|
Nu esti logat.
Antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?#1 2008-05-13 17:36:12
antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?fetele, am o problema! maine ma duc la dna doctor sa imi dea antibb (prima data in viatza), mi-am facut deja analizele, totul ok... dar faza e ca trebuia sa-mi vina menstruatia cam pe 16-17 si mi-a venit azi!! offf, chiar voiam sa incep de luna asta!! credeti ca mai pot incepe de maine cu antibb? sau tre sa mai astept o luna? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #2 2008-05-13 17:37:58
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?poti sa incepi si de maine cu protectie suplim.7 zile.ii spui maine doctorei si o sa iti dea mai multe detalii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-13 17:37:58
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?poti incepe...dar cu protectie suplimentara primele 7 pastilute happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-05-13 17:41:17
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?adica fac ca si cum as fi uitat o pastila? iau 2 in aceesi zi? ok promit ca nu fac nimic 7 zile, si asa am menstruatia... sper numai sa mai vrea doctora sa mi le dea si sa nu ma faca sa astept iunie... off, numai mie mi se putea intampla atata nenoroc!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #5 2008-05-13 17:42:05
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?nu iei 2, le iei normal, doar ca te protejezi in primele 7 zile Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-13 17:42:38
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?nu iei 2 in aceiasi zi.incepi normal o folie din a2a zi de menstra.maine iei o pastila ,poimaine alta.etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-13 17:44:51
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?ok am inteles. imi amintesc ca citisem pe undeva ca se pot incepe si a doua zi dar aveam nevoie de confirmari! saru'mana mult!! cer scz ca am deschis un topic pt atata lucru!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #8 2008-05-16 13:09:33
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?fetele, pana la urma nu mi-a venit menstruatia in ziua aceea, era alarma falsa!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #9 2008-05-16 13:10:41
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?la 11 e foarte bine, nu e nici o problema Offline #10 2008-05-16 13:11:36
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?pai o poti lua de acum la 11,ca nu depaseste 12 ore administrarea de la o pastila la alta. Offline #11 2008-05-16 13:14:31
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?faza e ca is cam debusolata pt ca pe blisterul meu sunt scrise zilele saptamanii si eu aseara am luat-o pe aia de joi, desi prectic era deja vineri (la 2 a.m.). dar daca o luam pe aia de vineri in seara asta nu o mai puteam lua... deci sa fi facut bine ca am luat-o pe aia de joi? mentionez ca pastilele nu au compozitie diferita, au scrise zilele saptamanii pe blister cica sa fie mai de ajutor, desi pe mine m-au cam bagat in boala Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #12 2008-05-16 13:16:31
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?banuiesti bine...asa ca nu ai dc sa fi de busolata...ai facut bine happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-05-16 13:29:35
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?aveti o putere incredibila de a calma oamenii voi moderatoarele mii de pt toate!!!! (acuma pot sa ma apuc de invatzat mai linistita...) Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-05-16 13:30:44) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #14 2008-05-16 13:48:56
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?spor la invatat happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-05-22 01:05:48
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?feteleee, mai am o problema acuma!!! azi am luat pastila nr.7 din primul blister.. dar foarte ciudat mi se pare ca inca nu mi-a trecut menstruatia, desi o am de 7 zile..si nici nu da semne ca ar vrea sa se opreasca niciodata nu mi s-a intamplat sa am asa multe zile. nu e abundenta si e mai inchisa la culoare ca de obicei (maronie).. sa fie intradevar menstruatie sau e spotting? chestia e ca nu ma asteptam ca spottingul sa fie asa de consistent incat sa imi trebuiasca absorbant de menstruatie... offf!!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2008-05-22 07:02:07
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?eu zic ca s-ar putea sa fie spotting. vezi cum continua... Offline #17 2008-05-22 07:55:48
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?spotting este! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-05-22 21:03:44
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?si eu m-am gandit la asta dar e destul de muuult. adica azi in 5 ore am umblut un ob de ala mediu... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #19 2008-05-22 21:06:44
Re: antibb,pot incepe in a doua zi de menstruatie?daca nu e axagerat de abundent nu avem de ce sa ne ingrijoram.daca fenomenul apare si peste 3 luni sau devine exagerat de abundent trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|