioarele...cel putin asa am patit noi...la cat am dansat!!! Offline #27 2008-05-13 21:32:19
Re: lectii dans popular :Dpai nu...tocuri juma de nunta si dupa aia ceva cu talpa joasa. eu aveam niste sandale cu talpa plata cand am nasit (slapi de-a dreptu' ) si mi s-a facut poza la picioare ca sa se vada in ce danseaza nasa mami de minuni Offline #28 2008-05-13 23:52:28
Re: lectii dans popular :Dce mai conteaza in ce dansezi...important e sa te simti bine Offline #29 2010-07-26 22:54:08
Buna!mie mi-a recomandat un prieten niste cursuri foarte bune de dans(http://www.cursuriaz.ro/cursuri-dans/ )pe care le-am putut aplica la nunta fratelui meu.M-a ajutat foarte mult stilul popular deoarece era exact ceea ce trebuia sa invat in acel moment si nu aveam de la cine(lucru care m-a salvat si pe mine de la rusine ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|