|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si antibiotice#1 2008-05-13 13:54:29
anticonceptionale si antibioticeBuna, tuturor! Am citit majoritatea posturilor de aici, dar din pacate nu am gasit un raspuns si la intrebarea mea. Imi cer scuze ca aglomerez forumul... Offline #2 2008-05-13 13:57:08
Re: anticonceptionale si antibioticeeu as merge pe prima varianta adica sa iau dintr-o folie de rezerva atatea pastile cate am nevoie sa fac 7 zile de ac.luate corect.asa esti protejata si in pauza si cand incepi noua folie. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-13 13:58:42
Re: anticonceptionale si antibioticeCumpara-ti o folie de rezerva si mai ia de ea inca 5-6 pastilute ca sa se instaleze protectia si apoi fa pauza de 7 zile. Dupa pauza incepi o noua folie de 21 de pastilute si continui normal. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|